reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko mam ostatnio trochę problemów i nie chce na razie myśleć o niedalekiej przyszłości ,muszę unormować Swoje życie;-)
A tak apropo tych sytuacji zagranicznych :no:chyba bym się bała lecieć do Egiptu czy Tunezji w tym roku :baffled:

reklama
odważna jesteś:szok: nie przeraża Cię co tam si ę dzieję??

no przecież tam już się skończyło. a poza tym pamiętam jak w egipcie się działo najbardziej to w "dzień dobry tvn" oglądam relacje dwójki ich reportrów, którzy pojechali go hurghady. i tam kompletnie nic się nie działo. gdyby nie to, że prawie turystów nie było, a w związku z tym mnóstwo sklepów było pozamykanych to w ogóle nie odczuliby, że cokolwiek się dzieje w egipcie. nie sprawdzałam - ale do tunezji już podobno biura podróży wysyłają. i o egipcie też czytałam, że mają już w marcu niektóre ponownie wysyłać. więc wydaje mi się, że jest już bezpiecznie. pewnie wtedy kiedy tak najbardziej się działo to nie pojechałabym jednak, ale za 4 miesiące to czemu nie...

W Egipcie to jest tak że tam gdzie są ośrodki wypoczynkowe jest ok ale jak juz chcesz opuścić ten region to może być różnie.
Zastanawiałam się o podróży samolotem ale szczerze mówiąc nie wiem jak się za to zabrać bo nigdy jeszcze nie leciałam samolotem nie wiem ile to kosztuje i gdzie szukać. W Bułagarii mam mieszkanie kolegi jakbyśmy chcieli problem tylko taki że chcemy jechać ze znajomymi a to jest apartament dla jednej rodziny.
No ale może coś by się udało wymyślić. Może mi podpowiecie jak szukać lotów.

Madziu ja zawsze jechałam z biura podróży. Ale biura też oferują same loty, więc zadzwoń bądź wybierz się do jakiegoś i tam popytaj. Bo jeśli chodzi o sam lot to nie pomogę. A samolotem będziecie tam w niewiele ponad godzinę! Autem pewnie ze 24 godziny...

Marta melduj się!

hej,
jestem Marzenko... buziak...
ale humor mam dzisiaj raczej bardzo średni....

wszytsko w porządku.

na marcówkach do tego kolejna tragedia, aż mnie ścieło, ja nie rozumiem skąd takie rzeczy się dzieją???!!! do połowy dnia wszytsko ok, a potem takie straszne rzeczy mogą z niczego się zadziać!!!! ja ego nie rozumiem!! musi być chyba jakieś wytłumaczenie.

(p.s. dziewczyna miała termin na 2.03. rano wszytsko było ok, czuła ruchy, a o 2 miała wizyte kontrolną i okazało się że serce dziecka już nie bije!!!)

dzięki Marzenko, jeszcze raz ściskam, obiecuję napisać jak coś bedzie wiadomo....

Witam w tłusty czwartek,ile już tej pyszności pochłonęłyście??? Ja na razie trzymam się dzielnie,mam nadzieję że dam radę:-D:-D
Martuś bo Ci godzinę meldowania zapowiemy:tak:;-),gdzie jesteś??
Madzia najlepiej jak Marzenka mówi w biurze podróży o loty zapytać:tak:.

o Marta już jesteś:-).Coraz częściej niestety słyszę o takich sytuacjach :-(..

Ostatnia edycja:
reklama
O matko współczuje tej dziewczynie wiecie teraz to takie komplikacje są przy ciążach że szok....
Martuś u was na pewno wszystko będzie ok nie denerwuj się bo to tylko wam szkodzi

Do góry