reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kochane Szczęśliwego Nowego Roku życze!!!!!oby ten nowy był lepszy od starego!!!!Dużo szczęścia miłości i wszystkiego naj naj naj!!!!Szampańskiej zabawy życze!!!!

Hej laski:-)!!!!!!!

Ewelinie gratulowałam już na Pw:rofl2:.
Piszę bo chciałam wam przesłać buziaczki:szok::-).
Co tam słychać ciekawego u was?Mam nadzieje,że jakąś odpowiedz otrzymam:-D(w tym miesiącu:baffled:).

monika dałaś bardzo krótki czas na odpowiedź bo dziś już 23, a luty krótki :laugh2:

mamaNiki też gratuluję z całego serca. Jak poród? Mam nadzieję, że rodzeństwo szybko się pokocha, a Ty dojdziesz do siebie w mgnieniu oka :tak::tak:

U nas ok, dzieci rosną, ja się starzeję, obecnie starzeję się na urlopie :laugh2:

zuzika witamy na naszym wątku, niestety wstrzeliłaś się w dość martwy okres i nie wiem czy będziesz miała szansę na lepsze poznane wszystkich majóweczek, a szkoda, bo wszystkie temperamentne :-) Napisz coś więcej o sobie jeśli masz ochotę i pisz, pisz, pisz może Ty ożywisz towarzystwo :-)

reklama
Paulinko, Ty się starzejesz:baffled::baffled::baffled:?????????Co ja mam powiedzieć:confused:.
Jak malutka w przedszkolu?Ja w tym roku zapisuje Tomka .Ciekawe czy się dostanie:confused:.Mikołaj chodzi do zerówki jako 5latek i mam dylemat czy puścić go do pierwszej klasy czy zostawić w zerówce.
Jak Andrzejek ze zdrówkiem?

Kasiu , a jak Fifi w przedszkolu?Chce chodzić? Co tam ciekawego u Wiki?

Kasica ,a co tam u Was? Zaglądałam jakiś czas na Twój blog ale puchy były straszliwe.

Martuś, mała mi szykuje się już do chodzenia?Jak sobie dajesz radę z maluchami.

Ja dziękuje Bogu za zerówkę bo inaczej by mnie do czubków wywieźli. Chłopaki się ciągle kłócą, biją i jeden drugiemu nie ustąpi. Cyrk na kółkach.

Mamstud,temperamentne:szok:. T o chyba o mnie napisałaś:rofl2:.

aaaaaaaaaaaaaa i czekam na odpowiedz jeszcze w tym miesiącu.
Idę ogarnąć belzebuby i jeszcze zajrzę:laugh2:.
Wena mnie naszła czy co:-D:-D:-D.

Do góry