reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

kochana a ja ciuszków sporo mam po synku, co prawda nie wszystkie wykorzystam dla córci ale zdałoby sie sje przebrać i posegregować chociaż do maja jeszcze daleko wiec pranie i prasowanie na kwiecień zostawie

Ja też pranie zaplanowałam na kwiecień. Mam dostać ciuszki po braciszku ciotecznym (2,5 roku), też nie wszystkie wykorzystam dla córci, ale wychodzę z założenia, że w domu nikt nie będzie patrzył na to, czy te śpiochy mają narysowany samochodzik czy lalę.

reklama
:-)
patusia44- u mnie też tak było , ze ilekroc mąz połozył rękę to mała była cicho, ale powiedziałam, ze ma to zrobić delikatnie i sama mu ułozyłam rękę to wtedy zaczął czuć, ale ten dzisiejszy wystepek był naprawde strzałem w dzieciatkę, chyba nie zapomnimy tego do konca zycia hahha. Oj to przykre, ze twój maluszek chorutki ty to się masz z tymi facetami w domu :) A własnie ty byłas zainteresowana kupnem tej karuzelki z fisher price z misiami, ja tez chciałam ją kupic , moja kolezanka miala dla swojej córci i była zadwolona bardzo na allegro nowa mozna kupic za 98 zł wczoraj przeglądałam aukcje :)
tez własnie widziałam ze w granicach 100zł + przesyłka bo w sklepie 200 czasami nawet ponad 200zł :szok:
Mam nadzieje że mu przejdzie byłam z nim u lekarza i przepisał syropek na katar cosik i na gardełko i od gorączki czyli w sumie mogłam nie isc bo to wszystko juz od wczoraj stosowałam . Poszłam tylko uzupełnic apteczkę do apteki i wydalam 80zł -o zgrozo !!! no cóż jak musiałam heh
Ania77 i Ankzoc dzieki za wsparcie , też mam nadzieje ,że sie nie rozchoruje przy moich mężczyznach:-)

Ostatnia edycja:
Ja też pranie zaplanowałam na kwiecień. Mam dostać ciuszki po braciszku ciotecznym (2,5 roku), też nie wszystkie wykorzystam dla córci, ale wychodzę z założenia, że w domu nikt nie będzie patrzył na to, czy te śpiochy mają narysowany samochodzik czy lalę.
jasne ze tak !!! popieram!!!
a pozatym duzo ciuszków to uniseks jak spioszki czy coś innego - tak głupio sie utarło ze chłopak to niebieski a dziewczynka to róz z dodatkiem kwiatkow kokardek

a ja kochane dziewczynynki zapisałam sie na usg 3d/4d i mam wizytę za tydzien w srodę tj 28 stycznia na godzinę 12, ide prywatnie koszt 150 zł! Troszkę się denerwuję, bo nie miałam robionych żadnych pomiarów na połówkowym bo mała nie dała sobie nic pomierzyć tylko lezała. wzdłuż mojego brzuszka głowke miała z prawej strony.... i uparciuch nie miał zamiaru się przekrecic :p
już nie mogę się doczekac...

Ja też mam po synku dużo ubranek, co prawda te najmniejsze wydałam. Ale mam już takie na 68 i 74 cm. I nie będę się przejmować tym, że na spodenkach jest wychaftowany samochodzik ;-) czy pociąg. Nie ma większego znaczenia. Poza tym cieszę się na te ubranka bo żadne nie jest różowe ;-) a np. cudowne czerwone, zielone, błękitne ogrodniczki...
Ale się rozmarzyłam a to jeszcze tyle czasu...

a ja kochane dziewczynynki zapisałam sie na usg 3d/4d i mam wizytę za tydzien w srodę tj 28 stycznia na godzinę 12, ide prywatnie koszt 150 zł! Troszkę się denerwuję, bo nie miałam robionych żadnych pomiarów na połówkowym bo mała nie dała sobie nic pomierzyć tylko lezała. wzdłuż mojego brzuszka głowke miała z prawej strony.... i uparciuch nie miał zamiaru się przekrecic :p
już nie mogę się doczekac...
Bedę tzymac mocno kciuki za Majeczkę i za ciebie kochana by było wszystko wporządku :-)

ania_77- widze, że nie lubisz koloru rózowego, ja przed ciąża tylko brazy, zielenie, itd, a w ciązy tak mi się spodobał różwoy, że nie moge się napatrzec no i czerwony, a żeby było smieszniej to pokoik ktory bedzie miala corcia ma pomalowane sciany na zielono (malowalismy jak sie wprowadzilismy ponad rok temu) a teraz nie moge jakos na niego patrzec i chce tu cos wymyslec moze jakas ładna tapetkę

propozycje do pokoju mojej córci:

Załączniki

• img_14.jpg
    img_14.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 32
  • img_38.jpg
    img_38.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 33
  • img_42.jpg
    img_42.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 45
  • PB091878.jpg
    PB091878.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 29
  • PB091909.jpg
    PB091909.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 35
ania_77- widze, że nie lubisz koloru rózowego, ja przed ciąża tylko brazy, zielenie, itd, a w ciązy tak mi się spodobał różwoy, że nie moge się napatrzec no i czerwony, a żeby było smieszniej to pokoik ktory bedzie miala corcia ma pomalowane sciany na zielono (malowalismy jak sie wprowadzilismy ponad rok temu) a teraz nie moge jakos na niego patrzec i chce tu cos wymyslec moze jakas ładna tapetkę

propozycje do pokoju mojej córci:
Jak tylko bede miała chwilkę to wlkeje zdjęcie z kolorem ścian u s\yneczka w pokoiku

hej
ale super te tapety ,ta pierwsza najfajniejsza:)...zreszta wszystkie slodkie!
tez mysle o ozdobach ale raczej o naklejkach duzych na sciane musimy potem oddac mieszkanie wiec tapetowanie raczej odpada...
pozdrawiam

reklama
no a my mamy tu zielone sciany, a jakos mi tak tu nie pasuja, wiec chce je zmienic ale ciezko bedzie przemalowac te zielen, wiec wymyslilam tapete, mnie osobiscie tez podoba sie ta pierwsza hahah, takie pastelowe kolorki, słodziutka a co do poscieli to znalazlam taka na allegro
#12-CZ POŚCIEL Z APLIKACJĄ DO ŁÓŻECZKA 140x70 (524056699) - Aukcje internetowe Allegro
tylko, ze ta jest na wieksze łożeczko 140x70 ale maja na mniejsze tez

a i podaje linka do stronki z tapetkami jakby ktoras miala ochote poogladac
Dziecięce aranżacje i wzory, tapety ścienne, tapety stylowe, tapety awangardowe, tapety aranżacje, sklep Artfunk Wrocław -

Do góry