reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Malinko, jak dzisiaj zajrzałam na majówki to oczy przetarłam jak zobaczyłam Twój nick:-D.Fajnie Cie widzieć:biggrin2:.

Tak, Tak to JA :cool2::tak:
Może to głupio zabrzmi ale cieszę się, że choć ktoś jeszcze pali :-D do wieczornego piwka będzie towarzystwo ;-)
Co do Marzeny, ciekawa jestem czemu zrezygnowała z bb, trochę mnie nie było i nie mam pojęcia co się porobiło...

W sumie to wszystkie dziewczyny zostawiły mile wspomnienia:tak: ( no może poza jedna:sorry2:)
nie pytam więcej bo i tak nie napiszesz ;-):-p

Gugula- Tak mgr :rofl2: a zestresowana jestem BARDZO :-( tym bardziej, że już pierwsze osoby z mojego roku podchodziły do obrony i część (spora część) nie została dopuszczona, ponieważ recenzentowi nie spodobały się prace, mimo iż promotor prace zaakceptował :szok: Poza tym jak czytam te moje bazgroły to sama nie wiem o co mi chodziło i chętnie napisała był pracę jeszcze raz... Ale wam zazdroszczę tych postępów nocnikowych :tak: u nas mały nie chce wołać, co najlepsze dziś mój mąż pojechał z młodym na kontrole do lekarza i jak wracali Gucio powiedział- Tata siku ( dodam, że pierwszy raz powiedział, że chce) a mąż zaczął szukać toalety he he :-D której oczywiście nie znalazł i dziecko zrobiło w pieluchę :confused2: Zapytałam męża czemu po prostu nie stanął z nim pod drzewem- to on mi powiedział, że nie wpadł na taki pomysł :eek::oo2::hmm: ale tak to jest z chłopami :-D

Idę kończyć obiad póki młody śpi- dziś mam wolne (poza kilkoma wizytami domowymi rano) i normalnie nie wiem co z tym wolnym czasem robić :sorry: uwielbiam długie weekendy :-)

reklama
Gugula, no to u nas ta blokada właśnie minęła:-D.Nawet nie chce myśleć jak to będzie jak Tomek będzie taka gadułą jak starszak. Chyba sobie się wykończę
wink2.gif
.

Szymonek szybko załapał nocniczek
yes2.gif
. Dzięki Bogu bo kupowanie pieluch dla dwojga dzieci to bankructwo.

Malinko,nie stresuj się bo obronisz kujonie:-D.Jestem tego pewna
yes2.gif
.
Paulinko,Twój M bezbłędny:-D. Ciekawe co by zrobił jakby jemu chciało się siku:szok:

Co do papieroska do wieczornych piwek to niestety zonk.Alkoholiczki się obraziły i nikt tu już nie pije
realmad2.gif
.,,Cherbatki,, też nie pijemy. ( Mamstud, ,,cherbatka,, z dedykacją da Ciebie:-D).
Mmatysia,zaglądasz tu jeszcze? Może Tobie uda się ściągnąć towarzystwo:-).

Ostatnia edycja:
Malinko WITAM miło Cię czytać:tak:Powodzenia na magisterce na pewno zdasz.A co do mojej wagi to tak pozbyłam się parę kilo ,ale nadal coś by się przydało zrzucić.
Gugula no sprawnie poszło Wam to nocnikowanie,jeszcze nie raz zdarzą się chwilowe blokady ale najważniejsze że kojarzy już do czego nocniczek służy:tak:
Monika no teraz jak już Dwoje się rozgada to będzie wesoło,u Nas kłótnie słowne już od dawna a Wiktorka uwielbia je prowokować, bo młody zawsze coś śmiesznego powie:-D
Mama Niki widać że zabieg na migdałki nie pomógł:-(zdrówka życzę:tak:

A My szykujemy się jutro na wesele, już się doczekać nie mogę.Choć to będzie Filipka pierwsza noc bez mamusi:szok: a może dlatego nie mogę się doczekać:eek::-D.

Ostatnia edycja:
dlatego się nie martwię,ale kto wie jak to będzie bez mamusi:-D
a jeszcze Wiktorka w nd. o 4 rano jedzie na kolonie, to będzie dopiero zabawne,odprowadzę ją na haju i w kreacji :-D:-D

Fifi nauczy babcie wierszyka, zaśpiewa piosenkę,poczyta jej książkę i jakoś zleci:-D.
Matko, o takiej nieludzkiej porze Wiki jedzie na kolonie:szok:.

Robię belzebubom naleśniki. Zaraz wracam, nie znikaj. Mam dzisiaj wenę na pogaduszki:-)

reklama
dzisiaj też robiłam naleśniki
a pogoda się zmienia u Nas co chwilka,przed chwilą była burza a teraz już pali słonko

Do góry