reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Confi- kochana nie da sie nudzić przy dwulatku i dwoch figlarnych Yoreczkach :-) poza tym mam was dziewczynki, a zycie urozmaicam sobie spotkaniami z mamami ktore maja dzieci w podobnym wieku do Oliverkka:-). A co dowychowawczego - ja jako męzatka dostaję 450zł miesięcznie w tym jest 50zł rodzinnego. Nie wiem kochana jak jest kurcze z samotnymi mamami ale sądze ze więcej powinno być :-). A kombinowaliśmy na maksa ,żeby nam dochód nie przekroczył na jednego członka rodziny ich normy bo bym nic nie dostrała heh- teraz pewnie dołoża troszke wiecej rodzinnego i na tym sie konczy porazka straszna z ich strony :-(
Eluś77- wystawiłam kilka kompletów z ciuszkami po Oliverku jak masz ochote to zajżyj https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/z-szafy-oliverka-0-12-mcy-zapraszam-23423/#post3202069- a co do rozmiaru dzidziulka nie masz sie co przejmować kawał mężczyzny bedzie :-)- byle by zdrowe to najwazniejsze:-)

Ostatnia edycja:
reklama
patusia- ja już lepiej, najwazniejsze, ze psychicznie juz odpoczelam troche bo nerwy byly niesamowite, tak wlasnie sie zastanawiam jak ja was nadrobie ehhh w niedziele jade do babci w odwiedzinki , wiec pewnie wroce wieczorkiem a w poniedzialek szalenstwo zakupowe, juz nie moge sie doczekac, pewnie zwariuje!
:rofl2:
to sie ciesze kochana :-)
A co do zakupków to tez tak myslałam jak maz mnie zabrał do galerii- tyle tylko ,że koncowka wyprzedazy była- i nic ładnego nie znalazłam heh- mam nadzieje ze tobie sie poszczęści :-)
Jutro jadę do Fashion hause do sosnowca za dresikiem fajnym na wiosne - tam są sklepy z orginalną odzieża tyle tylko ze po nizszych cenach
FASHION HOUSE - Outlet Centre - Strona główna sklep - markowe produkty wysokiej jakości markowe produkty, ubrania, znane marki, katowice, sosnowiec, mysłowice, warszawa, gdańsk

patusia- w gdansku tez jest przy obwodnicy :), ale co mnie cieszy jest sklep MOTHERCARE w klifie :). Zycze ci udanych zakupków!

Marychna gratuluje studnówki - moja sie zbliza wielgachnymi krokami tez :-)
Ankzoc a ty masz jutro studniuweczke gratuluje tobie też :-)

Patusia na allegro wystaw tam pewnie pojda. Zreszta mi tam kilka rzeczy sie spodobalo musze tylko znalezc liste z ciuszkami ktore mam dla mareczka rzeby sprawdzic czego mam mniej a czego wiecej. moze cosik wybiore.
Ankzoc ja właśnie popakowałam w pudla rzeczy dla maluszka i w sumie zostaly mi drobne pierdolki i lozeczk o i wozek. reszta dla mojego malucha mam.Chociaż zazdroszcze Ci tego zakupowego szleństwa bo mnie to ominelo, lażenie po sklepach z jednej strony luz bo si enie nameczylam ale jest inna radosc z tego co kupione. No ale coz jak pisalam wczesniej wole na aukcjach niz maz ma mi wybieac :p
Kokoszka to ja juz wiem dlaczego moja corcia byla tak bujnie owlosiona jak na 26 tydzine ( co chwila wtedy zgage mialam) A moj mareczek to raczej zbyt bujnego owlosienia nie bedzie mial (po tatusiu) bo zgaga mi zbytnio nie dokucza.

also - bardzo współczuje wielkiej straty tymbardziej że spodziewasz sie dzidziusia,moje kondolencje.Miałam podobną sytuacje jak byłam z córcią w ciąży,straciliśmy tate z którym byłam bardziej związana niż z matką.Modliłam się o każdy dzień jego życia gdy walczył z rakiem aby choć zobaczył swoją pierwszą wnuczke-niestety los chciał inaczej.Ale tak miało być-jemu potrzebna była modlitwa a mnie wiara.Opiekujcie się siostrzyczką jej pewnie świat zawalił sie na głowe - nam też został brat miał wtedy z 9 lat.
Twoja zgaga może być też wywołana stresem,jak sytuacja sie troszke ustabilizuje to pewnie minie.

Moja mała dzisiaj dała mi w nocy popalić - nie wiem co za fikołki wyczyniała ale co pochwile zmieniała pozycje:tak:,zawsze spała w nocy a dziś dla odmiany wypinała sie na boki a teraz śpi - wypchała plecy jak ten kociak i dupeczke mam pod piersiami ....:-pa jak to sie napina do głaskania.Brzuch wygląda komicznie- ale jak jej wygodnie:-)

reklama
Do góry