reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

dobry wieczor:tak:

bardzo mozliwe, ze tez bede mama majowa, po raz kolejny:tak: pan Doktor nie byl do konca pewny, czy termin na koniec kwietnia, czy na poczatek maja:tak: Wiec do wyjasnienia sie sprawy bede pisala i tu i tu :)

maja33 gratuuje Ci serdecznie i zycze spokojnych 9-ciu miesiecy:-) wyglada na to, ze jestesmy tu na razie w dwojke...poczekamy az reszta majowych mamus zacznie sie ujawniac:-)

Hej zielono_mi. Gratuluję Ci fasolki. Strasznie się cieszę że wreszcie po tych cięzkich przezyciach zaświeciło dla Ciebie słonko. Spokojnych pozostałych ośmiu miesięcy ciąży i słuchaj lekarza - oszczędzaj się. Jeszcze raz ogromniaste GRATULACJE!!!

reklama
To ja tez odpowiem na pytanko dotyczace staranek. Tak jak pisalam w drugim watku, wzielismy slub 5 miesiecy temu. Na poczatku jeszcze sie nie staralismy. Zaczelismy dosyc powaznie sie zastanawiac nad dzidziem i stwierdzilismy, ze tak naprawde nigdy nie ma odpowiedniego momentu, takze nie ma co odkladac. Takze jakies trzy (chyba) cykle uplynelo i sie udalo :) Strasznie sie cieszymy, ale jeszcze tak niesmialo... bo to dopiero sam poczatek.

Paula :) Bede pisac jak mi idzie z lekarzami. Tobie tez zycze powodzenia, bedzie dobrze. Nie my pierwsze bedziemy pod opieka lekarzy na Wyspach, damy rade :)

Hej hej Majowe Mamy!

Tak pomyslalam, ze dolacze do jakiegos forum...Tyle tego na necie. W koncu znalazlam watek, ktory mnie dotyczy. Jestem w 4 tygodniu ciazy i niesmialo, tak jak kolezanka powyzej, klikam.
Musze przyznac,ze rok 2008 jest dla nas cudny i laskawy. Pobralismy sie 31go maja, moje siostra urodzila synka 2 tygodnie pozniej, ma pocztku sierpnia kupilismy z ukochanym nasz pierwszy dom, a teraz za pierwsza proba jestem w ciazy! Mam ogromna nadzieje, ze dalej bedzie tak wspaniale!

Kochane przyszle Mamy, macie juz jakies objawy? Jak sie czujecie?

Witam mamuśki....
kurcze pamiętam jak sama stawiałam pierwsze kroki na forum...w styczniu:-)

Wszystkim mamom życzę tak spokojnej i bezproblemowej ciąży jaką ja jeszcze mam. Zdrowych fasolek pod sercem...:tak:i byle do maja, a to będzie szybciej niż myślicie:-)

Witajcie Paula, Zyta, Migotka, Xatia, Dorota, Klajo :-D mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.. Cieszę się, że jest nas coraz więcej :-)

My staraliśmy sie dość długo, będzie ze dwa lata, dlatego tym bardziej się cieszę i chcę by już wszystko było dobrze :tak:

Ja do gina pójdę dopiero w drugiej połowie września, powiedzcie proszę "co będzie się działo" na takiej wizycie (będzie to 8 tydz. od 1 dnia ost. mies.)? Zobaczymy serduszko? Mój gin jest teraz na urlopie a w sobote to my wyjeżdżamy (wreszcie odpocząć!) na tydzień ;-)

reklama
Witajcie mamusie:-)

u nas tez dzis pogoda paskudna;-)
Dorota IRL- super rok 2008:-) i tak trzymac na pozostale lata :-)

pozdrawiam

Do góry