reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

confi- moi tesciowie maja psiaka, sznaucer sredni i tez linieje, ale chodza z nim do fryzjerka psiowego :p, placa 40 zl ale wtedy wyglada jak przystojniaczek i maja problem z glowy z siercia :)

reklama
Dziewczyny czy któraś z was prała / bądź pierze ciuszki dziecinne w płynie do prania Dzidziuś?
bo ja tylko taki znalazłam w tutejszym polskim sklepie...
a nie chce na pierwsze pranie proszku używać, boje się że się nie wypłucze dobrze :-(

Dziewczyny czy któraś z was prała / bądź pierze ciuszki dziecinne w płynie do prania Dzidziuś?
bo ja tylko taki znalazłam w tutejszym polskim sklepie...
a nie chce na pierwsze pranie proszku używać, boje się że się nie wypłucze dobrze :-(

Ja też nie używam proszku. Płynu Dzidzius nie kupiłam bo jak dla mnie on śmierdzi :/ jakoś nie mogę się przekonac do tego zapachu. ja kupiłam płyn Lovela i jestem zadowolona . Jak mi się skończy to chcę wypróbować jeszcze JELP ale tez płyn.

barmanka79 w Dzidziusiu pierze moja koleżanka juz 1,5 roku i jest zadowolona też w płynie bo delikatny, kiedys sama uczuliła sie na proszek to prała i swoje ciuchy w tym delikacie

matko aleś mnie przestraszyła :sorry2: aż poleciałam wąchać płyn ;-) ...
ale jak dla mnie spoko - nie taka tragedia, przeżyje ;-)

Dzięki dziewczyny za odpowiedź :tak:
hahaha wybacz , nie chciałam ;)
jak widac zapach też jest kwestią gustu...mnie on w ogóle nie odpowiada,ale ja wąchałam płyn do płukania choc mniemam ,ze ta seria ma taką samą nute zapachową. W ogóle ja szukałam czegoś bez zapachu,a le niestety nie ma takiego czegoś. Lovela była najbardziej neutralna pod tym względem

Ja kupiłam proszek LOVELA (córci też w nim prałam - nie było wtedy płynów) do ciuszków kolorowych - ale fajnie że taki teraz wymyslili
Płynów u siebie nie widziałam
A pachnie ten proszek ślicznie :)

reklama
To sie nazywa jednak RECTANAL:sorry2:
Myślę ze i tak wiedziałysmy o co chodzi ;-)

dziewczynki Kochane idę umyć włoski bo już źle się czuję, mam też chęć dziś na sesję zdjęciową bo w 32 tyg nie mam jeszcze zadnego zdjęcia więc jak dobrze wyjdą to się z Wami podzielę :-)
zajrzę później. Buziaki :***

Do góry