imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Zazdroszczę, że Mała tak reaguje na tatusia i odwrotnie. Widać już między Nimi ogromną więź, aż trudno uwierzyć:-) Tylko pogratulować:-)Patusia, Rosea wlasnie ja tez zauwazylam ze moja mala Mania budzi sie razem z moim mezem kiedy on wstaje do pracykiedy wraca i slysze jego glos zaczyna kopac..a kiedy caluje brzuszek wystawia pupke glowke kregoslupale to slodkie chce zeby ja tatus calowalGeneralnie gdy maz kladzie reke na brzuszku kopie przewrca sie czuje sie ze jest zadowolona musi go bardzo kochac (jak JA!!) Jak czytam ksiazke to moja mala spi...Moj maz ja rozpieszcza caly czas ja glaszcze jak moze mowi do niej caluje...wiem ze jak sie urodzi to jej nie wypusci z rak
Okruszek, Rosea tez rozmawiam z moja mala ksiezniczka jak mowi do niej po imieniu od razu kopie....specjalnie kopie i sie cieszy jak mowie do niej po polsku ale po grecku tez rozumie Jak gdzies ide czy cos robie mowie jej zeby wiedziala co mamusia robi...
Jezeli chodzi o ilosc USG to zaraz policze 1. w 6tygodniu 2. w 8 tygidniu (uslyszlam serduszko) 3. w 13 tygdniu 4. w 17tygodniu 5. w 20 tygodniu 6. w 24 tygodniu (mierzenie malej czesci ciala i organizmu),oprucz tego w 25 tygodniu badanie serca specjalne badanie ktore chcielismy zrobic dla pewnosci. Teraz bede miala 7 USG w 28tygodniu (12.02) Mysle ze to normalna ilosc wszystkie moje znajome chodza raz na miesiac
Imagination zycze Ci zebys sie dowiedziala na nastepnym USG czy chlopczyk czy dziewczynkaTez biore magnez raz dziennie....od okolo miesiacaSkurcze mam zazwyczaj w rekach znaczy nie czuje ich w nocy w nogach mi przeszlyuffff.....
Katarzyniak zgadzam sie z Ankzoc plec ksztaltuje sie do 24 tygodnia wiec teraz juz powinnas wiedziec na 100% jak lekarz Ci powie
Mój T się też troszkę zmienił na plus dla Dzidzi... Często sam dotyka i głaszcze brzuszek... chyba Mu się kopniaki spodobały, bo już kilka razy oberwał od Dzidzi ;-)
A co do mojego Bąbla, to w sumie obojatne co będzie, byleby zdrowe się urodziło. Zarówno Maję jak i Tomusia będę kochać bezgraniczna miłością, więc płeć większej różnicy grać nie będzie...:-)