reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc wpw znaczy widoczne w polu widzenia, bialko oznacza ze jest jakis stan zapalny, mialam podobne wyniki, ale do szpitala mnie nie chcieli z nimi brac, dostalam antybiotyk-augumentin na 7 dni i teraz bede robic za ok 1-2 tyg badania moczu i biore jeszcze urosept 2x2
a hemoglobine mam dokladnie taka sama jak ty i jeden lekarz nie zareagowal a drugi stweirdzil lekka anemie

reklama
Tak pisałyście o tym obiedzie, że zaraz męża po pizze wysyłam!

Anzoc, nic sie nie martw, jutro się okaże, że dobrze jest i będzie. Ja białka pojedyncze wpw mam od poczatku ciąży i lekarz nic mi na ten temat nie mówi.

a ja właśnie wpadłam na pomysł zjedzenia bułek na parze z sosem trukawkowym już nie moge się doczekać:-p

ladygab- ostatnio jak robilam wyniki to tez takie mialam tzn chodzi mi o morfologie,lekarz przepisal mi zelazo! biore juz caly miesiac i dzieki temu chyba wyniki mam na taki samym poziomie, az strach pomyslec jakbym nie brala pewnie by jeszcze spadly! Ale jutro rano ide na wizyte wiec sie wsyztsko wyjasni, jak wroce to napisze!

Ankzoc tez ostatnio miałam białko w moczu kurcze jutro sie wszystko wyjasni kochana- słyszałam ze jak sie ma nerki przeziebione to czasemtak bywa ze wystepuje krew- maleńka nie stresuj sie kochana dzisiaj za nadto do jutra juz bliziutko - jestem dobrej myśli.

Własnie wcisłam w siebie porcyjkę spagetti i wybuchne zaraz mała pod zebra jeszcze podchodzi tak ze ciezko mi sie siedzi oj. Meza bede mieć dziś troszkę wcześniej około 20 - od rana do wieczora go nie ma, tylko na obiadek wpada heh

oj oj truskaweczki...mniammniam... tez chce troszke....

u nas dzis roladki schabowe... pycha ale teraz chce deseru....

ale ta twoja zupke jeszcze bym wcisnela wsiebie... ale juz bym sie nie ruszyla z miejsca do wieczorka...
mala szaleje az boli...

Rosea dzięki za instruktaż. Od razu pobiegłam sprawdzić recepte na paski i chyba powinno być dobrze, bo mam w jedym miejscu "P" (tylko ta moja recepta jest trochę inna, pewnie co oddział nfz to inne recepty drukują). Jutro się dowiem jak pójdę do apteki. A ta dieta to strasznie skomplikowana... Ze słodzikiem już skończe (na szczęście dużo go nie używałam), owoce też odstawię, ale to co można słodkiego zjeść? Czym Ty się ratujesz? A jak na soku pisze, że jest słodzony syropem glukozowo-fruktozowym to można go pić? To taki syrop z Herbapolu to rozcieńczania w wodzie i pisze, że w 100 ml są 72 g węglowodanów, a tłuszczu 0 g.

reklama
Ja wlasnie zjadlam marsa i sie troche zapchalam mniam mniam a jaki dobry byl:tak:

Ankzoc mam nadzieje ze z wynikami sie wszystko wyjasni i napewno bedzie dobrze:-D

Okruszku dzieki za wiadomosc od Lilian. Strasznie przykro mi sie zrobilo bo sama nosze coreczke...ale wierze ze bedzie dobrze i Bog nie opusci Lilian ani jej dwoch coreczek!!!

Jutro mam wizyte u gina wiec 3majcie kciuku mamuski...jestem ciekawa czy mi przepisze test na glukoze ( u mnie juz 28tydzien:szok:) a jeszcze mi nie dal skierowania...zobaczymy jutro..mi lekarz wogle nie badal szyjki macicy (znaczy na fotelu zebym sie rozebrala) moze patrzy na nia jak mi robi USG:dry::confused:w sumie nic nie mowi wiec pewnie wszystko dobrze...juz nie moge doczekac sie jutra jak zobacze moja corcie:-DPozdrawiam kochane

Do góry