reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc - pamiętam o Tobie i również będę mocno trzymała kciukasy za Twoje gardełko i wszystko co z nim powiązane. Będzie dobrze :tak: :tak::tak:

reklama
akunia- trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo:tak: Skracająca się szyjka to jeszcze nie koniec świata choć sama wiem, że bardzo to dołuje:-(
ja poczytałam sobie troszkę forum dla mamuś biorących fenoterol (lek na skurcze i krótką szyjkę) bardzo mnie podbudowały te posty. Poniżej przesyłam link poczytaj sobie :tak:może też Ci poprawi nastrój

Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Fenoterol w ciąży
http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9641
slonkoonline- jeśli masz tendencje do zapominania na wizycie pytan do gina to ja polecam karteczkę z pytaniami... Ja zawsze sobie taką szykuję aby o niczym nie zapomnieć :tak: . Lekarz już się do tego przyzwyczaił i nawet nieźle się śmialiśmy jak raz zamiast karteczki z pytaniami wziełam karteczkę z listą zakupów:sorry2:
Ja jutro mam wizytę i już zaczynam szykować sto pytań do....

Nina27- ja to się nawet juz nie przyznaję ile czekolady i innych świństw zjadam ...Zupelnie niewiem jak ja przeżyję okres karmienia:sorry2: ... wtedy to naprawdę trzeba się kontrolować z tymi łakociami...

mój mały filipek też jest niezłym wierciuchem... jak czasami zaczyna wywijać to aż tata nie może uwierzyć co on tam wyprawia;-)

patusia- a u nas dzis taka sliczna pogoda ehhh, ja ide oddac nasze pity do urzedu, pozniej spacerkiem do tesciow na obiadek, poczekam na meza i jedziemy odebrac nasze lozeczko, bo jest juz do odebrania! Jestem ciekawa...... pewnie odezwe sie wieczorkiem

ankzoc warto , warto :) nawet mój M powiedział ,ze nie jest to typowa polska chała jak zawsze ...
podobało nam sie :)

no o oczywiście trzymam kciuki za pomyślne badanie Twojego gardziołka...daj znać jak było :)

Akunia - kochana ty się nawet nie musisz prosić byśmy trzymały kciuki za ciebie :tak: każda z nas to robi bez chwili wahania :tak: myślimy ciepło o waszej dwójeczce!
Trzymaj się dziewczyno nasza!!

ankzoc - no mam nadzieję że tą razą twoje gardziołko będzie wyleczone :tak: i będziesz mogła mówić swym boskim głosikiem do swego bobo :-)

ja wizyte mam w przyszłą sobotę, ciężko będzie wstać na nią bo ja po wieczornej zmianie a wizyta rano :baffled:.
słonko również polecam pisać sobie pytania na kartce, bardzo to pomaga, zwłaszcza jak się wcześniej czymś zdenerwujesz to od razu wszystko nam z głowy umyka :no:

u nas dziś wyglada nieśmiało słoneczko zza chmur :)
czuć wiosnę w powietrzu...oby juz nie spadł śnieg....

Dziewczyny mam dla Was spóźnione życzenia na Dzień Kobiet:-D:-D:-D
z reszta same zobaczcie :-D

x5wpox.jpg

jeszcze raz wszystkiego naj hihihihi

reklama
Do góry