reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Moja Julcia ogolnie jest grzeczna, dzis rano troche pokopala, a wczoraj jak tata sie przytulil do brzucha :) to chyba za to ze taki niedobry jest w tych zakupach!

reklama
To mój Dawidek jak tata chce go poczuć to jak na złość zawsze sie uspokaja nie wiem dlaczego nie chce tatusiowi zapodać kopniaka

Dziewczyny pisałyście o wózku... A co myślicie o modelu Coneco Toledo? Albo o wózku Tako model Patrol. Oba można obejrzeć na allegro i właśnie w takim stylu wózki mi się podobają... Chyba powinny być też praktyczne? Jak myślicie?

U mnie tez dzisiaj mizeria na obiad ale bede szamac.Juz zjadlam 1 paczka ale czekam na meza az razem zjemy nastepne.Ja nie moge sie juz doczekac maja wiem ze jeszcze ponad 2,5 miesiaca ale juz blizej niz dalej.Nie wyobrazam siebie takiej duzej chodzic w upaly:sorry2:w zaawansowanej ciazy

U nas rowniez dzis snieg padal caly dzien, bielutko i mrozno:tak: Jak dla mnie, to moglaby byc juz wiosna, a najlepiej maj, cobym mogla pozbyc sie juz mojego obszernego bagazu;-) z przodu. Zdecydowanie chcialabym ten zywy bagaz popychac w wozeczku:tak::-). Ostatnio rozbolal mnie zab, jakos wytrzymalam bez paracetamolu, ale juz zapisalam sie do mojej dentystki, ide w poniedzialek:tak:. Ciekawe, jak ja wytrzymam te tortury:baffled:

witajcie mamuski tlusciutko!!!!!!!!
u nas dzis bardzo ale to bardzo slodko... malenstwo skacze jak szalone...

reklama
Nie było mnie dziś na netku od południa a tu już tyle stron przybyło :szok:
Ja chyba sobie odpuszcze pączki w tym roku bo mam zgage po smażonym, nadrobie w następnym roku:-).
Co do majteczek jednorazowych to nie próbowałam,a może warto , trzeba sie zaopatrzyć.Jak rodziłam w Polsce to na porodówce nie wolno było nosić majtek i położne bardzo krzyczały za każde majtochy:tak:, wietrzyć krocze - podstawowe hasło a piżamy to specjalnie były krótkie(swoich nie wolno było używać) żeby tyłeczek było widać a raczej majtające sie podkłady.Ale co szpital to pewnie inaczej. W domku już używało sie podpasek superchłonnych i już było wygodniej.
Co do laktatorów to jak bende w Polsce to wystawie na allegro butelki Tommee Tammppi i laktatory na sprzedaż.Może któraś z was była by chętna :confused:, do tego jakiś gratisek sie dorzuci z racji znajomości forumowych:rofl2:.Dam wcześniej znać!

Do góry