Tikanis może to po badaniu brzuszek Cię boli? Albo jelita dają znać o sobie? Ja przerabiałam obydwie możliwości. Raz lekarz jakoś tak mnie zbadał że potem przez dwa dni brzuch mnie pobolewał (tyle że mnie bolał w okolicach blizny po cc). A jelita dość często dają popalić, szczególnie jak zmienię pieczywo razowe albo zjem za dużo warzyw wzdymających.Jakby były skurcze napewno byś to odczuła, bo brzuch robi się wtedy twardy.
Velvet Ty się nigdzie nie wybieraj :-) Zotajesz z nami nawet jak urodzisz w kwietniu. Zresztą ja też jeśli będę mieć cc to będę kwietniową mamą ale nigdzie się stąd nie ruszam ;-)
Porodu jakoś się nie boję. Jeszcze do końca nie wiem jak będę rodzić ale co tam...Wiecie co mnie najbardziej "boli" przy cc? Że maluszka nie będę miała od razu przy sobie :-( Ale to też do przejścia
Velvet Ty się nigdzie nie wybieraj :-) Zotajesz z nami nawet jak urodzisz w kwietniu. Zresztą ja też jeśli będę mieć cc to będę kwietniową mamą ale nigdzie się stąd nie ruszam ;-)
Porodu jakoś się nie boję. Jeszcze do końca nie wiem jak będę rodzić ale co tam...Wiecie co mnie najbardziej "boli" przy cc? Że maluszka nie będę miała od razu przy sobie :-( Ale to też do przejścia