reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko mam ostatnio trochę problemów i nie chce na razie myśleć o niedalekiej przyszłości ,muszę unormować Swoje życie;-)
A tak apropo tych sytuacji zagranicznych :no:chyba bym się bała lecieć do Egiptu czy Tunezji w tym roku :baffled:

reklama
odważna jesteś:szok: nie przeraża Cię co tam si ę dzieję??

no przecież tam już się skończyło. a poza tym pamiętam jak w egipcie się działo najbardziej to w "dzień dobry tvn" oglądam relacje dwójki ich reportrów, którzy pojechali go hurghady. i tam kompletnie nic się nie działo. gdyby nie to, że prawie turystów nie było, a w związku z tym mnóstwo sklepów było pozamykanych to w ogóle nie odczuliby, że cokolwiek się dzieje w egipcie. nie sprawdzałam - ale do tunezji już podobno biura podróży wysyłają. i o egipcie też czytałam, że mają już w marcu niektóre ponownie wysyłać. więc wydaje mi się, że jest już bezpiecznie. pewnie wtedy kiedy tak najbardziej się działo to nie pojechałabym jednak, ale za 4 miesiące to czemu nie...

W Egipcie to jest tak że tam gdzie są ośrodki wypoczynkowe jest ok ale jak juz chcesz opuścić ten region to może być różnie.
Zastanawiałam się o podróży samolotem ale szczerze mówiąc nie wiem jak się za to zabrać bo nigdy jeszcze nie leciałam samolotem nie wiem ile to kosztuje i gdzie szukać. W Bułagarii mam mieszkanie kolegi jakbyśmy chcieli problem tylko taki że chcemy jechać ze znajomymi a to jest apartament dla jednej rodziny.
No ale może coś by się udało wymyślić. Może mi podpowiecie jak szukać lotów.

Madziu ja zawsze jechałam z biura podróży. Ale biura też oferują same loty, więc zadzwoń bądź wybierz się do jakiegoś i tam popytaj. Bo jeśli chodzi o sam lot to nie pomogę. A samolotem będziecie tam w niewiele ponad godzinę! Autem pewnie ze 24 godziny...

Marta melduj się!

hej,
jestem Marzenko... buziak...
ale humor mam dzisiaj raczej bardzo średni....

wszytsko w porządku.

na marcówkach do tego kolejna tragedia, aż mnie ścieło, ja nie rozumiem skąd takie rzeczy się dzieją???!!! do połowy dnia wszytsko ok, a potem takie straszne rzeczy mogą z niczego się zadziać!!!! ja ego nie rozumiem!! musi być chyba jakieś wytłumaczenie.

(p.s. dziewczyna miała termin na 2.03. rano wszytsko było ok, czuła ruchy, a o 2 miała wizyte kontrolną i okazało się że serce dziecka już nie bije!!!)

dzięki Marzenko, jeszcze raz ściskam, obiecuję napisać jak coś bedzie wiadomo....

Witam w tłusty czwartek,ile już tej pyszności pochłonęłyście??? Ja na razie trzymam się dzielnie,mam nadzieję że dam radę:-D:-D
Martuś bo Ci godzinę meldowania zapowiemy:tak:;-),gdzie jesteś??
Madzia najlepiej jak Marzenka mówi w biurze podróży o loty zapytać:tak:.

o Marta już jesteś:-).Coraz częściej niestety słyszę o takich sytuacjach :-(..

Ostatnia edycja:
reklama
O matko współczuje tej dziewczynie wiecie teraz to takie komplikacje są przy ciążach że szok....
Martuś u was na pewno wszystko będzie ok nie denerwuj się bo to tylko wam szkodzi

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry