reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

paula - ta przesyłka strasznie dłuuugo do Ciebie idzie.. Kurcze - powinnaś coś z tym zrobić - może jakieś gratisy Ci dorzucą w zadośćuczynieniu??:rofl2:

reklama
marzena80-ja mam termin na 1 maja,jeszcze troche czasu ale ja bym chciala juz miec te dzieciatko,moze przez to ze nienacieszylam sie ,bo dzieci tak szybko rosna ,najstary ma juz 6 lat.mieszkam w niemczech od 9 lat,a pochodze z wielkopolski.

aga- no bardzo bym chciala te gratisy... no ale koles wyrobil sie i dostalam ja za trzy minuty 18.00 bo juz bylam gotowa cos mu zrobic..... zaraz wstawiam fotki....

kasia, aga - chyba nie tylko wy tak myslicie... ja mam termin na 7 maja... ale juz sie boje... zaczelam 34 tydzien...

Mi też się marzył majowy poród, ale w ciemnych kolorach to widzę. Ostatnio - w środę - na wizycie lekarz powiedział, że jeszcze z miesiąc powinnam pochodzić w ciąży. Więc myślę, że koło 20 kwietnia to może nastąpić.

reklama
a ja wróciłam właśnie z wizyty:-) Jestem zadowolona bo gin zrobił nam usg a myślałam, że będę musiała czekać do kwietnia
Filipek waży 2300, ułożenie :rofl2:, a pępowina daleko :-D
jak się cieszę :-D

moja szyjka nadal krótka ale najważniejsze, że się nie skraca bardziej. Nadal muszę leżeć i tak do 38 tyg. tj. do 10 kwietnia ... a potem to odstawiam leki i mogę rodzić ... jeny to za 21 dni ...3 tygodnie...:baffled:

witam nowe majówki

Do góry