katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
aga - ja tez mam taki plan,zeby ok 15kg przytyc i nie wiecej,bo w pierwszej przybylo mnie 28kg i 2lata walczylam,zeby je zrzucic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zauwazylam,ze mam plamki na bieliznie jakos od samego rana,takie brazowe...i trwalo to caly dzien i sluz tez byl lekko brazowawy:-(na drugi dzien bylo juz ok ,ale do tego usg pokazalo tylko pechezyk,bez bobsika w srodku i beta slabo rosla i od razu nastraszyli mniie ze to ciaza pozamaciczna moze bycale ja czuje,ze bedzie ok i ze to po prostu wczesna ciaza byla i dlatego usg nie wyszlo,wole w to wierzyc niz sie zadreczc.Nie przejmuj sie!Bedzie dobrze i tylko w to wierz!A skoro lekarka Cie zapewnila,ze jest ok,to znaczy,ze jesta ile trwały te plamienia? bo u mnie są coraz gorsze, normalnie jakby miesiączki dostała