reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej dziewczyny a ja wreszci poszlam do lekarza zrobic porzadek z moim gardlem , ehhh szkoda gadac jakis czas temu pisalam wam ze mnie boli, ale wyleczylam sie syropkiem z cebuli, tantum verde i syropem prawoslazowym. owszem bol przeszedl ale z kazdym dniem mialam coraz gorsza chrype, i ciezko mi bylo mowic, w aptece dostawalam jakies tableteczki na chrype, ale nic nie pmoglo i tak juz 2 tygodnie, teraz sie okzalao ze mam zapalenie krtani i dostlam antybiotyk rovamycine

a poszłas do laryngologa?
i czy miałas przy tym kaszel?

pytam bo z moją córcią jest cos nie tak :-(
od 4m-cy kasze czasem jakby chrypka ją nachodziła i próbuje cos odkaszleć
czasem ma dudniący kaszel taki jakby z gardła

Ostnio 2 tyg. temu miała zapalenie oskrzeli i lekarz twierdzi że ona cały czas dochodzi do siebie po tych oskrzelach
ale zanim na nie zachorowała to też tak miała :confused:

iwona - nie kochana ja mam tylko chrype , i strasznie ciezko mi mowic nie mowiac juz o tym zeby kogos zawolac hahah, masakra ale kaszlu nie mam, ani zadnych innych objawow tylko tyle ze mowic nie moge!

ewela- mam nadzieje, ze przejdzie

Ostatnia edycja:
ankzoc - biedna jestes :-(
Ale mam nadzieje że antybiotyk pomoże i będzie oki

Ja się dorobiłam z kolei (ale to z 1,5 m-ca temu i juz jest dobrze) zapalenia ucha zewnętrznego
Oprócze tego że strasznie mi ciekła z uszu ropa i takie tam to na jedno ucha byłam juz prawie całkiem głucha - normalnie koszmar
Czy zakupy robić, czy kiedy ktos to Ciebie cos mówi, albo oglądać TV
cos strasznego :szok:

Ankzoc -dostałaś wiadomosc ??Biedactwo ale miejmy nadzieje z ci przejdzie:-) ekspresowo oczywiście:-)
Ja właśnie po wizycie u mojego gina- usg kruciutkie sprawdził serducho tylko i zmierzył głowkę tylko - i znów wyszło na 27 tydzień. zapytałam o szyjke macicy- to normalnie zaprosił mnie na krzesełko i wsadził ten rozwieracz i powiedział ze ujscie zamkniete- pierwszy raz mnie zaprosił na badanie gin. od poczatku !!! I tyle sie dowiedziałam . Mam brac magnez przed jedzeniem a zelazo po jedzeniu. I powturzyc wyniki moczu. A i oczywiście nic nie widział jesli chodzi o pleć.

reklama
Do góry