reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witam:-) wszystkie majowe mamusie i z radością dopisuję się do Waszego wątku. Mam termin na 31 maja, więc na krawędzi tego miesiąca, ale nigdy nic nie wiadomo;-)

Ja na razie poza podsypianiem nie mam żadnych innych objawów ubocznych, ale to moja druga ciąża i po cichu liczę, że ominą mnie nudności itp. przyjemnostki:no:

Trzymajcie się mocno i życzę, abyśmy wszystki dotarły spokojnie i bezpiecznie do wymarzonego dnia!!!:-)

reklama
katarzyna - witaj skarbie sąsiadeczko:-), wlasnie sie zastanawialm dlaczego ciebie jeszcze nie ma na majowkach:-)

kingus-strasznie mi przykro :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczyny, u mnie dzisiaj samopoczucie troche gorsze bo młody w nocy kiepsko spał (idzie mu kolejny zębol), ale może w południe troszke się zdrzemnę razem z nim :) Mysle o Was cieplutko cięzaróweczki z zagrożonymi fasolciami :)

Byłam dziś na badaniach, wyniki w poniedziałek - ciekawe, co tam wyjdzie. Jestem prawie pewna, że mam anemię :confused:

Trzymajcie się, dziewczynki, trzymam kciuki, żeby wszystkie maleństwa miały się świetnie!

Witajcie babeczki,

kames mam nadzieję, że udalaś się do szpitala, czekam na wieści

misza, nie wiem co Ci powiedzieć na Twoje problemy, mie męczy ból żołądka... trzeba chyba zapytać gin

Sheeppy jak gin kazał leżeć to leż!!!

Witam wszystkie nowe majowe mamusie :-)

reklama
wiem wiem, hehe swoją drogą to bez sensu jak mozna od kobiety wymagać zeby bezcznnie lezała, jak wokół albo dzieci, albo pranie, sprzatanie gotowanie...

Do góry