reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Barmanka z okolic Kildare i niestety nie ma tu dobrej cukierni ale to nic zaraz się wezmę za pieczenie :-)

reklama
Akunia - ja też bym już się chciała za to wziąść bo to takie fajne ale jednak z miesiąc jednak poczekam, żeby się nie kurzyło i było wszystko świeżutkie :-)

akunia wstaw foteczki do działu z zakupami , chętnie pooglądamy. :tak: (jeśli masz popakowane wszystko to wstaw te fotki ze stron allegro ;-))

dziewczyny wybrałyście fajne kolorki wózków :tak: ja na modelach się nie znam :baffled: więc nie doradzę...
a tutaj mi potrzebny będzie zupełni inny wózek niż dla was ;-) (śniegu brak, chodniki proste i przy każdym przejściu dla pieszych łagodny zjazd dla wózka)

Akunia - ja też bym już się chciała za to wziąść bo to takie fajne ale jednak z miesiąc jednak poczekam, żeby się nie kurzyło i było wszystko świeżutkie :-)
ja mam kupione i zapakowane i nie ruszam. na razie jestem w proszku. wszytsko co dla maluszka to mi lezy popakowane na strychu.

ja dopiero w kwietniu mam nadzieje ze zaczne prac i prasowac. no chyba ze wczesniej zrobi sie cieplo na dworze bo moj maz mowi ze nie bedzie robil w taka pluche remontu bo nawet okna nie otworzy zeby mu gladz wyschla itp.

mmarta_only - ja przy pierwszym dziecku dopiero pod koniec ciąży kupowałam ubranka, teraz mam sporo po starszym i nie musiałam dokupywać dużo, zaraz poszukam aparatu i porobie zdjęcia to postaram się je wkleić :-)

Nina ja używałam podkładów Belli i majtek siateczkowych. Bardzo wygodne.
Akunia - widzę, że Wy też "remontowi" jesteście. My też ciągle remontujemy, powoli widać koniec ale to jeszcze troszkę potrwa. Chociaż przyznam, że marzy mi się już ład i porządek, biorąc pod uwagę że pokój Julki służy za składzik ;-)

zmykam jeść obiadek :tak: a ja od kilku dni mam pypcia na ...mizerie :rofl2: :rofl2:
i co dziennie są ziemniaki - raz z mięsem,raz z rybą , raz z jajkiem - i mizeria koniecznie do tego :-)

Patusiu trzymam za Was kciuki na jutrzejszym badaniu.

Ja byłam wczoraj u mojej Gin. Mały leży ciągle głową na dół więc jest juz przygotowany. Jedyny problem że ma główkę dość nisko (ciągle chce mi się sikać) ale ja jestem niska więc się nie dziwię. Mam tylko więcej leżeć i uważać na siebie bo jest ślisko. Nie mogę biegać :) - tak powiedziała Gin :)
Na szczęście z małym wszystko oki i nerki też lepiej i już nie muszę brać Furaginy i póki co jest dobrze.
Pozdrawiam Was wszystkie miłego tłustego dnia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry