reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Dziewczyny czy któraś z was prała / bądź pierze ciuszki dziecinne w płynie do prania Dzidziuś?
bo ja tylko taki znalazłam w tutejszym polskim sklepie...
a nie chce na pierwsze pranie proszku używać, boje się że się nie wypłucze dobrze :-(
a nie chce na pierwsze pranie proszku używać, boje się że się nie wypłucze dobrze :-(
Dziewczyny czy któraś z was prała / bądź pierze ciuszki dziecinne w płynie do prania Dzidziuś?
Ja też nie używam proszku. Płynu Dzidzius nie kupiłam bo jak dla mnie on śmierdzi :/ jakoś nie mogę się przekonac do tego zapachu. ja kupiłam płyn Lovela i jestem zadowolona . Jak mi się skończy to chcę wypróbować jeszcze JELP ale tez płyn.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Płynu Dzidzius nie kupiłam bo jak dla mnie on śmierdzi :/ jakoś nie mogę się przekonac do tego zapachu.
matko aleś mnie przestraszyła aż poleciałam wąchać płyn ;-) ...
ale jak dla mnie spoko - nie taka tragedia, przeżyje ;-)
Dzięki dziewczyny za odpowiedź
hahaha wybacz , nie chciałammatko aleś mnie przestraszyła aż poleciałam wąchać płyn ;-) ...
ale jak dla mnie spoko - nie taka tragedia, przeżyje ;-)
Dzięki dziewczyny za odpowiedź
jak widac zapach też jest kwestią gustu...mnie on w ogóle nie odpowiada,ale ja wąchałam płyn do płukania choc mniemam ,ze ta seria ma taką samą nute zapachową. W ogóle ja szukałam czegoś bez zapachu,a le niestety nie ma takiego czegoś. Lovela była najbardziej neutralna pod tym względem
iwona100na
Majowa Mamusia
Ja kupiłam proszek LOVELA (córci też w nim prałam - nie było wtedy płynów) do ciuszków kolorowych - ale fajnie że taki teraz wymyslili
Płynów u siebie nie widziałam
A pachnie ten proszek ślicznie
Płynów u siebie nie widziałam
A pachnie ten proszek ślicznie
barmanka79
Deus Dona Me Vi
hahaha wybacz , nie chciałam
jak widac zapach też jest kwestią gustu.
zgadzam się z tobą to tak samo jak z perfumami :-)
Aha,
mozna kupic w aptece RECTAL -zestaw do lewatywy, która można zrobić sobie w domu przed wyjazdem do szpitala. to kosztuje 6-7 zł...
To sie nazywa jednak RECTANAL
reklama
Myślę ze i tak wiedziałysmy o co chodzi ;-)To sie nazywa jednak RECTANAL
dziewczynki Kochane idę umyć włoski bo już źle się czuję, mam też chęć dziś na sesję zdjęciową bo w 32 tyg nie mam jeszcze zadnego zdjęcia więc jak dobrze wyjdą to się z Wami podzielę :-)
zajrzę później. Buziaki :***