reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
LILIann Kochana, nie ma słów które mogłyby ukoić Twój ból...nie ma słów które pasowałyby do wyrażenia tego co czuję . Miałam nadzieję, że choć jedna dziewczynka da radę...miałam nadzieję...tak mi przykro:-:)-:)-(
Tulę Cię mocno i zapalam świeczkę dla Twoich księżniczek
[*]
[*]

Liliann moje najszczersze wyrazy zalu i wspolczucia. Nie wiem co pisac, bo zadne slowa i tak nie ogarna tego bolu, ktory teraz przezywasz. Trzymaj sie kochana, badz dzielna dla starszych coreczek, dla meza, dla samej siebie. Pamietaj czas leczy rany, a za chmurami zawsze chowa sie slonce...
[****] dla Patrysi i Roksanki...

Lilian kochana 3maj sie cieplutko, pamietaj ze w domku masz dwie cudowne ksiezniczki, ktore Ciebie bardzo potrzebuja...Bardzo mi przykro i wyrazy wspolczucia..Dla Roksanki i Patrycji
[*]
[*]
[*]

Dziękuję.... za wszystkie słowa otuchy, za każdą myśl o moich Kruszynkach, za to że jesteście...
Tak, wiem, mam dla kogo żyć, bo przecież przez cały dzisiejszy dzień tuliły się do mnie dwie kochane istotki w kolorowych spódniczkach, dla których stać mnie było nawet na uśmiech, choć tak o niego ostatnio ciężko...
Wiem również że czas leczy rany, że z biegiem czasu ból się zmniejszy...

Ale dosłownie wyć mi się chce i krzyczeć z tej okropnej niemocy, bezsilności... Z tej pustki, tęsknoty... Tyle rzeczy, przedmiotów, miejsc, zapachów, przywołuje wspomnienia... I setki pytań, na które nikt tak na prawdę nie zna odpowiedzi nie daja spokoju... Bo dlaczego to, co zostało nam dane, zostało nam odebrane.... dlaczego One musiały tak cierpieć w tym Swoim króciutkim życiu.... Dlaczego pomimo tylu modlitw, błagań, próśb, On nie wysłuchał... Czym zawiniłam, że taką karę muszę teraz znosić, w czym te Kruszynki zawiniły, że zamiast poznawać uroki życia, poznały tylko co to ból, cierpienie..

Przepraszam, nie miałam już Was dołować... już nie bede wiecej pisać...
po prostu potwornie cierpię, nie potrafie sobie poradzić z tym co teraz sie dzieje w mojej głowie...
Pozdrawiam i ściskam Was
Liliann

Kochana Lilian szczerze wspolczuje!!trzymaj sie kochaniutka i tak jestes dzielna...
a zgadzam sie z dziewczynami co wczesniej pisaly ze tak moze bylo lepiej i dla nich zeby tak nie cierpialy kruszynki i dla ciebie bo ty cierpialas razem z nimi....a teraz napewno im jest lepiej kruchutkim istotkom,anioleczkom........kochana przytulam Cie mocno .....

Tak mi przykro LILIann... Choć bardzo chciałabym pomóc, nikt teraz nie potrafi ani trochę ukoić Twego bólu...Możemy tylko być z Tobą...

reklama
LILIann nie wiem czy to coś da ale pamiętaj ,że jeśli Ci to pomaga to zaglądaj do nas jak najczęściej...wiesz przecież ze tu zawsze znajdziesz dla siebie dobre słowo i otuchę.
Separacja nie zawsze wychodzi na dobre. Trzymaj się mocno bo masz dla kogo życ i jest ktoś kto Cię ogromnie potrzebuje. My kobiety zadziwiająco dobrze radzimy sobie w takich sytuacjach więc wierze ze Ty też dasz radę. Jesteśmy z Tobą Kochana

Do góry