Witajcie Słoneczka!!!
Ankzoc i Mela mocno trzymam kciuki za dzisiejsze badania ...czekamy na wieści!!! na pewno będą cudowne!!!
Dziękuję każdej z Was za ciepłe słowa i wsparcie...jest mi bardzo potrzebne...by wzmacniać moją nadzieję
:-)
Maluszek kopie ...ciągle się wierci, w boku mnie boli...więc wszystko ok
w normie.
Wiecie, tak się zastanawiam, nad tymi skurczami Braxtona...sama nie wiem czy to te skurcze czy właśnie wypinanie się Małego ???
Jak to rozróżnić... Mnie to łapie o różnych porach....i tylko w górnej części brzuszka....Napina się skóra z którejś strony, aż brzuszek mam zniekształcony i bardzo twardy a zachwilkę mija i już jest miękki i wraca do normalnych kształtów. I ie wiem czy to Synek, czy skurcz?? Moze mi któraś z Was odpowiedzieć Bradzo proszę...będę wdzięczna :-)
Ta pioseneczka Krystyny Prońko jest cudna... Bardzo Ci Dziękuję
Confi !!!!
Mam też prośbę i pytanie....Pamiętam, że któregoś dnia rozmawiałyście o płycie, na której jest 5 piosenek (czy utworów muzycznych) dla mamy w ciąży i dla Dzidzi....to coś relaksacyjnego...kosztowała nie wiele, bo ok 24zł
jeśli dobrze pamiętam. Mówili o niej w TV...dałyście wtedy linka, gdzie można ją kupić... Ale to było dość dawno...a nie wiem nawet gdzie szukać
Bardzo Was proszę jeśli któraś z Was wie...proszę o tego linka jeszcze raz.
A jeśli któraś tę płytę kupiła, to bardzo proszę o opinię. :-)
Udanego urlopu
Paula7 i spokojnej podróży!!!! :-)
Dużo zdrówka życzę tym wszystkim Mamusiom , które chorują....szczególnie
Tikanis, Ty to już jesteś naprawdę biedna z tym kaszlem bardzo Ci współczuję ....
Pozdrawienia dla wszystkich Mamuś....życzę milusich harców Motylków i pogodnego nastroju na dziś