monika1977
Fanka BB :)
u nas nędzne tylko 17 stopni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malinko,nie stresuj się bo obronisz kujonie.Jestem tego pewna.
Paulinko,Twój M bezbłędny. Ciekawe co by zrobił jakby jemu chciało się siku
Co do papieroska do wieczornych piwek to niestety zonk.Alkoholiczki się obraziły i nikt tu już nie pije.,,Cherbatki,, też nie pijemy.
.
Parę ???? Chyba -naście ??? No przyznaj się i co dalej Dukan ? Dla mnie to mistrz, też mi trochę spadło a co Ty chcesz jeszcze zrzucać ???A co do mojej wagi to tak pozbyłam się parę kilo ,ale nadal coś by się przydało zrzucić.
tak teściowa i już przeżywa katusze jak to będzie bardziej martwię się o Nią jak o Filipa
witaj Martuś :-)aleście zaszalały. :-)
ja tam uważam, że się rozkręci ej, jakie emocje, ja jak zwykle nic nie wiem a tam, może lepiej nie wracać do tego co było złe tylko wspominać czasy ciąży, klubu AA, bałwanów lepionych przez palące na balkonie itd... oj jest co wspominaćPowiem Wam,ze czasami się zastanawiam co słychać u dziewczyn.Ankzoc tu często zaglądała,Bohaciefka czasami skrobnęła.Nie wspomnę o tych które były prawie codziennie.Confi serwowała swój szpinak.Jolcia pisała.
Hmmmmmmm,ale mnie wspominki wzięły. Dziewczyny pisać co u Was. Kupę czasu minęło ,emocje opadły więc może coś z tego będzie.