Malinko, jak dzisiaj zajrzałam na majówki to oczy przetarłam jak zobaczyłam Twój nick

.Fajnie Cie widzieć

.
Tak, Tak to JA

Może to głupio zabrzmi ale cieszę się, że choć ktoś jeszcze pali

do wieczornego piwka będzie towarzystwo ;-)
Co do Marzeny, ciekawa jestem czemu zrezygnowała z bb, trochę mnie nie było i nie mam pojęcia co się porobiło...
W sumie to wszystkie dziewczyny zostawiły mile wspomnienia

( no może poza jedna

)
nie pytam więcej bo i tak nie napiszesz ;-)
Gugula- Tak mgr

a zestresowana jestem BARDZO :-( tym bardziej, że już pierwsze osoby z mojego roku podchodziły do obrony i część (spora część) nie została dopuszczona, ponieważ recenzentowi nie spodobały się prace, mimo iż promotor prace zaakceptował

Poza tym jak czytam te moje bazgroły to sama nie wiem o co mi chodziło i chętnie napisała był pracę jeszcze raz... Ale wam zazdroszczę tych postępów nocnikowych

u nas mały nie chce wołać, co najlepsze dziś mój mąż pojechał z młodym na kontrole do lekarza i jak wracali Gucio powiedział- Tata siku ( dodam, że pierwszy raz powiedział, że chce) a mąż zaczął szukać toalety he he

której oczywiście nie znalazł i dziecko zrobiło w pieluchę

Zapytałam męża czemu po prostu nie stanął z nim pod drzewem- to on mi powiedział, że nie wpadł na taki pomysł

ale tak to jest z chłopami
Idę kończyć obiad póki młody śpi- dziś mam wolne (poza kilkoma wizytami domowymi rano) i normalnie nie wiem co z tym wolnym czasem robić

uwielbiam długie weekendy :-)