reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Ja też często słyszę różne przerażające opowieści z sal porodowych, ale się nimi nie przejmuję, bo wiem że każda kobieta przeżywa to inaczej. Ale z drugiej strony boję się jak jasny gwint. Mimo wszystko musimy sobie mamuśki poradzić:tak::tak:

reklama
kaydi- witaj serdecznie na naszym forum...pisz pisz co u ciebie? jak dzidzia? znasz plec? jak sie czzujesz? duzo przytylas?

patusia- no juz jestes... super ze wszystko ok z dzidzia i z toba...bardzo sie ciesze... ja tez mam tableteczki na uplawy wiec to normalne w ciazy... super...

patusia -:-) super, że wszystko w porządku
barmanka- ja chodzę właśnie do pana dr Banaczaka i jestem bardzo zadowolona (przedtem przyjmował w Polskiej Przychodni na North Circular a teraz właśnie w Polmedzie)

barmanka- ja chodzę właśnie do pana dr Banaczaka i jestem bardzo zadowolona (przedtem przyjmował w Polskiej Przychodni na North Circular a teraz właśnie w Polmedzie)

no mi trudno cokolwiek powiedzieć bo byłam u niego tylko na jednej (ostatniej) wizycie...

patusia super że wszystko jest w porządku:tak: a robiłaś też teraz usg?

dobrze dziewczynki, ja zmykam do pracy :baffled: życzę wszystkim miłego wieczorku i cudnego weekendziku :-)

reklama
Do góry