reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

a macie moze jakies sposoby na skurcze lydek?????
i jak je pozniej leczyc takie obolale?

Ja biorę magnez 500 mg. Moja pani doktor zaleciła mi to brać ze względu na skurcze macicy, ale to oczywiście pomaga na inne skurcze także;-), więc odkąd biorę ten magnez ( 2x dziennie), to problem skurczów w łydkach mam "z głowy":tak:

reklama
Ja od dawna nie chodze do kościoła i przeraża mnie fakt ze bede musiałą ochrzcić swoje dziecko narażając się an docinki jakiegoś klechy tylko dlatego ze nie jesteśmy z M małżeństwem .

na temat kościoła nie będę się wypowiadać, po prostu szkoda tępić sobie języka :tak:
chciałam ci tylko napisać o przypadku wśród moich znajomych...
też byli bez ślubu, urodziło się dziecko, postanowili ochrzcić.....
.....i.....
ksiądz zażądał podpisania oświadczenia że w przeciągu 6 miesięcy od daty chrzcin wezmą ślub... :rofl2: :rofl2: :rofl2:

oczywiście ślubu żadnego nie wzięli, nadal żyją ze sobą jak małżeństwo - tyle tylko że bez papierka ;-)

no ja już jestem po pobraniu krwi na toxo, na wyniki mam czekać do piątku...

byłam też w szpitalu - tradycyjnie podniosło mi się ciśnienie :baffled: po co oni umawiają na jakąś godzine, jak i tak w kolejce czekasz co najmniej 1,5 godz!! :wściekła/y:
znów trafiłam na tą samą położną co ostatnio, więc tematu oczu nie poruszałam :no: zmierzyła ciśnienie, posłuchała bicie serca, wymacała brzuch i to wszystko :sorry2: :sorry2:

wiedziałam że tylko czas strace :-(
pokazałam jej wypis z mojego ostatniego usg (z polskiej przychodni), tam lekarz napisał o tym niskim łożysku.. powiedziała że cyt "mam się niczym nie przejmować, bo wszystko jest ok", no i jeszcze tylko zapytała się czy krwawie - jak nie to znaczy że moja ciąża jest "perfekt" :crazy:
oszaleje tutaj kiedyś wrrrrrrrr

w recepcji szpitalnej zapytałam o możliwość wizyty z ich okulistą, na co dostałam odpowiedź "w tym szpitalu niema okulisty" :confused:

brak słów, normalnie brak słów.....

emi88 dzięki ..pochwal się jak wózeczek dojdzie ;)

barmanka79 dobre :D ja w ogóle boję sie tego chrztu, jakbym mogła to nie chrzciłabym wcale...mój syn sam by wybrał wiare w przyszłości. Niestety rodzina mnie tak zakrakała ze nie mam wyjścia :/

Confi-piekna kolekcja rzeczy dla maluszka.

Ja tez juz mam tego sporo, ale jeszcze szafki na nie nie mam:-)od m-ca mamy sie za to zabrać ale jakoś tak nam schodzi:):):)i zawsze są jakieś inne pilniejsze potrzeby.
Ale chyba tak naprawde nie chce mieć juz wszystkiego, bo za czym bym wtedy chodziła????a chodzenie po sklepach i kupywanie przedmiotów dla Synka sprawia mi taką straszną frajdę.:-)

aneteczka kupowanie rzeczy dla maluszków to chyba dla nas największa frajda :D

chciałąm Wam pokazać to o czym pisałam wcześniej...nasze malutkie królestwo i moje zdolności logistyczne....
nie zapominajcie proszę ze ten pokój ma 20 metrów kwadratowych ;D

Picasa Web Albums - Aśka - nasze królestwo

podpisy pod zdjęciami powiedzą wam o co chodzi ;)

Ksieza podobno zawsze sprawiaja problem jezeli chodzi o chrzest maluszka ktorego rodzice nie maja papierka potwierdzajacego legalizacje ich zwiazku :angry: Juz niedlugo przekonam sie na wlasnej skorze jak to bedzie :baffled: Moim zdaniem chyba powinni sie imbecyle cieszyc ze decydujemy sie na chrzest i wychowanie dziecka w wierze chrzescijanskiej ale oni wiedza lepiej....Szkoda slow... Ciekawe tylko co taki ksiadz mowi dziewczynie ktora zostala zgwalcona badz z innej przyczyny dzidzius nie ma ojca i chce malego ochrzcic?? :no:

emi88 mało tego ...księża potępiają jak zgwałcona kobieta chce usunąc taką ciążę do czego ma pełne prawo każą rodzić na siłę a potem odmawiają chrztu. To świadczy o ich chorym , skostniałym podejściu ...

Confi prawdziwa dekoratorka wnetrz z Ciebie :-) Super to sobie wymyslilas i ile jeszcze miejsca zostalo dla raczkujacego w przyszlosci szkraba ;-) Pieknie
My tez bedziemy musieli zmiescic kacik dla dzidziusia w naszej sypialni gdzie glowna role gra nasze ogromne lozo Ale jakos to bedzie :-D

reklama
Confi na temat ksiezy i kosciola dluuuugo mozna by polemizowc Ja powiedzialam mojej "tesciowej" ze jak nam ksiadz w parafi bedzie robil problemy to najpierw mu powiem kilka slow a pozniej poszukam innej bo nie wszyscy ksieza na szczescie sa tacyu sami :)

Do góry