monika1977
Fanka BB :)
u nas nędzne tylko 17 stopni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malinko,nie stresuj się bo obronisz kujonie.Jestem tego pewna
.
Paulinko,Twój M bezbłędny. Ciekawe co by zrobił jakby jemu chciało się siku
![]()
Co do papieroska do wieczornych piwek to niestety zonk.Alkoholiczki się obraziły i nikt tu już nie pije.,,Cherbatki,, też nie pijemy.![]()
.
Parę ???? Chyba -naście ??? No przyznaj sięA co do mojej wagi to tak pozbyłam się parę kilo ,ale nadal coś by się przydało zrzucić.
tak teściowa i już przeżywa katusze jak to będziebardziej martwię się o Nią jak o Filipa
![]()
aleście zaszalały. :-)![]()
ja tam uważam, że się rozkręciPowiem Wam,ze czasami się zastanawiam co słychać u dziewczyn.Ankzoc tu często zaglądała,Bohaciefka czasami skrobnęła.Nie wspomnę o tych które były prawie codziennie.Confi serwowała swój szpinak.Jolcia pisała.
Hmmmmmmm,ale mnie wspominki wzięły. Dziewczyny pisać co u Was
. Kupę czasu minęło ,emocje opadły więc może coś z tego będzie
.