reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Czesc dziewczyny
Chcialabym do was dolaczyc:) Dwie krechy testowane dzisiaj.
Wg kalkulatora porod wypada na 6 Maja:-D
Sama jestem z pod znaku Byka , maz tez byczek i wychodzi na to ze ktosik tez bedzie Byczkiem :-D

Gorace pozdrowionka

reklama
witaj Madzia_singh Gratulacje

co raz wiecej nas:-)

zielono_mi- napeno teraz bedzie wszystko dobrze

ja mam dopiero wizyte u lekarza 11 wrzesna wy juz bylyscie tego co widze:-)
Maja 33- ja rowniez mieszkam w Londynie do GP musze isc jutro , ale do gina ide dopiero 11 wrzesnia jak przylece do Polski.

witajcie serdecznie justuna _0 i majówka Gratuluje serdcznie:-)

justyna_0 - fajnie bede miala z kim dyskutowac na temat procedur tutaj troche sie roznia od polskich:tak:

pozdrawiam

WITAJCIE WSZYSTKIE MALINKI JA ROWNIERZ CHCĘ DO WAS DOŁĄCZYĆ:-)
WŁAŚNIE JESTEM W 2 TYGODNIU CIĄŻY:-D
CIESZĘ SIĘ NIESAMOWICIE!!!!!!!
GRATULUJE WAM WSZYSTKIM BUZIAKI:happy:

CZesc Mamuski

Zyta, Paula,Majowka - :-Dwitajcie.

Maja 33 - ja tez sie ciesze ze jestesmy tu razem, zawsze latwiej sobie doradzic, wzczegolnosci ze tu nie ma wizyt u ginka tylko opiekuje sie toba polozna i na USG czekasz miesiacami :-( Dlatego teraz w Polsce pojde na badania i na kontrole plus dzis ide zapisac sie na wizyte do GP. A jakie ty masz doswiadczenia z lekarzami tutaj?

A jak sie dzis czuja wszystkie mamusie? Macie juz jakies objawy? u mnie narazie piersi bola, i lekko mnie mdli teraz ale zaraz zjem sniadanko wiec mam nadzieje ze sie lepiej poczuje.

aha i jeszcze chcialam sie spytac czy zakladamy jakies watki poznajmy sie, badz liste majoweczek 2009 ;-)

Pozdrowionka ;-)

reklama
wiecie co jest dziwne
wedlug OM wyszlo ze jestem 6 tc i 1 dzien
wedlug USG wyszlo 5 tc
z TP wyszlo ze 5tc i 3 dni bo termin na 1 maj

A lekarz w piatek wyliczym ze 6tc bez 2 dni

zupelnie sie pogubilam

Do góry