No właśnie...;-) z tymi kształtami brzuszków, to dziwnie jakoś. Kokosza patrząc na mój, powiedziała że chłopiec :-) i na USG rzeczywiście wszystko na to wskazuje. A patrząc na brzuszek Imagination mówi, że też chłopiec,
choć jej brzuszek jest zupełnie innego kształtu niż mój
i już nic nie rozumiem...
Ale prawda jest taka...jak pisze Katarzynak, że 100% będzie po porodzie
A zachciewajki....mmmm ja mam na jedno i na drugie....fakt, że na początku jak widziałam słoik ogórków to był biedny
pożerałam cały za jednym podejściem...Ale ja widziałam Nutellę to jachęteniej zjadłabym cały słoik z takim samym zapałem i smakiem jak ogórki
tylko mi nie było wolno jeść słodyczy i musiałam wytrwać
Teraz przez to że po świętach i 2 tyg później przytyłam zbyt szybko jak na zapotrzebowanie dla Maluch i znów musiałam odstawić wszelkie pyszne słodycze, które ubustwiam. ... Przyznam, że czasem coś sobie zjem...ale dla świętego spokoju mój M o tym nie wie...
Już czasem mam dosyć jego wymownych spojrzeń...A o Niutelli mogę tylko pomarzyć.
Czasem chciałabym by mój M zrobił mi tą przyjemność i przyniusł mi coś o czym tak marzę, a czego od początku ciąży nie jadłam....np. lody, czy właśnie tę nutellę...
Ale on twierdzi, że to dla mojego dobra i zdrowia Maleństwa...on sięnie złamie.
Takie tam głupotki niby....ale mam czasem takie marzenia i smutki, że nigy się nie spełnią.
No ale takie smakołyki, to nie koniec świata...
Ja też dostałam juz skierowanie na tą glukozę do picia, ale 75 i pobranie krwi po 2 godzinach. A więc w przyszłym tegodniu się okaże mój cukier...
aż się boję...
Pytałam lekarza i mi powiedział, że w tym labolatorium glukozę już mają, tłumaczył jednak, ze każde labolatorium ma swoje zasady, więc czasem się zdarza, ze trzeba przyjśc z własną na badanie.
Rosea....cieszę się, że z Twoim Motylkiem wszystko dobrze i że badania wyszły również dobrze....oby tak dalej...życzę Ci tego z całego serca.
Najwyraźniej Twoja intuicja jest bardzo dobrze rozwinięta....i świetnie sobie radzisz....a będzie teraz już tylko lepiej
Pozdrawiam cieplutko!
Pozdarwiam Was wszystkie w styczniowy chłodny wieczór, niech będzie z Wami światło, ciepło i radość...