reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny czy Wy wiecie ze kwietnioweczki sie zaczely sie rozpakowywac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
dzięki Nina27 - nawet nie wiedziałam że są dwa różne wskaźniki ;-) już sobie tą wiadomość wpisałam w mój notatnik :tak: a to że ta chorobą można zarazić się przez jedzenie surowego mięsa to wiem , jak również od jedzenia surowych jajek (żadne kogle-mogle, czy jajko na miękko).

Może pomozecie mi drogie kolezanki i podpowiecie ile mniej wiecej moze wyniesc wyprawka dla malenstwa???;-)
hihihi ciekawe czy któraś mamusia robiła sobie szczegółowe zapiski ile wydała kaski na wyprawkę :-)
chyba lepiej nie wiedzieć, nie zliczać tak dokładnie :tak: nasze główki będą spokojne, a mężowie nie osiwieją :-D

no i co ja widzę? że Akunia wciąż się nie odzywa :baffled: (była dostępna na komputerku wcześnie rano, ale nie zostawiła żadnej wiadomości). Akunia daj znać jak odpalisz laptopa.... naprawdę się martwimy o ciebie :-(

Elus weź normalnie nie strasz :rofl2: !!!!!!!!
ja jeszcze nie jestem gotowa :no: mi tak dobrze się w ciąży chodzi... nawet humorki mi nie dokazują już tak mocno jak kiedyś ;-) (czasem skurcz mnie budzi w nocy, do kibelka trzeba latać - ale w sumie w takiej ciąży jaką ja przechodzę mogłabym i rok chodzić :-D)

Monika88 w którym jestes tygodniu ,ze 1600 to malo??:confused:
co to jest to zwapnienie? Powiedział Ci lekarz od czego to się robi i czym grozi?

Patusiu ja miałam na samym początku toksoplazmozę z cytomegalią a HCV...nie pamiętam ,ale chyba coś takiego tam było....

Nina27
ja tez zawsze ciesze się na wizyty u gin....jednak u mnie te wizyty zawsze troszkę podszyte są strachem...mój maluszek nisko siedzi i zawsze boje się ze usłyszę ze skraca mi się szyjka

K.M witaj wśród majóweczek ;-)masz termin na dzień przede mną

*AgA*
o matko a gdzieś ty poszła na to USG za taką straszną kasę ? To już mogłas zrobić w INVIKCIE w Madisonie za 200 zl z nagraniem ... strasznie z Ciebie zdarli...ale najważniejsze ,że malutka zdrowa:tak:

barmanka79 ja w ogóle nie licze bo bym chyba wcześniej na porodowce wylądowała :-D dziś wydaliśmy w Realu prawie 300 złotych z czego dla malucha poszła 100 (na pierdoły) zaznaczam

No więc teraz kolej na mnie ;-)
Całe szczęście szyjka długa i zamknięta choc w dalszym ciągu miękka...chyba taka już moja uroda. maluszek mój serce ma jak dzwon, na badaniu USG wyszło,że waży 1,5 kg i ma dłuuugie nogi i wystający nosek ( to po tatusiu:-D) mierzy około 40 cm . Niestety jest położony zbyt nisko i przez co wracam do kuracji No-Spą :baffled: a już myślałam o naiwna ze samo siedzenie w domku pomoże.
Najważniejsze jednak ,ze wszystko w porządku :tak:

reklama
Do góry