reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witam mamusie ja dziś postanowiłam odpocząć też wczoraj coś brzuszek mi twardniał w nocy troszke mnie bolało spojenie heh uczucie jakbym już rodziła dziś troszke lepiej brzuszek już miekki a dzidzia kopie także jestem spokojniejsza pozdrawiam was mamusie życze miłego dnia

reklama
witam
widzę że to twardnienie brzuszka dotyczy większości z nas..niby teraz już musimy się tego spodziewać, ale zawsze jednak wiąże się to z jakimś niepokojem...ja z kolei znowu jestem przeziębiona...katar mam okropny ale dzięki Bogu tylko katar, który myślę dzidzi nie zaszkodzi...do tego jeszcze ta pogoda za oknem..niby u nas teraz świeci słonko ale to co jest na chodnikach i ulicach to poprostu masakra:angry: poszłam dzisiaj na zakupki i myślałam że szału dostanę...chodzić się nie da:crazy: i nie ma oczywiście osób odpowiedzialnych za taki stan .....już nie mogę sie doczekać jak będzie cieplutko...tym bardziej że nie dopinam się już w żadne zimowe ubranko, a szkoda wydawać kaskę na coś w czym pochodzę miesiąc

aga- no to wszystkiego naj naj lepszego dla synka... ogromny buziak od wirtualnej ciotki.... zycze milej zabawy i super dnia... tylko sie nie przemeczaj mamusiu...

madzia, nina, akunia- no kobitki widze ze nie tylko ja cierpie z powodu twardego brzuszka... wczoraj mala dala mi tak popalic ze nie mialam juz na nic sily... dzis troszke lepiej ale juz powoli zaczyna mi twardniec... odpoczywajcie kochane mamusie... ja tez bede....

dzis zabralam sie za sprzatanie i tak mi sie ciagnie od 11.00... ale robie to starannie i powoli a jest co sprzatac niestety... ok 100m2... nie moge przyspieszyc ale jeszcze jutro jak cos jest dzien... chyba ze ktos pisze sie do pomocy??? hehehe

Hej mamusie:-D

U nas tez dzisiaj byl sloneczny dzien i to bardzo:tak:a jak cieplutko...Mnie dzisiaj przed 9rano obudzil skurcz w nodze ale jaki silny:angry::baffled:wylam z bolu moj maz sie obudzil i zaczall robic mi masaz ale to nic nie pomogalo tak bolalo:baffled:My dzisiaj w domku bedziemy siedziec....jutro jedziemy na karnawal do innego miasta:-D zawsze tam jezdzimy co roku..Dzisiaj moja corcia cos sie kreci:tak:

Paula jak ty mozesz tyle sprzatac ja juz nie moge...teraz gdzie wynajmujemy to male mieszkanie ok 50 metrow kwadratowych i dzisiaj zawolalam kobiete zeby posprzatala generalnie (ja 2 tygodnie prawie nic ni robilam). Wezme tez ta kobiete do nowego mieszkania jak sie bedziemy koniec miesiaca przeprowadzac tam tez mam 70 metrow kwadratowych ale sa schody 3 wielkie werandy....oj nie :dry:powiedzialam mezowi ze ja juz nie mam sily na sprzatanie (mala nie lubi jak sie tak duzo ruszam) to powiedzial ze po porodzie tez bedzie ta kobieta przychodzila:-DWiec podziwiam Cie kochana ze dajesz rade i jestes odwazna, mi ostatnio lekarz powiedzial zebym sie oszczedzala i wlasnie nadmienil sprzatanie:sorry2:buzki

kokoszka- ja tez mam sie oszczedzac... ostatnio byla babka i sprzatala ale jak poszla to zaraz wszystko przestawialam i poprawialam... a w tym tygodniu nie mialam kogo... ale tuz przed porodem tez zatrudnie kogos bo sama nie dam rady... i wtedy wysprzata wszystko...

no hejka a ja właśnie wróciłam z zakupów, baaardzo się udały :tak:
dla siebie kilka pierdułek kupiłam , no i dla synka również małe co nie co - by się nie obraził że mama szalała a jemu to nic nie kupiła ;-)
potem porobie foteczki to wstawie do odpowiedniego działu :-)

a teraz lecę jakś inke z mleczkiem wypić i wstawić brukselki na parze :rofl2:

a wogóle dziś mam zamiar zrobić sobie mały salonik spa w domu :rofl2:
zadbam o paznokietki, buziulke i stópki :-D a co - należy mi się po całym tygodniu pracy i "ciężkiej" sobocie na zakupach :tak:

dzisiaj jakas taka posucha na forum. ja dzis tez mialam sobie zrobic male spa. ale stwierdzilam ze w czwartek ide do lekarza to kolo srody zrobie sobie oczyszczanie twarzy, uzupelnie zel na pazurkach (bo mi w ekspresowym tempie rosna) i zajme sie reszta cialka, pelling, depilacja itp
a teraz ide kolacje przyszykowac mojemu M bo juz pora.

hej
barmanka a gdzie mozna zobaczyc twoje zdjecia slubne?
pozdrawiam
i w ogole to GRATULACJE!!!
poza tym my tez mielismy dwoch swiadkow mezczyzn ..ja brata a maz przyjaciela...ale nie bylo dziwnych uwag bo niektore kolezanki tez tak mialy:)
ale przyznam ze jest to raczej rzadkoscia;-)
pozdrawiam

reklama
Do góry