reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie Kochane Majówki.
Aż trudno uwierzyć, że już kolejne majowe dzieciaczki w drodze. Ten czas tak szybko leci, że czuję się, jakby to było wczoraj, gdy dowiedziałam się, że zostanę majową mamusią. Życzę Wam spokojnej ciąży i radości z każdego jej dnia! :-)

Dzień dobry wszystkim mamom!

Ja wczoraj i przedwczoraj czułam sie fatlnie. Było mi gorąco, serce walilo i nie moglam spac. Brzuch mi sie napial jak przy okresie. Niby nic mnie nie bolalo ale strasznie sie boje o dzidzie. Dzisiaj mi juz przeszlo. Do lekarza ide dopiero w przyszlym tygodniu. Boje sie bo niedawno mialam falstart.:confused:.

Co do listy jestem jak najbardziej za.

Justyna_0- mam ogromne doswiadcenie z lekarzami hahah bo mam juz coreczke i rodzilam ja w Londynie USG nie czeka sie miesiacami tylko jest wiadomo z gory kiedy sa jesli ciaza przebiega prawidlowo sa dwa w 12 tyg ciazy i okolo 22tyg ciazy to wszystko:-), nie jest tak zle tylko inaczej jak w pl takze kochana nie martw sie jak bedziesz miala jakies pytania to pytaj:-)

Madzia- skarbie z tymi terminami moze byc roznie rownie dobrze mozemy urodzic w polowie maja i tez bedzie dobrze:-)

ja mam delikatne mdlosci i zawroty glowy i straszmie delikatne sutki normalnie czuje je tak jak bym miala zaraz rodzic z martusia balam sie ze nie nie bede miala mleka bo do samego porodu nic nie czulam:-)

lece na spacerek papatki

ach co do innych watkow dziewczyny to nasze forum wiec robimy z nim co chcemy:-)

Niesmialo sie przylaczam... :)
Dopiero dzis sie dowiedzialam, bo rano zrobilam tescik. Z moich obliczen wynika, ze dzidzius urodzi sie wlasnie w maju. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i malenstwo bedzie zdrowe.

ja zaczlam sie straesic...
Robilam usg w zeszly piatek i baba ltora mi robila to powiedziala ze wszystko ok ze jest echo plodu natomiast jak sie okazalo pinda nie uwzglednila w wyniku i napisala FHR - nie widoczne...

Ja oczywiscie laik ide do lekarza a ten mowi "nie jest dobrze trzeba powtorzyc. nie ma echa"
Ja mowie "jak to?? ta co robila powiedziala ze jest"
On: "ale nie ma w wynikach napisane"

No swiat mi sie zawalil wpadlam w chisterie i placze dalej. Na 17:30 jade do prywatnej kliniki....

O boziu....Tak sie boje o maleństwo:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

wróciłam....

Głupia pipa zle zrobila. od 29 sierpnia do dzis pecherzyk powiekszyl sie o 4 mm. Wskoczyl z 10 na 14 mm i widzialam z doktorem pulsujaca kropeczke...Jutro skierowanko na wszystkie badania.... Lekarz powiedzial ze ciaza jest mlodsza przez nieregularne @. Wedlug OM 6tc i 2 dni ale wedlug dr. 5 tc i 2-3 dni

reklama
Madzia - no faktycznie jakos cicho tutaj :) chyba musimy rozruszac te dziewczyny:-pCiesze sie ze badania twojego maluszka sa ok, ja narazie zyje ciagle w niepewnosci, dzisiaj probowalam sie zapisac do lekarza ale narazie to skomplikowane, wiec moze jutro.
Zalozylam watek poznajmy sie - dopisz sie :)
A tak wogole to dziewczyny ile sie staralyscie o dzidzie?

Do góry