reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kinguś trzymaj się dzielnie, jestem pewna że niedługo znów dołączysz do naszego forum:-) Trzymam kciuki za Ciebie

A ja cóż.....wczoraj w nocy dostałam plamień, dzisiaj o 14ej wylądowałam w szpitalu na badaniu, moja Pani Ginekolog stwierdziła że te plamienia nie są groźne i że widzimy się za 1,5 tygodnia na usg, ale ja i tak się boję, bo czuję się fatalnie i brzuch mnie boli :-(

Kames dobrze bedzie!:tak:

A z tym tyciem w ciazy to powiem tak kochane dziewczyny, ja w pierwszej ciazy przytylam 15kg, ale przed ciaza mialam juz +15kg:wściekła/y: wiec razem +30kg:wściekła/y::wściekła/y::baffled: Meczylam sie calutki rok i zrzucilam 24kg, wiec 6 i tak zostalo, a teraz bardzo chcialabym nie wiecej niz 10kg,choc korci mnie, by pojesc galaretki w czekoladzie:baffled::baffled:

kingus - strasznie mi przykro:-(zobaczysz,bedzie dobrze i juz niedlugo znowu bedziesz cieszyla sie swoim malym szczesciem:tak:nie poddawaj sie i walcz kobitko!!!:tak:
kames - skoro Ci lekarka powiedziala,ze ok to jest ok:tak:ja tez mialam plamienia i zaraz serie badan i nastraszona jestem strasznie teraz i czekam na usg juz za tydzien:baffled:chcialabym byc tak uspokojona przez lekarza jak Ty,wiec nic sie nie boj;-)
aga - no mi sie udalo zrzucic prawie wszystko bo zostaly ok 2-3 kg tylko, ale to najciezsza walka jaka mozna odbyc....odmawianie sobie wszystkiego to cos okropnego:dry:

kames - skoro Ci lekarka powiedziala,ze ok to jest ok:tak:ja tez mialam plamienia i zaraz serie badan i nastraszona jestem strasznie teraz i czekam na usg juz za tydzien:baffled:chcialabym byc tak uspokojona przez lekarza jak Ty,wiec nic sie nie boj;-)

a ile trwały te plamienia? bo u mnie są coraz gorsze, normalnie jakby miesiączki dostała:zawstydzona/y:

a ile trwały te plamienia? bo u mnie są coraz gorsze, normalnie jakby miesiączki dostała:zawstydzona/y:
zauwazylam,ze mam plamki na bieliznie jakos od samego rana,takie brazowe...i trwalo to caly dzien i sluz tez byl lekko brazowawy:-(na drugi dzien bylo juz ok ,ale do tego usg pokazalo tylko pechezyk,bez bobsika w srodku i beta slabo rosla i od razu nastraszyli mniie ze to ciaza pozamaciczna moze byc:szok:ale ja czuje,ze bedzie ok i ze to po prostu wczesna ciaza byla i dlatego usg nie wyszlo,wole w to wierzyc niz sie zadreczc.Nie przejmuj sie!Bedzie dobrze i tylko w to wierz!A skoro lekarka Cie zapewnila,ze jest ok,to znaczy,ze jest:tak:

hej
witam nowe mamuśki.
Ja czuję się strasznie wczoraj przez wymioty nie miałam nawet siły wstać z łózka... boję się że jak tak dalej pójdzie to mnie do szpitala połażą.
Ewela83 widzę że mamy ten sam termin porodu...
Jakie witaminy dla przyszłych mamuś łykacie? Ja w 1 ciąży brałam Vitrum prenatal i byłam zadowolona.
Wymienię żołądek na inny....

:( teraz to juz chyba normalnie mam okres - niestety ale moje plamienia na poczatku były brązowe teraz sa czerwone i się nasilają coraz bardziej

reklama
Kames, zgłoś się do szpitala, czerwone plamienie jest raczej niebezpieczne, u mnie tak było, poszłam do szpitala i wykryli krwiaka, póki co ciąża podtrzymana
a może akurat wypada Ci termin miesiączki, przy poronieniu zagrażającym w dniach wypadających na miesiączkę kobiety krwawią

Do góry