reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

mi moj tesc kupil i juz dwa zjadlam i wam powiem ze wlasnie nabieram ochoty na trzeciego. Nina ja zamowilam kilka kaftaniki body pajacyki lapki skarpetki iczapeczki na wyprawke do szpitala i powiem ci ze sa lepsze niz na zdjeciu chodzi o okolorystyke.
no i jeszcze kilka innych rzeczy. np komplet do wozka tez oki.

reklama
a ja wam powiem ze mi moj maz ( z racji tego ze porod byl niespodziewanie) kupil majtki bawelniane wiekszy rozmiar i bylo oki. i uzywalam podpasek tych ekstra chlonnych. i bylo mi wygodnie.

Akunia fajnie, że ten sprzedawca ma dużo różnych rzeczy. Po porodzie, bielizna, kosmetyki dla dzieci można więcej na raz kupić, a skoro piszesz, że ładne to tez sie skuszę na wieksze zakupy. Bardzo spodobala mi się bielizna do karmienia.
A pączki już dzisiaj 2 zjadlam i faworki- pękne :)

ostatnio uslyszalm od mojego meza ze te majtki jednorazowe to sa antygwalty hahaha, fajne okreslenie ale ja i tak je mam zamiar uzywac po porodzie no i podklady!

Bozie ale piszecie...nie moge za wami nadążyć ;-) poszłąm tylko film obejrzeć i już tyle stron mam do nadrobienia :szok: :szok:

a ja nie mogę się jutra doczekać :tak::-):tak: przyjeżdżają koleżanki rodzice w odwiedziny i cała jedna walizka będzie tylko dla nas :-) zamówiłam sobie pare rzeczy przez allegro, do tego jeszcze teściówka poalatała po sklepach za innymi rzeczami.... och oby do juterka :-D

Akunia fajnie, że ten sprzedawca ma dużo różnych rzeczy. Po porodzie, bielizna, kosmetyki dla dzieci można więcej na raz kupić, a skoro piszesz, że ładne to tez sie skuszę na wieksze zakupy. Bardzo spodobala mi się bielizna do karmienia.
A pączki już dzisiaj 2 zjadlam i faworki- pękne :)

Bielizny nie bralam bo na razie nie wiem jaki bede miala rozmiar bo biust rosnie mi na potege, ale ciuszki dla maluszka, okrycie kapielowe, kocyki, butelki itp polecam.

A ja czekam na paczkę od mamy:-) Już się nie mogę doczekać, ale pewnie dojdzie dopiero za parę dni. Mama kupiła mi 2 rożki, kołderkę i poduszkę i dwa komplety pościeli a i sterylizator do butelek po Adim miała zapakować. W Irlandii jest mały wybór pościeli i drastyczne ceny:wściekła/y:

reklama
Ja kupilam sobie komplet poscieli z wypelnieniem i do tego na zmiane taki sam wzor gratis byl. no i dostalam drugi taki komplet w prezencie wiec mam dwa razy wypelnienie i cztery razy poszewki no i rozki dwa i ochraniacze na cale lozeczko i dwa baldachimy super. na razie lezy schowane. az sie odczekac nie moge kiedy to wszytsko rozpakuje i poukladam.

Do góry