reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Hej dziewczyny
Kurcze co tu tak spokojnie??
Akunia odezwij się!!
Do mnie właśnie przyszła przesyłka z wózkiem, jak wróci M z pracy to będziemy go składać
Wczoraj mała była tak bardzo spokojna i zaczęło mnie to niepokoić...dzisiaj jak wstałam to próbowałam ją ruszyć i niby się odezwała dostalam parę kopniaków ale znowu taka spokojna...Boże zwariować można:-( Mąż mnie uspokaja żebym nie panikowała bo pewnie ma słabsze dni i śpi...i pewnie ma rację ale zawsze jest taki niepokój...gdyby w ogóle nie kopała to bym poszła do lekarza od razu, ale tak to może faktycznie śpi....to jest też przez to że ostatnio była taka żywa że aż momentami chciałam żeby się uspokoiła bo tak mi szalała w brzuszku...i wolę żeby tak było przynajmniej jestem spokojna..

reklama
Witam Mamusie i bobasków:-)

Czytam o waszych dolegliwościach i jak coś przeczytam to zaraz mi to też dolega :) Chyba za bardzo się wczuwam ale ogólnie to nie jest ze mną aż tak źle. Jedynie mam bóle w pachwinach.
Na taką naszą wstrętną pogodę jest chyba jedno wyjście- zakupy. Ja całą sobotę spędziłam w IKEA i to jest mój sposób na chandrę- było cudnie ale ma to jedną wadę - kasa płynie jak woda a niestety do wypłaty daleko. A chciało by się częściej takich wypadów.

Ohoho! Faktycznie sie pusto zrobilo... Ja w zasadzie tez powinnam sie z lekka za porzadki w szafie wziasc, wiec wybaczcie maumnie majowe, ale sobie pojde....
Pewnie, jak wroce to ze 4 strony minimum bede nadrabiac :D Hiehie....
Oby nam sie pogoda poprawila, chociaz nadzieja znikoma patrzac za okno. A wczoraj tak ladnie bylo!

Nie barmanka. Ja nawet bedąc w szpitalu pod koniec stycznia miałam przepisaną nospę przez ordynatora oddziału i nie słyszałam żadnej wzmianki o wycofaniu nospy.

Ja właśnie dostałam przesyłkę z wyprawką dla mojego maluszka. No i czekam na jeszcze jedną przesyłkę. Dostalismy juz łózeczko tylko trzeba je przemalować bo jest różowę. Powoli kompletuje;)

Dziewczyny znalazłam ten artykuł o wycofaniu No-Spy ze sprzedaży....

Te leki znikną z naszych aptek - Leki -Archiwum - - se.pl
Czytelnicy pytają o leki - Apteka, Leki, Służba Zdrowia -Archiwum - - se.pl

artykuły pochodzą z początku stycznia tego roku....
powiedzcie mi czy wasi lekarzy nic wam nie mówili na ten temat?? :confused:

Jak bylam na wizycie 9 marca, to lekarz kazal mi brac no-spe na skurcze brzucha... Moze oni dopiero zaczynaja pewne procedury kierujace do wycofania... Mysle, ze moze popros o jakis wiekszy zapas rodzinke. Moja no-spa z poczatku roku jest wazna do 2010 roku, wiec i ty pewnie dostaniesz z dluga data waznosci.
Jeszcze dla pewnosci zadzownie do mojej przyjaciolki (farmaceutki) i zapytam, czy ona cos wie :confused:

Skonczylam porzadeczek w szafie, a teraz musze poprasowac nowa partie prania... Na szczescie wiekszosc koszulek mezusia, wiec pojdzie gladko :-D

Akunia pewnie nam tylko tak stracha napedza, a tak naprawde pewnie odpoczywa sobie spokojnie... Albo jest na badaniach... Z reguly rano robia. Napewno zaraz sie pojawi!

Nie barmanka. Ja nawet bedąc w szpitalu pod koniec stycznia miałam przepisaną nospę przez ordynatora oddziału i nie słyszałam żadnej wzmianki o wycofaniu nospy.

no właśnie.. żadna z was nic nie wspominała o wycofaniu No-Spy więc jestem zupełnie zaskoczoną tą rewelacją :baffled:

Barmanka a co z Akunią nie ma jej od wczoraj :(
Akunia napisz do nas cokolwiek !!!!!

niestety nie wiem :-( kurde żadna z nas nie pomyślała by wziąć od niej numer telefonu :baffled: :angry: a ostatnio Akunia się logowała w sobotę o 17... mam nadzieje że laptop jej sie popsuł...

reklama
iwona , alunia - dziekuje mamusie... dzis niestety ten sam problem ciagle mnie mecza.... oj my biedne kobitki tyle musimy znosic...

Do góry