reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
aga29 - brak mi słów co do Twojego sąsiada... Jakim cudem mu ta zjeżdżalnia przeszkadza - potyka się o nią czy jak??? Pewnie jakiś stary piernik (a'la SS);-)

aria - witaj wśród nas :-)

witam was,ja bardzo malo pisze ino was czytam.
akunia-bardzo mi przykro co sie stalo,ja dobrze wiem co to znaczy stracic dzieciatko i to nie jedno.pierwsze poronilam ,drugie zdrowe sie urodzilo-synus,potem oczekiwana corcia ale niestety byla tak chora ,miala bardzo duzo wad,ze nie zdolala przezyc zmarla po dwoch dniach.w grudniu minie 3 lata ale dalej boli i wciaz te pytanie dlaczego? ja jestem zdrowa nie pije nie pale itd,a mimo tego chore dziecko .teraz jestem zas w ciazy i bedzie synus.sciskam goraco!!

barmanka, aga, administracja przyjdzie do nas za jakis czas obejrzec slizgawke:wściekła/y: A co kretynowi przeszkadza to nie wiem, moze zazdrosc, ze sam sobie takiej nie moze postawic, bo ma balkon zamiast ogrodka:wściekła/y: Normalnie slow nie ma na wariatow:angry:

Sprzatajac w szafie natknelam sie na test ciazowy i tak sobie pomyslalam, ze powinien byc watek o tym jak dowiedzialysmy sie, ze bedziemy mamami :tak:
Bo ja osobiscie to mialam niespodziewanke... a pozniej byly domysly, bo test wychodzil jakby chcial a nie mogl. No i do tego brzuch bolal, wiec ja za kazdym razem bylam pewna, ze dostane okresu :-D

slonko - a ja swoje testy zabezpieczyłam i schowałam do pudełeczka - może to głupie - ale chciałabym zostawić sobie (może Jadze też) cząstkę tej radości jaka się udzieliła, gdy pojawiły się 2 kreski :-D

reklama
slonkoonline- niektore pisaly o doczuciach bliskich a inne moment w ktorym sie dowiedzialy, wiec to w sumie takie powiazane, warto poczytac :), ja tez mam ten tescik :)

Do góry