reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witam wszystkie mamy majowych Dzidziusiow 2009;-) Ja mam terminy w sumie dwa:-) na 8 maja i 14 maja. Zastanawia mnie jak mozna dopisac sie do listy majowe mamy bo szczerze mowiac nie bardzo wiem jak mam to zrobic?

Pozdrawiam Kasia

reklama
maro- witaj serdecznie... kliknij na liste tam napisz posta o dacie plci i imieniu dziecka... a nasza Kasica cie wpisze na liste...

patusia, super, ze usg potwierdzilo plec, nie bedziesz musiala rozdawac juz zakupionych ubranek:tak:;-) Ja mam badanie i pewnie tez usg w przyszly czwartek, jestem ciekawa, jak tam maly i ile urosl, bo tak ostatnio sie wierci i kreci, ze zdaje mi sie, ze bardzo urosl:tak:
Wreszcie weekend, moge troche powylegiwac sie na kanapie,a meza zagonie do gotowania i sprzatania:-) Erik wlasnie oglada Misia Uszatka, to jego ukochana bajeczka, a bajki w tv pozwalam ogladac od niedawna:tak:

aga- no to masz fajnie.. moj M niestety w pracy na caly weekend... a my jak zwykle sami z synkiem... oj czasem tak bywa... ale sprzatanie i gotowanie nalezy niestety do mnie w weekendy... wiec za wiele nie poleze sobie...

A ja mam dzis meza w domu i nie wiem co mu sie stalo ale zachowuje sie jak male dziecko. kaprysny, czasami zlosliwy, za chwile mily. Zastanwiam sie kto tu jest w ciazy ja czy on?

oj ci mezczyzni... no to prawda czasem jak dzieci... ale co bez nich by bylo...same nudy...
moj M razem z synkem nadali mi pseudonim... ,,kula obronna,, to z bajki Nikkiego wczoraj ogladali ben 10.. i przylatali dla mnie... oj oni tez juz nie moga sie doczekac az urodze bo czasem jestem nieznosna...

patusia44 - gratuluje potwierdzenia na dziewczynke - a teraz róż będzie szalał;-)
akunia - mój M też jak ciężarówka sie zachowuje , ma kaprysy szczególnie w jedzeniu- a to bym zjadł, a to mi nie smakuje , teraz sobie dżemke do piernika zrobił a mnie trafia bo to ja powinnam odpoczywac a on to nawet kawusi nie zaproponuje ..... kurna co za faceci ,wieczne dzieci :crazy:
a mnie tak połamało dziś rano że wstać nie mogłam , jakby mi obojczyk na druga strone wylazł, jak jechałam samochodem to na rondzie wykręcić nie mogłam tak bolało:baffled:
a ktoś kto hrapie obiecał mi mały masaz - kurczczku - a jak bende zła to znów powie że w ciązy to stale mam fochy:szok:

okruszku ja się nie nakręcam na zła pogodę ;-) po prostu w takie dni same myśli nieprzyjemne mi do głowy przychodzą :-(
a to że moja mam jest chora (ma raka) (tata zmarł 8 lat temu), że brat pracy nie ma i ciężko im razem mieszkanie utrzymać, że dziadzio ukochany na serce chory, że ja tu sama (tylko z mężem... i z koleżankami), że przez recesje godziny mi tną w pracy (a czuję się naprawdę dobrze, więc mogę pracować) a mamy kredyt do spłacenia i tutaj rachunki, że ze względu na wade wzroku powinnam mieć cc a te irlandzkie patałachy nie chcą o tym słyszeć .... ech......

tak więc kochana każda z nas ma jakieś problemy, czasem mamy ochotę o tym porozmawiać a czasem nie :-(

Jejciu Barmanka...bardzo Cię przepraszam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Myślałam raczej by Cię podbudować...dodać sił na te cięższe dni...nie chciałam nic złego....:zawstydzona/y:

Patusia gratuluję super zdrowej dziewuszki :-) cudne wieści...cieszę sę, że u Ciebie wszystko dobrze i że jesteś zadowolona... Tak sobie czytam, że Emilka ma 800g w 26 tyg...:szok: A mój Synuś miesiąc temu miał ponad 800g :szok::szok::szok: a to był 23 tydz. Jakiegoś wielkoluda mam w brzuszku :-D:-D:-D

reklama
Patusia ja również dołączam się do gratulacji!!!
A ja wizyte mam dopiero w środę i już się nie mogę doczekać. Ostatnio nie miałam robionego USG i nie wiem ile waży i mierzy moja Mała. Pamiętam tylko, że w niespełna 23 tygodniu ważyła prawie 600 g. Ciekawe jak teraz będzie.

Do góry