reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Lilian.... Strasznie mi przykro z powodu Patrycji, ale pamietaj jej tam w niebie jest lepiej nie meczy sie i patrzy na Ciebie z góry i czuwa nad reszta rodziny. A ty jej pokaz ze jestes silna ona by nie chciala zebys cierpiala.
Tyle chciałabym Ci powiedzieć... dodac otuchy... Bo sama przez to przechodzilam. Tak bardzo wierzyłam że chociaż wam się uda... Walcz kochana warto bez wzgledu jaki nie bylby final. Pamietaj te dobre chwile spedzone z mala to Ci pomoże.

Dla Patrysi

Niech Ci się przyśni Ziemia,

Droga do domu, latem
W słońcu skąpane drzewa,
Świergot ptasi nad światem.

Śnij w pelargoniach dom,
Wysmukłe malwy pod oknem,
Zapach skoszonych łąk,
Dwie wierzby w polu samotne.

A wiosną rozkwitnie wszystko,
Odkryjesz fiołka na śniegu,
Pokażę Ci meszek na listku,
Sarnę zobaczysz w biegu...

Jesienią z kasztanów ludki
Robić będziesz wraz z tatą.
Śnij o nas, Skarbie Malutki
W Twym niebie nad naszym światem.

Lilian ogromne wyrazy wspołczucia, modle sie za twojeggo Aniołka jak i ciebie i Roksankę.

(*)

Dziewczyny tak mi smutno , nie moge powstrzymać lejących sie łez. Tak bardzo wierzyłam ,ze maleńka Pati przeżyje....wiem ,że bardzo cierpiała- ale to takie niesprawiedliwe...

Życie czasami takie jest Patusia niesprawiedliwe, bezlitosne i okrutne. A my nie mamy na to wpływu. mi tez jest sie jakos ciezko pozbierac po tej wiadomosci. Odzyly we mnie wszytskie bolace cierpienia.

Liliann strasznie mi przykro:-( Trzymam mocno kciuki za druga coreczke, byscie mogly juz niedlugo zdrowe wrocic do domu. Serdecznie was pozdrawiam i przytulam.

Justyna 0- mam podobnie - jak czytam synkowi wierszyki przed snem wyczuwam zdwojoną aktywność malutkiej- a jak przestaje ona tez sie uspakaja - wczoraj tak sie prezyła gimnastykowała- ze szło wyczuc pod palcami kostki twarde. Oliverek był znacznie spokojniejszy w harcach a nasza maleńka buszuje :biggrin2:

dziewczynki w przyszly piątek na 14:15 ide prywatnie do lekarza- powiem wam ze mam obawy z deczka. zeszłą ciąże on nam prowadził po powrocie do kraju od 21 tygodnia bodajrze. Heh ... teraz szczerze powiedziawszy nie stac nas było na jesieni na 110 zł za wizytę i chodziłam do przychodni. Myslałam że nie bedzie konieczności zaczynania prywatnych wizyt- ale ten lekarz na kase chorych typowo olewa wszystko - usg i nigdy mnie nie badał ginekologicznie. Szczerze powiedziawszy jak byśmy nie byli na połówkowym 3-4D prywatnie o kilka tygodni bym wczesniej wylądowała ubylego gina :biggrin2:. Ale tak mi głupio dziewczynki strasznie .....mąż mowi ze powie mu sie ze nie było nas poprostu stać..........ale i tak mi nieziemsko głupio
Akunia - wierzę :-(

reklama
Witam Mamusie,

Widze ze smutno dzien sie zaczal:zawstydzona/y: Jejku Lilian nawet nie wiem co napisac, twoj kochany aniolek odszedl ale nie martw sie masz jeszcze dla kogo walczyc jest jeszcze Roksanka ktora napewno przezyje i bedzie dla Ciebie pociecha!!!3maj sie kochana i dla Patrycji
[*]
[*]
[*]

Patusia musze ci powiedziec ze jestesmy w tym samym wieku ja tez we wrzesniu w zeszlym roku zaczelam 23 latka:-DKtorego sie dokladnie urodzilas???moze tez jestes panna:confused:(znak z zodiaku)

Akunia ty jestes przykladem silnej kobiety, bardzo Cie podziwiam i 3mam za Ciebie kciuki i za maluszka ktorego w sobie nosisz napewno urodzi sie zdrowym chlopcem:tak:Mimo ze jesetsmy prawie w jedym wieku jestes o wiele silniejsza ode mnie.

Okruszku dziekujemy za wiadomosc.

U nas kochane po raz pierwszy od 10lat wczoraj spadl grad:szok:po raz pierwszy cos takiego widzialam..wiec nie mialam netu wczoraj bo tak szalalo!
Dzisiaj kochane sa walentynki, mam nadzieje ze milo spedzicie dzien z mezami/waszymi mezczyznami:-Dja czekam na swojego cos mowil o niespodziance, zobaczymy....:-DPozdrawiam wszystkie mamusie.buziaczki

Do góry