reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Trzeba byc dobrej mysli nie martw sie na zapas :) zawsze mi to powtarza moja przyszła teściowa tak jest lepiej dla Ciebie i Dzidzi

reklama
kokoszka - mniam truskaweczki, ja tez widzialam w sklepie ale za pare truskaweczek trzeba bylo zaplacic 8 zl ehhh, wiec sobie podarowalam , ale stwierdzialam ze chyba jednak pojde je kupic hhahaha

patusia- kochana trzymam mocno kciuki za twoja wizyte i nie denerwuj sie na pewno bedzie wszytsko dobrze!

slonkoonline- super wozio, fajne ma kolorki

marzeniak- super, ze z synusiem wporzadku :)

Widze kochane mamusie ze wam narobilam ochoty na truskaweczki:-Ddo supermarketow kobitki i po truskawki;-)

Ankzoc ale mnie rosmieszylas na poczatku nie kupilas bo kosztowaly 8zl a teraz po nie pojdziesz to tak jak ja wczoraj stalam stalam i stalam przy tych truskawkach moj maz tylko patrzyl ile opakowan wezme:-Dno ale skonczylo sie na jednym jeszcze troche mi zostalo:tak:

Confi moze zalezy gdzie mieszkasz, ja slyszlam pozytywne opinie o Chicco generalnie wozkach i o tym modelu trio for me co kupilam:-D u mnie sie on sprawdzi (nie mam sniegu:sorry2:) a poza tym jest bardzo lekki i latwo sie bardzo prowadzi:tak:Mojego meza brat kupil starszy model Chicco (jego zona urodzila w lutym rok temu) i mowi ze jest bardzo zadowolona sama nawet ten wozek prowadzilam i bylo super...a najbardziej co podoba mi sie w chicco 3for me to po 1.lekkosc 2. widzisz dziecko (przekladane siedlisko) lub dziecko widzi ulice 3. latwy w obsludze. Teraz moja przyjaciolka wychodzi ze swoim synkiem na spacery (ona ma wozek z duzymi kolami takimi jak lubisz) i jest ciezki ciezko sie prowadzi i zajmuje duzo miejsca:baffled:ale sa gusta i gusciki...

Slonkoonline bardzo fajny wozek, swietne kolorki:rofl2:

Ale jestem kochane zmeczona ide sie polozyc, od rana latam i zalatwiam sprawy...ciagle cos trzeba wybrac i zatwierdzic do mieszkania...jak tam wejde i rozpakuje wszystko uloze bede spala 3 dni!!!! (kupilismy super materac to po pierwsze a po 2 chce odpoczac!):baffled:

Ostatnia edycja:
Al ejestem happy. własnie gadalam z moim bratem ktory ma byc chrzestnymo rzeczach dla malego i jak mu pokazalm ten lezaczek to powiedzial ze sam go kupi maluszkowi. I to taki porzadny bo wybralismy ten stabilniejszy za 300 stowki

co do paczkow to ja kupilam, ale dostalam jeszcze od tesciowej no i szwagierka mi dala faworki, wiec pekne chyba!

Mam pytanko do dziewczyn, które juz rodziły. Co wybrać po porodzie doradźcie. Czy majtki jednorazowe, wkłady, jakie, co się sprawdziło, a co nie ?
Będe wdzięczna za pomoc.

reklama
Ja używałam wkładek takich specjalnych po porodzie i byłam z nich zadowolona, ale też słyszałam, że majtki są dobre, to zależy od Ciebie może zaopatrz się w jedno i drugie:-)

Do góry