reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

dobra kochane ja zmykam robic obiadek dzis robie pierogi leniwe ahhhh juz przygotowalam sobie ciasto, ide wykroic pierozki i wstawic wode..... ale juz zglodnialam ehhhhh , pewnie zajrzę wieczorkiem
milego popoludnia, smacznych obiadkow, glaski dla brzusiów!

reklama
Kochane Dziewczyny
Mam gorący APEL
Dziś ok 6 rano Liliann odeszły wody, została zabrana na blok operacyjny, gdzie zrobiono cesarkę....Jej dwie Córeczki leżą na intensywnej terapii i walczą w tym momencie o życie !!!!!!!!!! (Nie jest dobrze)
Piszę do Was w jej imieniu...ale również własnym.... z gorącą prośbą o MODLITWĘ !!!!!!
Liliann czuje się dobrze, ale najbliższe godziny...najbliższe dni są najtrudniejsze dla jej Córeczek.
Niestety nie zdążyła do Was sama napisać....ale ciepło o Was myśli i teraz bardzo Was.....nas....potrzebuje....
Z góry dziękuję.

O Boże! Liliann... :-( Mam nadzieję, ze z Maleństwami będzie wszystko ok:-:)-:)-( Oczywiście nie zapomnę o modlitwie... To niewiele ale zawsze coś... Szkoda, ze inaczej nie możemy pomóc...
Okruszku, jak będziesz miała jakies wieści, koniecznie pisz!!!

Liliann kochana, modlę się za całą Waszą trójeczkę. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze....
Okruszku pisz jak będziesz miała wiadomości od Liliann....

Liliann kachana calym sercem jestem z toba i dziewczynkami. Naprawde brak mi slow zeby powiedziec jak bardzo mi przykro, ze wszystko potoczylo sie tak szybko, zbyt szybko:-( Ale wierze gleboko, ze wszystko skonczy sie dobrze i dziewczynki z kazda minuta beda nabierac sil.. Trzymaj sie mocno i nie poddawaj.....

reklama
Liliann- kochana jesteśmy z Tobą i trzymamy mocno kciuki za ciebie i twoje malutkie coreczki, musisz wierzyć, że będzie wszytsko wporzadku a my całymi sercami jestesmy przy tobie!

okruszku- dziekujemy za informacje, jesli tylko bedziesz miala jakies wiesci to inforumj nas na bieżąco i prezkaż te wszytskie cieple słowa dla Liliann

Do góry