reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kinguś trzymaj się dzielnie, jestem pewna że niedługo znów dołączysz do naszego forum:-) Trzymam kciuki za Ciebie

A ja cóż.....wczoraj w nocy dostałam plamień, dzisiaj o 14ej wylądowałam w szpitalu na badaniu, moja Pani Ginekolog stwierdziła że te plamienia nie są groźne i że widzimy się za 1,5 tygodnia na usg, ale ja i tak się boję, bo czuję się fatalnie i brzuch mnie boli :-(

Kames dobrze bedzie!:tak:

A z tym tyciem w ciazy to powiem tak kochane dziewczyny, ja w pierwszej ciazy przytylam 15kg, ale przed ciaza mialam juz +15kg:wściekła/y: wiec razem +30kg:wściekła/y::wściekła/y::baffled: Meczylam sie calutki rok i zrzucilam 24kg, wiec 6 i tak zostalo, a teraz bardzo chcialabym nie wiecej niz 10kg,choc korci mnie, by pojesc galaretki w czekoladzie:baffled::baffled:

kingus - strasznie mi przykro:-(zobaczysz,bedzie dobrze i juz niedlugo znowu bedziesz cieszyla sie swoim malym szczesciem:tak:nie poddawaj sie i walcz kobitko!!!:tak:
kames - skoro Ci lekarka powiedziala,ze ok to jest ok:tak:ja tez mialam plamienia i zaraz serie badan i nastraszona jestem strasznie teraz i czekam na usg juz za tydzien:baffled:chcialabym byc tak uspokojona przez lekarza jak Ty,wiec nic sie nie boj;-)
aga - no mi sie udalo zrzucic prawie wszystko bo zostaly ok 2-3 kg tylko, ale to najciezsza walka jaka mozna odbyc....odmawianie sobie wszystkiego to cos okropnego:dry:

kames - skoro Ci lekarka powiedziala,ze ok to jest ok:tak:ja tez mialam plamienia i zaraz serie badan i nastraszona jestem strasznie teraz i czekam na usg juz za tydzien:baffled:chcialabym byc tak uspokojona przez lekarza jak Ty,wiec nic sie nie boj;-)

a ile trwały te plamienia? bo u mnie są coraz gorsze, normalnie jakby miesiączki dostała:zawstydzona/y:

a ile trwały te plamienia? bo u mnie są coraz gorsze, normalnie jakby miesiączki dostała:zawstydzona/y:
zauwazylam,ze mam plamki na bieliznie jakos od samego rana,takie brazowe...i trwalo to caly dzien i sluz tez byl lekko brazowawy:-(na drugi dzien bylo juz ok ,ale do tego usg pokazalo tylko pechezyk,bez bobsika w srodku i beta slabo rosla i od razu nastraszyli mniie ze to ciaza pozamaciczna moze byc:szok:ale ja czuje,ze bedzie ok i ze to po prostu wczesna ciaza byla i dlatego usg nie wyszlo,wole w to wierzyc niz sie zadreczc.Nie przejmuj sie!Bedzie dobrze i tylko w to wierz!A skoro lekarka Cie zapewnila,ze jest ok,to znaczy,ze jest:tak:

hej
witam nowe mamuśki.
Ja czuję się strasznie wczoraj przez wymioty nie miałam nawet siły wstać z łózka... boję się że jak tak dalej pójdzie to mnie do szpitala połażą.
Ewela83 widzę że mamy ten sam termin porodu...
Jakie witaminy dla przyszłych mamuś łykacie? Ja w 1 ciąży brałam Vitrum prenatal i byłam zadowolona.
Wymienię żołądek na inny....

:( teraz to juz chyba normalnie mam okres - niestety ale moje plamienia na poczatku były brązowe teraz sa czerwone i się nasilają coraz bardziej

reklama
Kames, zgłoś się do szpitala, czerwone plamienie jest raczej niebezpieczne, u mnie tak było, poszłam do szpitala i wykryli krwiaka, póki co ciąża podtrzymana
a może akurat wypada Ci termin miesiączki, przy poronieniu zagrażającym w dniach wypadających na miesiączkę kobiety krwawią

Do góry