reklama
Nina27
Majowe mamy'09
Hej dziewczyny uczestniczę w tylu wątkacha a ten jakoś omijałam a widzę że fajne pogaduszki sobie urządzacie...tak czy siak od dzisiaj się przyłaczam:-)
Paula ja już za równy tydzień zacznę 30 tydzień....kurcze już bym chciała być choć o 5 do przodu....nie mogę się doczekać małej:-)
Paula ja już za równy tydzień zacznę 30 tydzień....kurcze już bym chciała być choć o 5 do przodu....nie mogę się doczekać małej:-)
aneteczka
Fanka BB :)
ja własnie wróciłam z pracy, juz mi sie strasznie nie chce chodzić. Brzucholek mnie coraz bardziej uwiera i wydaje mi sie jakbym codzienie nie 8 godz była w pracy ale z 12.Ale powiedziałam sobie ze jeszcze 2 tyg i zmykam na chorobowe bo nie bede sie do konca ciaży męczyć.Moj gin mnie od prawie 3 m-ca namawial na zwolnienie, ale ja wolałam do pracy chodzic bo czułam sie dobrze. Pozatym jak byłam 7 dni na chorobowym(przeziebienie) to byłam taka jakaś niespokojna, wydawało mi sie że dzidzia sie nie rusza i miałam jakies takie czarne mysli.
kurcze dowiedziałam sie ze moja kuzynke zwolnili z pracy. Wiecie jakie chamstwo, była w ciązy i ze sie zle czuła(a starała sie o dziecko jakies 2 lata)poszła na chorobowe. Szef poiwedział ze sie miga od pracy i takie tam, ze ciaza to nie choroba i mozna do konca pracować(facetom łatwo mówic a zwłasza takim których zony rodziły 20, 30 lat temu). Coś poszło nie tak i niestety poroniła i jak wróciła z chorobowego dostała wymówienie , bo takich jak ona firma nie potrzebuje!!!!!
cholera jakie chamstwo, mi tu prawuie na mobbing wyglada.
kurcze dowiedziałam sie ze moja kuzynke zwolnili z pracy. Wiecie jakie chamstwo, była w ciązy i ze sie zle czuła(a starała sie o dziecko jakies 2 lata)poszła na chorobowe. Szef poiwedział ze sie miga od pracy i takie tam, ze ciaza to nie choroba i mozna do konca pracować(facetom łatwo mówic a zwłasza takim których zony rodziły 20, 30 lat temu). Coś poszło nie tak i niestety poroniła i jak wróciła z chorobowego dostała wymówienie , bo takich jak ona firma nie potrzebuje!!!!!
barmanka79
Deus Dona Me Vi
o kurcze strasznie przykre wiadomości :-( :-( już w duszy z tą pracą!! szkoda że dzidzie straciła :-( tyle się starali...
olać takiego szefa wiem że teraz trudno znaleźć prace (nie tylko w Polsce jest kryzys..). ja niestety nie znam się na prawie pracy i nie wiem czy takie zachowanie można podciągnąć pod jakiś paragraf...
aneteczka
Fanka BB :)
No włłasnie ja tez sie na prawie pracy nie znam, ale strasznie mi jej szkoda, bo nie dość że dzidzi nie bedzie to jeszcze została bez pracy., a szef okazaał sie strasznym pajacem.
Akunia wiem ze jest kryzys ale zwolniono tylko ja i nikogo wiecej (a z tego co wiem jej branży kryzys puki co nie siegna)
Akunia wiem ze jest kryzys ale zwolniono tylko ja i nikogo wiecej (a z tego co wiem jej branży kryzys puki co nie siegna)
M
Marzena80
Gość
Aneteczka przy Inspekcjach Pracy są darmowe porady prawne. Może niech tam pójdzie i skonsultuje to. Pytanie tylko jaka była oficjalna przyczyna zwolnienia?
iwee
Zadomowiona(y)
Czesc dziewczynki,
ja wlasnie szukalam znajomej na lutowkach i po przeczytaniu jednego posta jestem tak w szoku, ze musze sie z wami tym podzielic. Otoz lutowki maja taki watek "opisy porodow" i tam na stronie 50 kamylka opisuje swoj porod. Szczesliwy porod ale z jakimi przejsciami totalny szok dla mnie. Nic wiecej nie bede pisac, same tam zajrzyjcie i poczytajcie..
ja wlasnie szukalam znajomej na lutowkach i po przeczytaniu jednego posta jestem tak w szoku, ze musze sie z wami tym podzielic. Otoz lutowki maja taki watek "opisy porodow" i tam na stronie 50 kamylka opisuje swoj porod. Szczesliwy porod ale z jakimi przejsciami totalny szok dla mnie. Nic wiecej nie bede pisac, same tam zajrzyjcie i poczytajcie..
reklama
M
Marzena80
Gość
Przeczytałam i też jestem w szoku. Z jednej strony świetnie, że tak szybko, ale z drugiej strony nie w takich warunkach!Czesc dziewczynki,