reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dziekuje serdecznie za wszystkie zyczonka i gratulacje jestescie kochane:-)

i witam serdcznie zielono_mi:-) ja podobnie jak ty moze tez byc 31 kwiecien albo 1 lub 2 maj ale z doswiadczenia wiem ze roznie moze byc:-), no i mam przeczucie ze to jednak bedzie maj:-)
widze ze obie jestesmy mamami po raz drugi ;-), jak sie czujesz?

pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam serdecznie :-D jestem tu zupełnie nowa i niewiele jeszcze wiem.. Jestem szczęśliwa będąc w pierwszej wyczekanej ciąży :-) termin porodu wypada nam na pierwszy tydzień maja 2009. Mam nadzieję, że będzie nas przybywać i razem spokojnie spędzimy te wyjątkowe miesiące :tak:

Witajcie majoweczki:-)
Zycze Wam spokojnych,wspanialych 9miesiecy.
Przyszla mama marcowa 2009r.

Jejku nie dawno powstawala watek marcowy,a tu juz jest majowy za nim sie obejrzymy bedzie czerwcowy i ..............tak dalej:-)Czas plynie nieublagalnie......

dzien dobry:-)

ja jak na razie fizycznie sie dobrze czuje, troszke zmeczona, ale to przez Synalka, ktory dostarcza mi codziennie nowych atrakcji i sprawia,ze mam chwilami serce w gardle. Gorzej psychicznie, bo mimo,ze staram sie wierzyc,ze dobrze bedzie i Fasolka zdrowa na swiat przyjdzie przychodza caly czas czarne mysli,ze znow bedzie inaczej...:-(

a jak u Was? mam nadzieje,ze w porzadku:-)

Sara, witaj wsrod majowek:tak::-)

Dziwnie liczy ten mój suwak.. chyba coś z nim nie tak? :confused:

zielono_mi będziesz miała bliżniaczki? :-)

ja nie mam objawów, może bardziej leniwa jestem :sorry2:

reklama
Do góry