reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Dziękuje, dziekuje....barmanka, akunia, aga i patusia
obrona pewnie na poczatku lipca, a uczyć będe historii!
a kamień spadł, raczej głaz! Nie chce zapeszać, ale nie wiem co by sie stać musiało, żeby mi humor zepsuć dzisiaj. od wczoraj się ciesze, ale dopiero jak odespałam stresy to aż mi sił do wszystkiego przybyło!

akunia, nie chce wyjść na nie skromną, ale oni mi rady nie dadzą! Mam przewage nad nimi, bo się bardziej denerwują ciężarną nauczycielką niż ja nimi! Z resztą, jak miałam praktyki w gimnazjum to nadali mi ksywe "Ruda Bestia", więc coś w tym być musi:-) ale to tylko jak mnie wkurzą, tak to jestem ocean spokoju!

reklama
no to chyba masz powolanie skoro dajesz sobie rade z tymi dzieciakami nie mowie ze wszytskie to bestie ale zawsze zdazaja sie te czarne owce wsrod potulnych barankow

a ja lubie te czarne owce, bo jak się im zada zadanie, to tak słodko sie peszą a potem sa tacy zaskoczeni, że dostali jakąkolwiek pozytywną ocene, że na następnych zajęciach, to aż nie chcą się wysuwać, bo znów dostaną jakis dobry stopien i po reputacji!

chyba każda kobieta ma tą lekką skłonność do niegrzecznych chłopców:-p
ja nie lubie tylko tych czarnych "baranic". To moja zmora. Oj i zero obiektywizmu dla takiej. I nie rozumiem czemu:confused:

a mi właśnie mąż oświadczył że chciałby na basen jechać :-)
więc lecę się szykować :tak: bo jeszcze muszę się ogolić tu i uwdzie ;-) troszkę mi się zarosło :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

mogłabym tak siedzieć i czytać bądź pisać jak mnie szczęście i energia roznosi, ale zabieram męża pod pache i wyciagam go na spacer! Pal licho, że zmęczony! powiem, że Iza chce na spacer! A co!? Jestem w ciąży? Jestem! Należy mi się! Dziecku sie należy? Należy! to chłop nie ma nic do gadania, gdy baby decydują! Nie czekajcie, wróce późno!

A jak któraś jest z Krakowa, to szukać brzuchatej wariatki w okolicach błoń! jak goni ja długowlosy facet, to znaczy że mnie znalazła:-D (i mojego męża:baffled:)

czołem dziewuszki!

Witam mamusie nie miałam internetu od wczoraj popołudnia nie wiem coś się porobilo tyle pisałyście jak ja to teraz nadrobie :)

tsarina- gratulacje... super ze juz masz to za soba... swietnie... powodzenia na obronie...

A my dzis z synkiem bylismy na koniach...on je uwielbia ja tez ale nie moge jezdzic... jedynie popatrzylam sobie na niego... a Nikki z ogromnym przejeciem karmil je marchewka.. cudownie bylo... ale teraz czas juz cos zrobic na obiadek...
o kurcze ale mnie napadla chec na kawke z mleczkie...

Widze ze coś ucichłyście pewnie zakupki itp :) ja zaraz też uciekam roznosić zaproszenia na ślub nie chce mi sie strasznie ale musze :)

reklama
Do góry