reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

u nas też dziś zapowiada się ładny dzionek choć teraz okropna mgła a ja rano zostałam tak zkopana że postanowiłam już nie spać i za jakieś prańko i prasowanko się wżiąść ot taki przypływ energii:laugh2:

reklama
A wiecie co, wiecie co.... Mleko mi leci :-D Hiehie....
Znaczy nie wiem, czy to mleko bo nie jest biale, zlote, tylko przezroczyste. Jest to lekko lepkie, klejace sie.
Macie tak?

krystyna kochana no widzisz niepotrzebnie się maleństwem przejmowałaś:-) ale rozumie Cię doskonale bo moja malutka też mi w jedną niedzielę napędziła stracha..bo jakoś taka mniej ruchliwa była...i też tak jak Ty już wolę jak dokazuje na całego:tak: Dobrze też że był u ciebie lekarz i że to nic poważnego..wypoczywaj kochana i się kuruj...ja już dwa razy byłam chora (silne zapalenie gardła) i u mnie niestety nie obeszło się bez antybiotyków...
Życzę dużo zdrówka:-) Buziaki
tsarina wiesz co ja tak sobie myślę że chyba też się zabiorę za okna...mieszkam na piętrze i mam je dosyć nisko tak że jakoś strasznie wyciągać się do góry nie będę bo też wiem że nie wolnol...ale jak pomalutku i ostrożnie je umyję to na pewno nic złego się nie stanie:-)
Dobra mamuśki ja w takim razie zabieram się do pracy...bo mi chęci przyszły...a spacer przekładam na popołudnie:-)

kasia- super ze maluch sie obrocil..:)

a u mnie kubus kopal wczoraj niesamowicie mocno... ale w nocy byl spokojny.. zaraz ide z mamuska po nowe firanki i juz sie ciesze:-D oby cos fajnego bylo:-D

:-):-)Słonko-to jest siara, pierwszy pokarm dla maluszka. Ja tez juz mam, chyba z 3 tygodnie.
wszystkim zebrało sie dziś na sprzątanie:-)a ja dziś sobie odpuszczam, taki leniuch ze mnie:tak:ale w końcu to pierwszy dzien bez pracy, wiec sie rozgrzeszam:-)
Pije sobie teraz kawke, tak cudnie mi pachnie...........................:laugh2:

kasia-mój też chyba tyle nie spi, bo ciągle go czuje jak sie wierci.

czasami tak mnie to śmieszy, bo próbujemy z M odgadnąć co sobie synek wystawił, nóżkę, roczkę, ostatnio chyba pupę bo to coś wiekszego było:laugh2::rofl2:

:-):-)Słonko-to jest siara, pierwszy pokarm dla maluszka. Ja tez juz mam, chyba z 3 tygodnie.
wszystkim zebrało sie dziś na sprzątanie:-)a ja dziś sobie odpuszczam, taki leniuch ze mnie:tak:ale w końcu to pierwszy dzien bez pracy, wiec sie rozgrzeszam:-)
Pije sobie teraz kawke, tak cudnie mi pachnie...........................:laugh2:
Tak wlasnie myslalam, ze to pewnie siara. Polozna na szkole rodzenia nie raczyla powiedziec jak wyglada. Chyba dlatego, ze zajela sie strasznie przedstawianiem nieocenionych walorow siary :-D

Kawka.... Hm..... Tez chyba bedzie u mnie do sniadanka. We wczesniejszych miesiacach latwiej mi bylo odmowic sobie kawusi. Teraz bywa ciezko. Jestem coraz bardziej zmeczona. I tez mi sie nie chce sprzatac. Tyle, ze bede miala dzis lub jutro goscia, wiec trzeba :eek:

reklama
Do góry