reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

hej
ale macie fajnie...ja jestem tak chora ze ledwo zyje....i jeszcze ogrzewanie jest zepsute w budynku przyjada dopiero jutro masakra!!!!!!!!jest tak zimno ze szok....dobrze ze chociaz woda jest ciepla.
czekam na lekarza bedzie o 18.......tragicznie sie czuje
zycze wam zdrowka kochane!!!!
chyba kazda z nas w czasie ciazy musi swoje odchorowac.......

reklama
AGA KM
a mozna takie brazujace kremy uzywac i samoopalsacze?
nie przenikaja one przez skore?
ja myslalam o takim spryskaniu calego ciala ale czy to jest zdrowe dla nas?
buzka

aga- prawda ze pyszny... ja ciagle go pije... mniam mniam...

krystyna- mysle ze tak nie sa to jakies dziwnie chemiczne kremy... cos podobnego na bazie balsamu tylko brazujacy... ja stosowalam Garniera... i jak do tej pory wszystko jest ok..

Krystyno to kuruj sie i zdrowiej!:tak:
aga_k_m swietnie, ze chce Ci sie jeszcze uzywac tych wszystkich kosmetykow, ja sie chyba troche opuscilam w make upíe, choc musze przyznac, ze wczesniej tez jakos specjalnie sie nie malowalam:tak:
U nas cieplutko, drzwi do tarasu na rozciez otwarte, okna wszedzie pootwierane, syn z ojcem urzeduja w ogrodzie a ja przed kompem:-D
A taki koktail bananowy tez bym sobie zapodala, jedynie bananow w domu brak:((

krystyna30 - ja w ogóle mam skórę dość wrażliwą, więc u mnie na półce królują same bezpieczne (w większości naturalne) kosmetyki. Myśle, że ten kremik nie powinien ani mi ani Małej zaszkodzić.

aga29 - czasami trzeba coś z sobą zrobić.. Ostatnio nie wychodzę z domku - więc przynajmniej niech mężowi będzie milej jak tak sobie looknie na mnie ;))) (ostatnio to samą siebie straszyłąm wyglądem). No a jutro idę do lekarza, i w ogóle mamy sporo spraw do pozałatwiania na mieście, więc.. zawsze to inaczej :)))
a co do bananów - to już mi tu Synka i siebie odpowiednio ubrać i marsz spacerkiem do sklepu ;))!!!

HEJ
przez ta chorobe to cos dzidzia jakas mniej ruchliwa!!troszke sie martwie......
chociaz sama prosilam ja zeby byla spoojniejsza bo mama taka slabiutka ale i tak ...co dzien to hyperaktywna dzidzia a dzis ledwo co ja czuje...czy mam jechac do szpitala?
czekam na lekarza ale nie ginekologa tylko lekarza ogolnego!!!
pozdrawiam
co mowicie?

Krystyna, czasami dzieci maja takiego "leniuszka" i sie mniej ruszaja. Jezeli czujesz ruchy, to nie ma chyba powodu do obaw, jezeli by sie wogole nie ruszala, wowczas trzeba by bylo to sprawdzic. Ale jesli juz sie bardzo denerwujesz to jedz do szpitala, niech Cie podlacza pod KTG.
Bananki juz zakupione,mezus skoczyl do pobliskiego sklepu:tak:

słonkoonline - witaj po przerwie , widze że dziś głównie to ty napędzasz to forum , oj było co czytać ;-)
krystyna30 - współczuje choroby , ja jak miałam grype w połączeniu z ciążą to też byłam bardzo osłabiona, kurować sie dziewczyno
aga_k_m - a z tym koktajlem to racja , pychotka , dawno nie piłam a to dobre jak ktoś ma skurcze nóg,ja w ten sposób wyleczyłam te uciążliwe skurcze :-D
u nas piękny dzień a ja dodatkowo jakiegoś dopalacza dostałam,od rana sprzątałam, łazienka błyszczy, salon tez niczego sobie, byłam na zakupkach -:rofl2:normalnie leżała bym i kwiczała a mnie nosi i zaraz ide torbe przeglądnąć :eek:, tylko coś mnie dziś szyjka chyba pobolewa bo tak brzuch na @ boli i kłuje w dole jakby mała gdziesik głową naciskała.:baffled:Zauważyłam że brzucho to mi ostatnio zllekka dużawy sie zrobił:-p, jak do tej pory to sie nie odznaczał a teraz bluzeczki lekko ciasnawe sie zrobiły, trzba by centymetra luknąć :rofl2:.

Ostatnia edycja:
reklama
i ja po wizycie więc tak mały się obrucił:rofl2: jupiiii nie będzie CC i waży jakieś 2100 klocuszek z niego żaden ale cóż :eek: jakieś białko w moczu mam więc mam powtórzyć a tak wszystko o.k. więc jednak po 30 tc jest szansa na obrucenie strasznie się cieszę :-D

Do góry