reklama
aniolek20k
Fanka BB :)
Lilian tak mi przykro, wyrazy wspolczucia
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
anula1812
Fanka BB :)
Lilian - bardzo mi przykro, wyrazy współczucia.Modle sie za ciebie i twoje aniołki oraz całą Rodzine niech Matka Sw.obdarzy was ukojeniem w bólu .
Niestety w najbliższym czasie będziesz myślała stale "dlaczego" ja,"dlaczego "moje księżniczki ale niestety nikt ci nie odpowie i nigdy o tym nie zapomnisz więc życze ci abyś nauczyła się z tym żyć.I nie staraj sie być silna -płacz kochana ,szlochaj i krzycz - to twoje prawo ,póżniej to już tylko rzeczywistość.
Niestety w najbliższym czasie będziesz myślała stale "dlaczego" ja,"dlaczego "moje księżniczki ale niestety nikt ci nie odpowie i nigdy o tym nie zapomnisz więc życze ci abyś nauczyła się z tym żyć.I nie staraj sie być silna -płacz kochana ,szlochaj i krzycz - to twoje prawo ,póżniej to już tylko rzeczywistość.
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Liliann, jestem majową mamą 08. Bardzo poruszyła mnie Twoja historia. Nie sposób nawet wyrazić jak bardzo bardzo mi przykro Trzymaj się kochana!
jola466
Majowe mamy'09
LILIann........tak bardzo mi przykro! Trzymaj sie mocno kochana- masz jeszcze dla kogo zyc. Twoje dwie starsze gwiazdeczki Cie potrzebuja.
Wyrazy wspolczucia........:-(
Wyrazy wspolczucia........:-(
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Lilliann Kochana, bardzo mi przykro... aż brak słów by wyrazić to co czuję... Wiem, ze strasznie Ci ciężko, że to ból nie do opisania. Musisz jednak żyć dalej, z pamięcią o Kruszynkach i z siłą by dawać radość swoim córeczkom w domku, gdyz pewnie i one bardzo to przeżyły...
Nie udało mi się napisać do Ciebie listu, bo również trafiłam do szpitala... Ale wiedz, ze myślami i sercem byłam, jestem i będę z Tobą.
Rozumiem, ze wolisz odpocząć od forum, nie rozdrapywać ran... Ale mimo to odezwij się czasem, choćby napisz do Okruszka co u Ciebie...
Całuję Cię gorąco i tulę najmocniej jak mogę...
Trzymaj się Kochana, masz dla kogo żyć!
Nie udało mi się napisać do Ciebie listu, bo również trafiłam do szpitala... Ale wiedz, ze myślami i sercem byłam, jestem i będę z Tobą.
Rozumiem, ze wolisz odpocząć od forum, nie rozdrapywać ran... Ale mimo to odezwij się czasem, choćby napisz do Okruszka co u Ciebie...
Całuję Cię gorąco i tulę najmocniej jak mogę...
Trzymaj się Kochana, masz dla kogo żyć!
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
LILIann - nawet sobie nie wyobrazam co przezywacie...calym sercem jestem z Toba i Twoja rodzinka...Masz jeszcze swoje dwa maluszki,ktore kochaja Cie nad zycie i Cie potrzebuja...
Dla Twoich anioleczkow...
[*]
[*]
Dla Twoich anioleczkow...
[*]
[*]
reklama
mama_Bartusia
Maj Bartus i Oliwcia
Lilian...tak strasznie mi smutno...tak strasznie...
nie wyobrazam sobie Twojego bolu...tego co napisalas...nie wyobrazam...
bede sie modlic o sile dla Ciebie...
bede sie modlic o szczescie dla Twoich Aniolkow...
bede sie modlic...
[*]
[*]
[*].............
nie wyobrazam sobie Twojego bolu...tego co napisalas...nie wyobrazam...
bede sie modlic o sile dla Ciebie...
bede sie modlic o szczescie dla Twoich Aniolkow...
bede sie modlic...
[*]
[*]
[*].............