lili213
Aktywna w BB
Monika88, spokojnie. Zrobisz jutro jeszcze jedno USG i oby wszystko było jak najlepiej! Musisz być dobrej mysli, mocno trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana widziałaś juz zarodek?? Pytam bo ja bylam kilka dni temu na usg, lekarz swtwierdził ok 5 tydzień, termin na 27 maja ale był tylko pecherzyk ciazowy i pecherzyk zoltkowy w srodku...
nie denerwuj sie ja bylam w piatym tygodni i lekarz nie mogl mi niczego potwierdzic kazal mi przyjsc w ostatni wtorek,bylam i jest ok choc kropka jeszcze malutka i nie bardzo kazal mi siecieszc lecz jak uslyszal serduszko to powiedzial ze wszstko o.k.jutro ide na badania i ksiazeczke "mamy" ale to juz 6 tydzien wiec sie nie denerwuj gloa do gorywłaśnie wrócłam od lekarza.... i jeste załamana:-(
Mam isc jutro do szpitala na dokladnejsze usg bo moj gn powiedzial ze na ten czas ciazy powinno byc cos widac a tu marie jest.a nawet nie powiedzal mi jaki to tydzień
Owulacje mialam 31 sierpnia ( wiem bo robiłam testy owulacyjne ) więc według moich obliczeń powinnam być w 4 tyg. Czy wy mialyscie robione usg w 4 tyg i czy bylo cos widac i jakie milayscie wtedy objawy. JA CHYBA ZESWIRUJE