reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
aga29 - brak mi słów co do Twojego sąsiada... Jakim cudem mu ta zjeżdżalnia przeszkadza - potyka się o nią czy jak??? Pewnie jakiś stary piernik (a'la SS);-)

aria - witaj wśród nas :-)

witam was,ja bardzo malo pisze ino was czytam.
akunia-bardzo mi przykro co sie stalo,ja dobrze wiem co to znaczy stracic dzieciatko i to nie jedno.pierwsze poronilam ,drugie zdrowe sie urodzilo-synus,potem oczekiwana corcia ale niestety byla tak chora ,miala bardzo duzo wad,ze nie zdolala przezyc zmarla po dwoch dniach.w grudniu minie 3 lata ale dalej boli i wciaz te pytanie dlaczego? ja jestem zdrowa nie pije nie pale itd,a mimo tego chore dziecko .teraz jestem zas w ciazy i bedzie synus.sciskam goraco!!

barmanka, aga, administracja przyjdzie do nas za jakis czas obejrzec slizgawke:wściekła/y: A co kretynowi przeszkadza to nie wiem, moze zazdrosc, ze sam sobie takiej nie moze postawic, bo ma balkon zamiast ogrodka:wściekła/y: Normalnie slow nie ma na wariatow:angry:

Sprzatajac w szafie natknelam sie na test ciazowy i tak sobie pomyslalam, ze powinien byc watek o tym jak dowiedzialysmy sie, ze bedziemy mamami :tak:
Bo ja osobiscie to mialam niespodziewanke... a pozniej byly domysly, bo test wychodzil jakby chcial a nie mogl. No i do tego brzuch bolal, wiec ja za kazdym razem bylam pewna, ze dostane okresu :-D

slonko - a ja swoje testy zabezpieczyłam i schowałam do pudełeczka - może to głupie - ale chciałabym zostawić sobie (może Jadze też) cząstkę tej radości jaka się udzieliła, gdy pojawiły się 2 kreski :-D

reklama
slonkoonline- niektore pisaly o doczuciach bliskich a inne moment w ktorym sie dowiedzialy, wiec to w sumie takie powiazane, warto poczytac :), ja tez mam ten tescik :)

Do góry