reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
O Boże ... Liliann moje najszczersze wyrazy współczucia ...
Będę się modliła, żeby Roksanka przeżyła i była zdrowa .

LILIAN to wielkie nieszczecie najglebsze wyrazy wspolczucia....tak mi przykro z powodu Patrysi,wiemy wszystkie ze jest Ci ciezko ale trzymaj sie kobieto dla Roksanki i reszty rodziny.... Sercem wszystkie jestesmy z Wami .

Liliann -tak bardzo bardzo mi przykro...Wiem jak bardzo czekalas z utesknieniem na swoje dziewczynki, a teraz jednej nie ma... to musi byc ogromny bol, ale jak sama piszesz moze tak jest lepiej dla malej Patrysi, teraz nie cierpii i nigdy juz nie bedzie...Nawet nie wiem co pisac...brak mi slow....
Z calego serca zycze ci.duzo duzo sily, nadzieji, wiary.. dla maluskiej Roksanki, ktora teraz cie bardzo potrzebuje... Trzymaj sie kochana......

liliann- lzy mi plyna po policzkach...nie widze klawiatury... nie wiem co pisac... strasznie mi przykro...moje najszczersze kondolencje... Patrysi jest juz dobrze aniolek jest szczesliwy i spokojny... ale Rokxana jest wiec istnieje szansa ze ona bedzie z wami...bede sie za to modlic z calego serduszka...

okruszku- dziekuje za info..o liliann...ucaluj ja odemnie... i dla ciebie tez ogromny buziak za wytrwalosc...

images
.........dla Patrysi..........

Lilian tak mi przykro...

LILIann kochana- lacze sie z Toba w bolu! Mam tylko nadzieje ze teraz Patrycja bedzie czuwac nad swoja siostrzyczka i nie pozwoli aby cos zlego jej sie stalo:no::no:. Postaraj sie byc silna- wiem ze to brzmi pewnie banalnie ale, teraz sily Ci sa potrzebne - dla twoich dziewczynek i meza. Mysle o Tobie caly czas- bo sama nosze w brzuszku dwie dziewczynki!

Liliann - przyłanczam się z gorącą modlitwą za Twego aniołka,za Roksanke, Ciebie i cała Twoją Rodzine.Aby Dobry Bóg zesłal na Was łaske zrozumienia i wytrwania w bólu w którym się z Wami łącze ....szczerze współczuje

reklama
Do góry