Kaatharina u nas pogoda calkiem ladna ostatnio bylo cale 3-4dni slonce i 18 stopni, teraz zapowiadaja deszcz ale tez kolo 15
Generalnie w tym roku strasznie duzo deszczu w Grecji jestem juz tu 2 zime i w poprzednia nie padalo tyle, ale to dobrze bo w lato Grecja ma problem z woda (z jej brakiem)
Jakos w lutym powinna juz byc wiosna (bo teraz jest zima
hehe)...Ale powiem Ci ze jak tu mieszkasz i od maja dzien w dzien do polowy wrzesnia (czasami polowy pazdziernika)temeratura od 30 do 40stopni to juz jak grecy czasami siedze w cieniu jak ide nad morze bo nie moge wytrzymac, a w lato codziennie sie kapie w morzu
Wiec ciesze sie ze rodze na poczatku maja bo od lipca bede sie kapac opalac itp
hehe...kochana zapraszam
Katarzyniak mimo iz lekarz potwierdzil mi 2 razy ze to dziewczynka i jak ty masz zdjecia jajec ja mam zdjecia pipki kupuje duzo rzeczy w kolorach unisex, bede pewna po porodzie na 100% teraz jestem na 99%
;-)hehe...ale masz racje sama nie moge sie oprzec rozowym sukieneczkom i innym slodkosciom
Jusmarwoj ja juz nie siadam w wannie
ostatnim razem tydzien temu chcialam sie zrelaksowac i usiadlam w wannie a potem sama wstac nie moglam
musialam wolac mame zeby mnie podniosla, na szczescie byla wtedy ze mna, takto bym czekala na meza
Kochane a my dzisiaj kupilismy wozeczek bo sa wyprzedarze i moj maz podjal decycje (razem ze mna oczywiscie
) ze to dobra cena wiec kupilismy ten czerwony chicco
CHICCO 2009 WOZEK TRIO FOR ME 2w1 AUTO FIX FUEGO (525862914) - Aukcje internetowe Allegro
jest naprawde swietny juz go testowalam (i widzisz dziecko z 2 stron)
Do tego mebelki ktore wezmiemy z aten w marcu
www.ira-bebe.gr - Baby rooms - Lilttle Village lozeczko i komoda, wiec najwieksze wydatki z glowy
ufff na szczescie mielismy w obydwu przypadkach znizki i to spore. Jeszcze tylko czekamy na mieszkanko kiedy zrobila i fruuuuu....ale naprawde dziewczynki troche odpadlo teraz juz tylko urzadzanie domu i dzieki Bogu
Buzki