reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hej dziewczyny ja jutro rano juz lece do PL... nie mialam zbyt wiele czasu aby nadrobic wasze posty od wczoraj niestety... zabiegana jestem caly dzien to zakupy to pakowanie i jeszcze jak zwykle nie do konca.... KOCHANE JUZ TESKNIE ZA WAMI I KLIKANIEM... WRACAM ZA OK 2 TYGODNIE WIEC WIELE STRACE... JESLI BEDE MIALA TYLKO MOZLIWOSC ODEZWE SIE DO WAS JAK NAJSZYBCIEJ.... POZDRAWIAM WAS BARDZO GORACO I SCISKAM Z CALEGO SERDUSZKA WASZE DZIECIACZKI.... BUZKA DLA WSZYSTKICH MAM!!!!!

Paula - miłego i spokojnego lotu życzę i przedewszystkim udanego urlopu:-)
Ankzoc -trzymam mocno kciuki za was dziewczynki o 12 - pisz co i jak po powrocie

Hej dziewczyny ja tylko na chwilkę, nie dlugo zmykam na badanie ahhh już nie mogę się doczekac, dzieki wszytskim za trzymane kciuki i cieple slowa.
Buziaczki

ula_28, he he, ten budynek WBK jest koło mnie ;-):tak: Nie mogłam dodzwonić się do tej przychodni - ciagle bylo zajete... az w koncu wyłączyli telefon bo pojawił sie komunikat `kierunek czasowo wylaczony`!:confused::baffled: W sumie moglam tam isc osobiscie ale kiedy ostatnio tam przechodziłam to widziałam jakies dzikie tłumy... a ja wole unikac zatłoczonych przychodni...
Mój mąż w końcu poszedl do tej przychodni co ja na Odkrytej i tam go przyjeli ale musial zaplacic...

paula7, udanego urlopu! No i spokojnej podróży!:tak: Bedziemy czekać na Ciebie!

ankzoc, kciuki zaciśniete!:tak: Czekamy na wieści!:tak:

Witam mamusie..3mam kciuki za wszystkie mamusie co maja dzisiaj badanie USG!!!

Paula milej podrozy a przedewszystkim odpoczynku:tak:najedz sie dobrych rzeczy:-D

Ankzoc czekamy na wiesci!!!

Kochane ja nadal sie mecze z katarem na szczescie bol gardla przeszedl:baffled:ale nadal sie czuje fatalnie, dzsiaj mam dzien odpoczynku leze w domu i nic nie robie...taaa oprucz prac domowych.Wyslalam meza zeby zamowil plytki i poszedl do naszego domciu zobaczyc jak ida prace:dry:ja jestem za bardzo pociagajaca....nosem:happy:
Jezeli chodzi o miejsca na porodowkach nie wiedzialam ze tak sie porobilo.

Ula za nim zamieszkalam w Grecji, urodzilam sie w wawce wiec wiem co mowisz o odleglosciach, jakbym rodzila w Polsce to pewnie bym rodzila w MSWiA na Woloskiej ciekawa jestem jak tam sytuacja wyglada, pamietam jak chodzilam do gina tam to mieli duzo miejsc (mam tam ciocie ktora pracuje):nerd:

Misza kochana nie martw sie to dopiero poczatek, moja mala pupke wypina juz od 3 tygodni wiec wiem co czujesz w nocy jak chcesz sie przewrocic:eek::laugh2:Teraz doszlo jeszcze wypinanie nozek i raczek oraz pokazywanie swojego pieknego kregoslupa wiec pupka i glowka razem do przodu co daje 2 gule na brzuszku:-Dale za to co za cudowne uczucie jak mozna dotknac malenstwa....znaczy twardej gulki brzuszka:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie Słoneczka!!! :-D:-D:-D

Ankzoc i Mela mocno trzymam kciuki za dzisiejsze badania ...czekamy na wieści!!! :-D:-D:-D na pewno będą cudowne!!!

Dziękuję każdej z Was za ciepłe słowa i wsparcie...jest mi bardzo potrzebne...by wzmacniać moją nadzieję :tak::-):tak: Maluszek kopie ...ciągle się wierci, w boku mnie boli...więc wszystko ok :confused: w normie.
Wiecie, tak się zastanawiam, nad tymi skurczami Braxtona...sama nie wiem czy to te skurcze czy właśnie wypinanie się Małego ??? :confused::confused::confused: Jak to rozróżnić... Mnie to łapie o różnych porach....i tylko w górnej części brzuszka....Napina się skóra z którejś strony, aż brzuszek mam zniekształcony i bardzo twardy a zachwilkę mija i już jest miękki i wraca do normalnych kształtów. I ie wiem czy to Synek, czy skurcz?? Moze mi któraś z Was odpowiedzieć Bradzo proszę...będę wdzięczna :-)

Ta pioseneczka Krystyny Prońko jest cudna... Bardzo Ci Dziękuję Confi !!!!:-D

Mam też prośbę i pytanie....Pamiętam, że któregoś dnia rozmawiałyście o płycie, na której jest 5 piosenek (czy utworów muzycznych) dla mamy w ciąży i dla Dzidzi....to coś relaksacyjnego...kosztowała nie wiele, bo ok 24zł :confused: jeśli dobrze pamiętam. Mówili o niej w TV...dałyście wtedy linka, gdzie można ją kupić... Ale to było dość dawno...a nie wiem nawet gdzie szukać :zawstydzona/y: Bardzo Was proszę jeśli któraś z Was wie...proszę o tego linka jeszcze raz. :sorry2: A jeśli któraś tę płytę kupiła, to bardzo proszę o opinię. :-)

Udanego urlopu Paula7 i spokojnej podróży!!!! :-)

Dużo zdrówka życzę tym wszystkim Mamusiom , które chorują....szczególnie Tikanis, Ty to już jesteś naprawdę biedna z tym kaszlem bardzo Ci współczuję ....

Pozdrawienia dla wszystkich Mamuś....życzę milusich harców Motylków i pogodnego nastroju na dziś :-D:-D:-D

reklama
okruszku - dzieki,, dzis chcialam isc do internisty na osluchanie ale juz kurcze limit osob na dzis wyczerpany i jutro bede polowac.. jutro tez po poludniu ide do gina na kontrole no i z wynikami i on powiedzial ze da mi antybiotyk na ten kaszel beznadziejny :////
katarzynak83- wracasz do preacy??? to ty dobra jestes... co do korkow to dodatkowe obciazenie dla ciebie.. ja bym zrobila tak umowila sie na te korki i zobaczyla jak sie bede czula.. jesli ok to wtedy moze chodzic jesli za bardzo zmeczona zrezygnowalabym,,, a chlopaka tez bym uprzedzila ze mozemy sprobowac...:tak:
patusia44- wyniki glukozy powinnas miec na nastepny dzien, u nas tak jest;-)
confi- tak wlasnie chodzi mi co to oznacza jak sie ma cukier ponizej normy,, ale ja juz wczesniej tez mialam ponizej normy i lekarz nic nie powiedzial..

Do góry