reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Kochana Lilian jesteśmy tu poto by sie wsperac w czasie niepowodzęń , nieszczęść - jak i razem cieszyć z sukcesów i szcześcia każdej z nas :-) Kochana twoja sytuacja poruszyła kazdą z nas- trzymałyśmy mocno kciuki- i trzymamy dalej i modliłyśmy sie za Ciebie i dziewczynki- i nieustannie to robimy. Zżyłyśmy sie na tym forum więc normalne,że podchodzimy do takiego typu sytuacji bardziej emocjonalnie,bo w sumie jedziemy na tym samym wózeczku:-)
pisz jak najczęsciej - mnie strasznie podnosicie zawsze na duchu jak mam jakieś smutki :-) i rozumiecie mnie najlepiej :-)

reklama
patusia44 - fajnie że już masz fotelik
Jak się patrzy na te wszystkie słodkości w domu takie nieużywane..., puste...
Ale jeszcze troszke :-D
czy nieuzywane- moj synek juz sie w foteliku rozsiadł testuje go to co ,ze za malusi :-)
mozna boki zrywać z małego mądrali hihi- wsiadł i woła brum -brum - ma go jako bujak przed tv -sam go tam zataszczył:-)

No fakt! Ja mam jutro studniówkę :-) Zupełnie nie zwróciłam uwagi! Ech... lekarz mówił żebym uważała na słodycze ale chyba z tej okazji można trochę pofolgować ;-):-D termin porodu mi sie nie zmienił nadal jest 29 maja...

patusia to super, ze juz bedziesz miala fotelik.

co do mojej wczorajszej wyprawy, coz wyjechalismy o godzinie 6 rano, najpierw pojechalismy do gdyni szwagierka miala wizyte u lekarza, pozniej poszlismy do klifu i sklepu mothercare, myslalam ze beda jakies wyprzedaze ale stwierdzilam ze lepiej zamowic na allegro bo ceny dosyc duze mieli w porownaniu do allegro np za body czy pajacyki, chcociaz wiadomo, ze z pustumi rekoma nie chcialam wrocic wiec, nakupowalam troche malej, pozniej pojechalismy do gdanska ogladalismy x-landerki w gdansku w sklepie mama i ja pisalam o tym w watku wozkowym. Chcielismy kupic tez posciel, ale niestty okazalo sie ze nie ma takich na lozeczka 140x70 tzn jesli chodzi o kolderke i podusie to sa ale ochraniacze sa za male! , wiec nie wiem chyba kupimy narazie drewniane 120x60, juz sama metlik mam w glowie, ogolnie wypad bardzo sie udal. Bylismy w fajnej hurtowni w gdansku Akpol, naprawde maja duzo tanie rzeczy dla maluchow, pewnie nie dlugo wybierzemy sie znowu na zakupy, ogolnie ani w h&m, ani re kids nie bylo zadnych przecen! Wiec nie szalalam z ubrankami bo szkoda mi wydawac tyle kasy! Juz porobilam fotki i zaraz wklej tego co kupilam nie zawiele tego ale zawsze cos! Do domu dostalismy przed 23!

Ankzoc -tez nie miałam zbytniego szczescia na wyprzedażach :-) nieprzejmuj sie w to miejsce na allegro kupiłam kilka rampersików dla malutkiej czekam az przyjdą - a fotelik juz mam - fajnie ze jest w budce moskitiera wyjmowana przyda sie by osłonic małą przed robalami :-)
Wczoraj dzwoniła siostra i powiedziała ze mi kupi dres i spodnie ciazowe- no i dla Oliverka butki i pizamkę z Tomkiem pociagiem przekaze swojej tesciowej bo teraz u nich jest i mi przyniesie hehe ciekawe jaki moja siostra ma guscik co do kupywania czegoś na ciąże:-)

Wczoraj dzwoniła siostra i powiedziała ze mi kupi dres i spodnie ciazowe- no i dla Oliverka butki i pizamkę z Tomkiem pociagiem przekaze swojej tesciowej bo teraz u nich jest i mi przyniesie hehe ciekawe jaki moja siostra ma guscik co do kupywania czegoś na ciąże:-)

ale Ci fajnie Patusiu :-) a ja muszę sama sobie wszystko kupować (chociaż nie powiem - w niedzielę dostałam 2 śliczne tuniki od mojej kuzynki:-D)..
Gratuluję udanych zakupów :-) i trzymam mocno kciuki za dzisiejsze badania :happy:

reklama
Aga_k_m- Z jednej strony fajnie mieć siostre i rodzinke za granicą ,a z drugiej strony nie mam tu nikogo bliskiego przy sobie bo mama i ojczym są tam z nią :-(
Dziekuje za kciukaski kochana .:-)

Do góry