reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Malinko, czekam na ciebie. :-)
Kochana :***

Malinko,jak ja Ci zazdroszczę tych studenckich weekendów:tak:.

ja sobie też :-D aż się boję pomyśleć co to będzie jak skończy się moja edukacja :baffled:znając życie pójdę gdzieś dalej, pewnie na podyplomowe :laugh2:
przepraszam ale mega się uśmiałam z sytuacji z butem :-D:-D:-D szkoda, że na żywo tego nie widziałam :-D:-D:-D:-D

Joluś o boże kiedy Ty masz czas żeby tak sprzątać ??? Czyściutko macie, ze aż mi wstyd :zawstydzona/y: super mieszkanko, ale to już pisałam wcześniej :tak:

Dziewczynki "DUKAJĄCE" podajcie mi jakiś ciekawy link z przepisami, proszę :happy:

reklama
:tak:Witam kochane:-)
Co tu takie pustki:szok:babolki gdzie się podziewaćie????
Wczoraj lekarz nam powiedział że małą ma mocne wirusowe przeziębienie prawie zapalenie oskrzeli,przepisał 2syropki 2rodzaje kropli do nosa tabletki wapno pozatym mniejsza temp w pokoju do spania no i łóżeczko stoi pod kontem i już wczoraj w nocy mała lepiej spała.Kaszel nadal okropny ale mam nadzieje że szybko minie!!!
Kurcze dzień babci tuż tuż a my prezentu nie mamy,dziś jak mała zaśnie to skocze szybko do fotografa moze zdąże zrobić kubki dla babć ze zdięciem Niki:-)powinny się babunie ucieszyć.Jutro moja mama będzie bawić Nicol a ja wybywam do fryzjera i :szok:b ęde robić się na blond:-Dnarazie stopniowo pasemkami i zapewne będe wyglądać jak debil:-Dale emowi tak sie blond włosy podobają że postanowiłam się przefarbować,zobaczymy co z tego wyjdzie:-Dobcinać się nie moge to zmienie kolorek tylko ciekawe jak się ten wściekły czerwony rozjaśni.Dziś przyszły mooje zabaweczki do robienia tipsów-cały zestaw z lampa,także jak na moich zrobi się odrost to sobie sama uzupełnie ciekawe co z tego wyjdzie:-)Uciekam miłego dzionka kochane.

Jolu-mieszkanko świetne,kuchnia bardzo fajna a ogródek spory będzie gdzie grilować a dziewczynki będą mieć się gdzie bawić nawet plac zabaw mały się zmieści:tak:my chyba na wiosne kupimy małej huśtawke z drzewa razem ze zjeżdzalnią.

Hallo!

ja tylko na chwilkę... S ma urlop...

Jolu - śliczny ten Wasz domek!!! i rzeczywiście tak czyściutko! tylko deski do prasownia nigdzie nie zauważyłam:-D... ale bardzo mi się podoba:tak:

Malinko - kiedyś Kasia coś takiego znalazła i mi podrzuciła Dieta Dukana . Moje przepisy i moje poczynania Fajne przepisy tam są. Ja - póki co - niewiele wypróbowałam... bo - póki co - kiepsko z powrotem do diety. Pewnie zacznę dopiero po feriach, bo w czasie urlopu S to nie da się dietować za bardzo... ale mam postanowienie:sorry2:

Mamo nIki - przykro mi że Nicol taka chora. :-( dobrze że bez antybiotyku i że jest już jakaś poprawa. :tak::tak:

no i MNiki - BLOND!!! WOW! :-) czekam na zdjęcie.

Joluś, u ciebie to jakby dzieci nie było, porządek powalający! :tak::tak: No i super żę macie wreszcie tyle miejecsa! :tak::tak:
gratulacje awansu dla P. :tak: serio myślicie o powrocie?

No i trzymam kciuki za udany powrót do pracy. :tak::tak:

Malinko, jeszcze jednej szkoły nie skończyłaś a już o następnej myślisz! podziwiam. :tak: ja to miałam dosyć. :-p

Witam was dziewczyny dziekuję za wszystkie rady niestety co do lekarza to zmienialam juz kilka razy a i tak wczoraj wrociłam do swojej doktorki bo te antybiotyki to przepisali nam w szpitalu a tam to wiecie jak jest. Od wczoraj mamy odstawione wszystkie leki doktorka powiedziała że powinno sie to juz samo uspokoić chociaz nie ukrywa że po takiej cięzkiej infekcji Kamila drogi oddechowe moga do siebie dochodzić nawet 3 miesiące. Termin do homeopaty mamy dopiero na marzec niestety u nas taka kolejka, ale facet jest podobno rewelacyjny zobaczymy... Teraz Kamil nadal kaszle ale już mokro i raz od czasu się mu zdarzy, natomiast martwi mnie jedna rzecz moje dziecko się cofnęło Kamil ładnie sikał do nocnika i zawsze mówił siu siu albo kupa a teraz wszystko ładuje w majtki nie wiem czemu.... Nie chce siąsc na nocnik płacze... masakra normalnie muszę go chyba uczyć na nowo.
Jolu piekne mieszkanko naprawdę!!!
Emenemsik jak tam brzunio?
Malinka i Barmanka widać już cos?
Marzenko ja i tak podziwiam jak ktoś ma dietę bo ja bym dnia nie wytrzymała

Madziu mam nadzieję, że u Was w końcu się poprawi... kurcze, tyle ile Ty już z Kamilkiem przeszłaś to szok! Ciągle jakieś choróbska się Was imają... Strasznie dzielna jesteś!
Co do diety - to jak byś wyglądała tak jak ja to też byś całe życie na diecie była... buuuuuu.... Madziu a czy Ty nie mogłabyś kiedyś na jakieś nasze spotkanko przyjechać? W końcu nie masz do Katowic zbyt daleko... no może nie teraz zimową porą, ale na wiosnę...??? Mogłyśmy się jakoś zorganizować. Jakby co to możesz u mnie przenocować... decyzja należy doCiebie!
aha i jeszcze jedno - to nie Malince brzuszek rośnie - tylko Marcielis...

a gdzie reszta?

Kasiu co u Ciebie?

Malinko, jeszcze jednej szkoły nie skończyłaś a już o następnej myślisz! podziwiam. :tak: ja to miałam dosyć. :-p
mając takiego męża jak ja też byś sobie jakąś szkołę znalazła :-D:-D;-);-);-)

Malinka i Barmanka widać już cos?

widać, widać, brzuszek rośnie dlatego na diecie jestem :-D:-D:-D ale to nie ciąża ;-)

aha i jeszcze jedno - to nie Malince brzuszek rośnie - tylko Marcielis...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Marzenko dziękuję za polecenie stronki :tak::tak::tak:

Hehehe przepraszam Cie Malinko nie wiem czemu was pomyliłam może temu że często jak znikacie to razem :)
Marzenko co do spotkania to chętnie tylko musicie mnie uprzedzić żebym mogla sobie to zorganizować bo u mnie to tak jest z czasem słabo (praca, szkoła i jeszcze raz na czas ktoś z rodziny w szpitalu) także jak tylko będziecie coś organizować to czekam na info

:-D :-D :-D

uśmiałam się z Malinki brzucha i .. męża. ;-)

u nas wrócił mrozek - przynajmniej w nocy i rano. a w dzień "górskie" :-) słońce.
słońca jakoś mi nie brakowało :oo: ale z mrozku się cieszę, bo ta wiosna za myląca była, człowiek chciał już prawdziwiej wiosny a to dopiero styczeń przecież! :szok: :tak:

Kasiu, co z tobą???

Ostatnia edycja:
reklama
Andzia, mój Tomi mleko pije tylko wieczorem. Czasami w dzień wypije butlę .

Jolu ,jeśli chodzi o ,,modę na sukces'' to właśnie ten odcinek o którym myślisz:-D.Powiem Ci ,ze super mi się przy tym serialu prasuje:tak:. Nawet nie wiem kiedy kończę tak mnie wciąga akcja:szok:.

Chatka mi się podoba. No i jak zwróciła uwagę Martuś czyściutko jakby dzieci nie było:tak:.

Malinko,proszę.Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.Niech Ci lepiej ten brzuszek nie rośnie:-p bo skończy Ci się weekendowe szaleństwo;-).

MNiki,mnie też swędzi żeby zrobić się na blond. No może nie na blond ale jakiś balayage z blondem. Obecnie mam jasny rudy i blond pasemka.Znudził mi się już rudy.
Zdrówka dla Nicolki. My też chorzy. Tomi ma ropne zapalenie migdałów:wściekła/y:. Dopiero zeszliśmy z antybiotyku a od dzisiaj znowu:no:. Dodatkowo mega gorączka.Za każdym razem mamy chore gardło więc na wiosnę czeka nas laryngolog dziecięcy.

Marzenko,ja też mam postanowienie i dietuje. Co z tego jak od 1,5 tygodnia waga waha sie 200 gram w jedną albo drugą:baffled:. Czekam do poniedziałku i jak się nie zmieni to w nosie mam dietę.Zjem pizze i zapiekankę:tak::-):sorry:.

Madziu, czy Kamilek nie dostaje jakiś wziewów na poprawienie kondycji dróg oddechowych? Pamiętam,ze Mikołaj cos takiego dostawał. Chyba,ze mi się coś pokićkało.:sorry:

Martuś, a u nas pada śnieg:tak:. Lecą takie duże i grube płatki:-). Mrozku nie ma więc zaraz będzie błotko:crazy:.
Kontaktowałaś się może z Jolą?
No i czekam na te Twoje zdjęcie.
Tak sobie pomyślałam,że nawet nie wiem kiedy dokładnie mamy się spodziewać dzidziusia:zawstydzona/y:. Na kiedy masz termin? Byłaś ostatnio na jakimś usg?

Ostatnia edycja:
Do góry