reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Misza no- spe bierze się rozkurczowo ja w pierwszej ciąży którą też miałam zagrożoną brałam 2 razy dziennie i do tego duphaston. Niestety no- spa nasila wymioty...
Sheeppy ma rację czasem do 3 miesiąca ciąży w dniu kiedy miała by być miesiączka mogą pojawić się lekkie krwawienia lub plamienia.
Wię walczmy dalej!!

:-) witam nowicjuszki... ja w nocy spie jak zabita i ciezko mi rano sie podniesc ale musze bo moj synek chodzi do przedszkola.. w dzien z tego mego odpoczynku to nici ciagle sprzatanie i gotowanie..:-)
Od wczoraj ponownie zaczely sie krwawienia....:szok:
Dzis sa juz brazowe zobaczymy co dalej...:baffled:

---------------POZDRAWIAM MAMUSKI-------------

Ja kladac sie o 22 nie moge sie podniesc zeby glupia herbate mezowi o 7 rano zrobic przed wyjsciem...potem jak zasne to budze sie dopiero kolone 12-13. pokrece sie i godzina 17 sen zwala mnie z nog...musze zawsze chociaz 2 godzinki sie przespac bo jestem nie do zycia

mnie spanie bralo troszke mniej ale o 20 bylam juz nie przytomna i zasypialam na stojaco, teraz juz dozywam do 20 spokojnie, ale staram sie isc spac najpozniej do 22 bo o 7 do pracy trzeba wstawac...a nawet jak wekend to z pieskiem na spacerek:)

właśnie miałam zapytać czy któraś tez urządza nocne wędrówki do toalety, a tu proszę Sheeppy ..
co do spania to łózko przyciąga jak magnes, aż czasem ciężko się z niego wywlec. Ostatnio mąż się śmiał bo usypiałam synka i po chwili mały wchodzi do niego pokoju i mówi tatusiu ciii mamusia śpi.... jak w południe mały ucina sobie drzemkę to ja razem z nim straszne...

reklama
ja tez zaczełam urzadzac wycieczki do toalety na szczecie tyko raz jak na razie bo potem zasnac nie moge, dzisiaj np jak sie o 5 obudzilam to spac mi siezachcialo ok 7 jak musialam wstawac:)

Do góry