reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

confi- moi tesciowie maja psiaka, sznaucer sredni i tez linieje, ale chodza z nim do fryzjerka psiowego :p, placa 40 zl ale wtedy wyglada jak przystojniaczek i maja problem z glowy z siercia :)

reklama
Dziewczyny czy któraś z was prała / bądź pierze ciuszki dziecinne w płynie do prania Dzidziuś?
bo ja tylko taki znalazłam w tutejszym polskim sklepie...
a nie chce na pierwsze pranie proszku używać, boje się że się nie wypłucze dobrze :-(

Dziewczyny czy któraś z was prała / bądź pierze ciuszki dziecinne w płynie do prania Dzidziuś?
bo ja tylko taki znalazłam w tutejszym polskim sklepie...
a nie chce na pierwsze pranie proszku używać, boje się że się nie wypłucze dobrze :-(

Ja też nie używam proszku. Płynu Dzidzius nie kupiłam bo jak dla mnie on śmierdzi :/ jakoś nie mogę się przekonac do tego zapachu. ja kupiłam płyn Lovela i jestem zadowolona . Jak mi się skończy to chcę wypróbować jeszcze JELP ale tez płyn.

barmanka79 w Dzidziusiu pierze moja koleżanka juz 1,5 roku i jest zadowolona też w płynie bo delikatny, kiedys sama uczuliła sie na proszek to prała i swoje ciuchy w tym delikacie

matko aleś mnie przestraszyła :sorry2: aż poleciałam wąchać płyn ;-) ...
ale jak dla mnie spoko - nie taka tragedia, przeżyje ;-)

Dzięki dziewczyny za odpowiedź :tak:
hahaha wybacz , nie chciałam ;)
jak widac zapach też jest kwestią gustu...mnie on w ogóle nie odpowiada,ale ja wąchałam płyn do płukania choc mniemam ,ze ta seria ma taką samą nute zapachową. W ogóle ja szukałam czegoś bez zapachu,a le niestety nie ma takiego czegoś. Lovela była najbardziej neutralna pod tym względem

Ja kupiłam proszek LOVELA (córci też w nim prałam - nie było wtedy płynów) do ciuszków kolorowych - ale fajnie że taki teraz wymyslili
Płynów u siebie nie widziałam
A pachnie ten proszek ślicznie :)

reklama
To sie nazywa jednak RECTANAL:sorry2:
Myślę ze i tak wiedziałysmy o co chodzi ;-)

dziewczynki Kochane idę umyć włoski bo już źle się czuję, mam też chęć dziś na sesję zdjęciową bo w 32 tyg nie mam jeszcze zadnego zdjęcia więc jak dobrze wyjdą to się z Wami podzielę :-)
zajrzę później. Buziaki :***

Do góry