reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Malinko,nie stresuj się bo obronisz kujonie:-D.Jestem tego pewna:tak:.
Paulinko,Twój M bezbłędny:-D. Ciekawe co by zrobił jakby jemu chciało się siku:szok:

he he he nawet kujon może oblać, ale dzięki,dzięki :tak:
A co do męża to właśnie to samo mu powiedziałam :-D

Co do papieroska do wieczornych piwek to niestety zonk.Alkoholiczki się obraziły i nikt tu już nie pije
realmad2.gif
.,,Cherbatki,, też nie pijemy.
:biggrin2:.

no to trzeba zacząć pić, wiesz od małego grona zaczniemy a skończy się kacem całego forum :-p:cool2: (bo może ktoś w "krzaczorach" się przyłączy) ;-)

A co do mojej wagi to tak pozbyłam się parę kilo ,ale nadal coś by się przydało zrzucić.
Parę ???? Chyba -naście ??? No przyznaj się :tak: i co dalej Dukan ? Dla mnie to mistrz, też mi trochę spadło :tak:a co Ty chcesz jeszcze zrzucać ???

tak teściowa i już przeżywa katusze jak to będzie:eek: bardziej martwię się o Nią jak o Filipa:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D biedna teściowa :-D:-D:-D ale bym sobie potańcowała na weselichu :cool2:

Malinko,myślisz,ze ktoś w krzaczorach siedzi:eek:?Chyba za długo tu było pusto żeby ktoś zaglądał. Na bank to Mamstud po cichaczu pilnuje porządku:-D.

Powiem Wam,ze czasami się zastanawiam co słychać u dziewczyn.Ankzoc tu często zaglądała,Bohaciefka czasami skrobnęła.Nie wspomnę o tych które były prawie codziennie.Confi serwowała swój szpinak.Jolcia pisała.
Hmmmmmmm,ale mnie wspominki wzięły:szok:. Dziewczyny pisać co u Was:tak:. Kupę czasu minęło ,emocje opadły więc może coś z tego będzie:tak:.

aleście zaszalały. :-) :-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D witaj Martuś :-)
Powiem Wam,ze czasami się zastanawiam co słychać u dziewczyn.Ankzoc tu często zaglądała,Bohaciefka czasami skrobnęła.Nie wspomnę o tych które były prawie codziennie.Confi serwowała swój szpinak.Jolcia pisała.
Hmmmmmmm,ale mnie wspominki wzięły:szok:. Dziewczyny pisać co u Was:tak:. Kupę czasu minęło ,emocje opadły więc może coś z tego będzie:tak:.
ja tam uważam, że się rozkręci :-p:-p:-p:-p ej, jakie emocje, ja jak zwykle nic nie wiem :ninja2::huh::rolleyes2: a tam, może lepiej nie wracać do tego co było złe tylko wspominać czasy ciąży, klubu AA, bałwanów lepionych przez palące na balkonie itd... oj jest co wspominać :sorry:

Właśnie miałam się brać za pieczenie biszkopta a owocami ale chyba jeszcze nikomu ciasto nie wyszło bez jajek :confused2: których zapomniałam kupić :zawstydzona/y: biorę młodego i lecę po jajca, obiecałam mężowi na jutro ciacho :confused2: ale wrócę :-D:-D:-D

reklama
Do góry