reklama
kokoszka - mniam truskaweczki, ja tez widzialam w sklepie ale za pare truskaweczek trzeba bylo zaplacic 8 zl ehhh, wiec sobie podarowalam , ale stwierdzialam ze chyba jednak pojde je kupic hhahaha
patusia- kochana trzymam mocno kciuki za twoja wizyte i nie denerwuj sie na pewno bedzie wszytsko dobrze!
slonkoonline- super wozio, fajne ma kolorki
marzeniak- super, ze z synusiem wporzadku
patusia- kochana trzymam mocno kciuki za twoja wizyte i nie denerwuj sie na pewno bedzie wszytsko dobrze!
slonkoonline- super wozio, fajne ma kolorki
marzeniak- super, ze z synusiem wporzadku
nina2003
Mama Julianka i Łucji
Akunia super rzeczy ma ten sprzedawca. Dzięki za link ja na pewno skorzystam.
Widze kochane mamusie ze wam narobilam ochoty na truskaweczkido supermarketow kobitki i po truskawki;-)
Ankzoc ale mnie rosmieszylas na poczatku nie kupilas bo kosztowaly 8zl a teraz po nie pojdziesz to tak jak ja wczoraj stalam stalam i stalam przy tych truskawkach moj maz tylko patrzyl ile opakowan wezmeno ale skonczylo sie na jednym jeszcze troche mi zostalo
Confi moze zalezy gdzie mieszkasz, ja slyszlam pozytywne opinie o Chicco generalnie wozkach i o tym modelu trio for me co kupilam u mnie sie on sprawdzi (nie mam sniegu) a poza tym jest bardzo lekki i latwo sie bardzo prowadziMojego meza brat kupil starszy model Chicco (jego zona urodzila w lutym rok temu) i mowi ze jest bardzo zadowolona sama nawet ten wozek prowadzilam i bylo super...a najbardziej co podoba mi sie w chicco 3for me to po 1.lekkosc 2. widzisz dziecko (przekladane siedlisko) lub dziecko widzi ulice 3. latwy w obsludze. Teraz moja przyjaciolka wychodzi ze swoim synkiem na spacery (ona ma wozek z duzymi kolami takimi jak lubisz) i jest ciezki ciezko sie prowadzi i zajmuje duzo miejscaale sa gusta i gusciki...
Slonkoonline bardzo fajny wozek, swietne kolorki
Ale jestem kochane zmeczona ide sie polozyc, od rana latam i zalatwiam sprawy...ciagle cos trzeba wybrac i zatwierdzic do mieszkania...jak tam wejde i rozpakuje wszystko uloze bede spala 3 dni!!!! (kupilismy super materac to po pierwsze a po 2 chce odpoczac!)
Ostatnia edycja:
Al ejestem happy. własnie gadalam z moim bratem ktory ma byc chrzestnymo rzeczach dla malego i jak mu pokazalm ten lezaczek to powiedzial ze sam go kupi maluszkowi. I to taki porzadny bo wybralismy ten stabilniejszy za 300 stowki
mmarta_only
Początkująca
Jak tam dziewczyny, najedzone pączkami? Ja właśnie idę piec. A taką mam ochotę, że coś
mmarta_only
Początkująca
Oj, moja teśsiowa daleko, i w dodatku chora:-(
nina2003
Mama Julianka i Łucji
Mam pytanko do dziewczyn, które juz rodziły. Co wybrać po porodzie doradźcie. Czy majtki jednorazowe, wkłady, jakie, co się sprawdziło, a co nie ?
Będe wdzięczna za pomoc.
Będe wdzięczna za pomoc.
reklama