reklama
akunia- trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo
Skracająca się szyjka to jeszcze nie koniec świata choć sama wiem, że bardzo to dołuje:-(
ja poczytałam sobie troszkę forum dla mamuś biorących fenoterol (lek na skurcze i krótką szyjkę) bardzo mnie podbudowały te posty. Poniżej przesyłam link poczytaj sobie
może też Ci poprawi nastrój
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Fenoterol w ciąży
http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9641
slonkoonline- jeśli masz tendencje do zapominania na wizycie pytan do gina to ja polecam karteczkę z pytaniami... Ja zawsze sobie taką szykuję aby o niczym nie zapomnieć
. Lekarz już się do tego przyzwyczaił i nawet nieźle się śmialiśmy jak raz zamiast karteczki z pytaniami wziełam karteczkę z listą zakupów
Ja jutro mam wizytę i już zaczynam szykować sto pytań do....
Nina27- ja to się nawet juz nie przyznaję ile czekolady i innych świństw zjadam ...Zupelnie niewiem jak ja przeżyję okres karmienia
... wtedy to naprawdę trzeba się kontrolować z tymi łakociami...
mój mały filipek też jest niezłym wierciuchem... jak czasami zaczyna wywijać to aż tata nie może uwierzyć co on tam wyprawia;-)

ja poczytałam sobie troszkę forum dla mamuś biorących fenoterol (lek na skurcze i krótką szyjkę) bardzo mnie podbudowały te posty. Poniżej przesyłam link poczytaj sobie

Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Fenoterol w ciąży
http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9641
slonkoonline- jeśli masz tendencje do zapominania na wizycie pytan do gina to ja polecam karteczkę z pytaniami... Ja zawsze sobie taką szykuję aby o niczym nie zapomnieć

Ja jutro mam wizytę i już zaczynam szykować sto pytań do....
Nina27- ja to się nawet juz nie przyznaję ile czekolady i innych świństw zjadam ...Zupelnie niewiem jak ja przeżyję okres karmienia

mój mały filipek też jest niezłym wierciuchem... jak czasami zaczyna wywijać to aż tata nie może uwierzyć co on tam wyprawia;-)
patusia- a u nas dzis taka sliczna pogoda ehhh, ja ide oddac nasze pity do urzedu, pozniej spacerkiem do tesciow na obiadek, poczekam na meza i jedziemy odebrac nasze lozeczko, bo jest juz do odebrania! Jestem ciekawa...... pewnie odezwe sie wieczorkiem
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Akunia - kochana ty się nawet nie musisz prosić byśmy trzymały kciuki za ciebie
każda z nas to robi bez chwili wahania
myślimy ciepło o waszej dwójeczce!
Trzymaj się dziewczyno nasza!!

Trzymaj się dziewczyno nasza!!
barmanka79
Deus Dona Me Vi
ankzoc - no mam nadzieję że tą razą twoje gardziołko będzie wyleczone
i będziesz mogła mówić swym boskim głosikiem do swego bobo :-)
ja wizyte mam w przyszłą sobotę, ciężko będzie wstać na nią bo ja po wieczornej zmianie a wizyta rano
.
słonko również polecam pisać sobie pytania na kartce, bardzo to pomaga, zwłaszcza jak się wcześniej czymś zdenerwujesz to od razu wszystko nam z głowy umyka

ja wizyte mam w przyszłą sobotę, ciężko będzie wstać na nią bo ja po wieczornej zmianie a wizyta rano

słonko również polecam pisać sobie pytania na kartce, bardzo to pomaga, zwłaszcza jak się wcześniej czymś zdenerwujesz to od razu wszystko nam z głowy umyka

u nas dziś wyglada nieśmiało słoneczko zza chmur
czuć wiosnę w powietrzu...oby juz nie spadł śnieg....
Dziewczyny mam dla Was spóźnione życzenia na Dzień Kobiet

z reszta same zobaczcie
jeszcze raz wszystkiego naj hihihihi
czuć wiosnę w powietrzu...oby juz nie spadł śnieg....
Dziewczyny mam dla Was spóźnione życzenia na Dzień Kobiet

z reszta same zobaczcie

jeszcze raz wszystkiego naj hihihihi
ano pewnieConfi - to mozei ja wyciągne M :-)
nie wiem jak on podchodzi do tanecznych filmów ,ale mój M nie narzekał
barmanka79
Deus Dona Me Vi
hehe Confi fota the best !!

choć ja tego "święta" nie lubię i nie obchodzę

choć ja tego "święta" nie lubię i nie obchodzę

reklama