reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Lilian jest mi tak przykro. Tak niewymownie przykro. Nie wiem co mam napisać. I chyba nie nie będe w stanie napisać, co teraz chodzi mi po głowie. Nie chce Cie urazić moją niedelikatnością, więc tylko napisze, że modle sie za Ciebie i Twoje kruszynki. Jestem całym sercem z Tobą

dopiero teraz przeczytałam :((((

Nasza Kochana Kruszynka Roksanka wczoraj odeszla od nas na zawsze...

rozbeczałam się :-:)-:)-(
tak strasznie mi przykro... nawet nie znajduje słów które mogły by cię ukoić... chyba nie ma takich słów...
wiem że teraz jest ci bardzo trudno, ale nie zamykaj się w sobie, pisz do nas co tylko ci przyjdzie do głowy...

Ostatnia edycja:
liliann- nie wiem co pisac........lzy same ciekna mi po policzkach..... brak slow i mysli.... ogarnal mnie smutek i zal....... bardzo ale to bardzo jest mi przykro z calego serca ci wspolczuje..... wszystko mnie sciska w srodku.... bol jest tak straszny ze az nie moge zlapac tchu.... moj M jest przerazony tym co sie stalo... tez nie moze pojac tego dlaczego tak jest???? czasem bywa to strasznie niesprawiedliwe i okrutne... co nas dotyka w zyciu... nie kochana dalej jestes z nami i dalej nalezysz do naszego grona.... rozumiem ze potrzebne ci jest troszke odpoczynku i spokoju... ale jak juz bedziesz na silach to bardzo cie prosze pisz co u ciebie... razem zawsze jestesmy w stanie wiecej zniesc niz oddzielnie... Trzymaj sie dzielnie... Buzka....

Lilianko kochana przytulam Cię teraz bardzo mocno, Ciebie i całą Twoją rodzinkę. Dla Twoich malutkich córeczek zapalam światełka
[*]
[*]. Tak mi przykro. Czasami jest mi bardzo trudno zrozumieć Boży plan, ale wiem że w jakimś celu się to dzieje, choć czasami zastanawiam się nad sensem. Teraz dla Was bardzo trudny czas nadszedł ale pamiętaj, masz dwie wspaniałe ziemskie córeczki, które są sensem Twojego życia. Wasze Aniołki będą czuwać na Wami. Nie potrafię nic więcej napisać bo łzy ......

Kochana Liliann nie wiem co napisać. Tak strasznie mi przykro. Tak bardzo wierzyłam, że wszystko się ułoży. Bądź silna! Masz dwie wspaniałe córeczki, a Twoje Aniołki patrzą na Was z góry.
[*]
[*]
[*]
[*]

reklama
Lilian bardzo mi przykro. Nie wiem dlaczego dobry Bóg wam zabrał te dwie kruszynki, ale musimy wierzyć, że tam są one bardziej potrzebne. Inaczej wszystko byłoby bez sensu.Bede sie modlić za całą Twoja rodzine.
Dla Twoich Aniołków
[*]
[*]
[*]

Do góry