reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hehe rozbawiłyście mnie, najważniejsze jest zdrowe podejscie i pozytywne myślenie (tak ja o dziwo też jestem za tym - choć mi ciężko osiągnąć ten stan)

kinguś trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, napewno zobaczysz bijące serduszko, a może kruszynka pomacha do Ciebie rączka albo nóżką

reklama
oj widzę meczą Was te mdłości a właściwie ich brak więc ja powtarzam moje mdłości a właściwie wymioty po średnio 7 razy dziennie są zagrożeniem dla ciąży czuję się bardzo źle jestem bardzo osłabiona i to akurat nie jest dobry objaw...
zazdroszczę tym które przechodzą ciążę bez objawowo

Kinguś daj znać jak będziesz po usg.

Ja byłam wczoraj , widziałam poraz pierwszy moją fasolkę :-) 5 tydzień - na razie za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć, ale sam widok był wspaniały:-D

cześć majowe mamuśki !!:-) Ja mam termin na 10 maja także duzo czasu do rozwiązania.Mam tyle obaw i wątpilwośći jeżeli chodzi o angielską służbę zdrowia.Bardzo boje sie porodu -to moje pierwsze dziecko ale jakoś dam rade.

Kinguś daj znać jak będziesz po usg.

Ja byłam wczoraj , widziałam poraz pierwszy moją fasolkę :-) 5 tydzień - na razie za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć, ale sam widok był wspaniały:-D

Kochana widziałaś juz zarodek?? Pytam bo ja bylam kilka dni temu na usg, lekarz swtwierdził ok 5 tydzień, termin na 27 maja ale był tylko pecherzyk ciazowy i pecherzyk zoltkowy w srodku...

Hej

Ja dolaczam sie do ko mi. Wymioty lub ich brak jest sprawa indywidulana i nijak sie ma do ciazy. Wystarzy porozmawiac z roznymi mamami i jedne maja zdrowe bobaski po ciazy z wymiotami a inne bez.

Trzeba sie cieszyc a nie martwic, jak sie czlowiek dobrze czuje!:tak: I zachodzic w glowe czemu. jest dobrze i tyle. Takie martwienie sie i myslenie co moze pojsc nie tak na pewno nie wplywa dobrze na fasolke.

Wiem przyszle mamusie nie martwcie sie na zapas!:-)

:-)witaj serdecznie w naszym gronie... ciesze sie ze jest nas troszke wiecej z karzdym dniem... POZDRAWIAM
------------------------------------

------------------------------------

reklama
właśnie wrócłam od lekarza.... i jeste załamana:-(
Mam isc jutro do szpitala na dokladnejsze usg bo moj gn powiedzial ze na ten czas ciazy powinno byc cos widac a tu marie jest:no: .a nawet nie powiedzal mi jaki to tydzień:szok:
Owulacje mialam 31 sierpnia ( wiem bo robiłam testy owulacyjne ) więc według moich obliczeń powinnam być w 4 tyg. Czy wy mialyscie robione usg w 4 tyg i czy bylo cos widac i jakie milayscie wtedy objawy. JA CHYBA ZESWIRUJE

Do góry