Życzę Wam pokoju, życzę wam takich rąk, które nie będą się długo zastanawiać czy komuś pomóc..., życzę wam odpowiednich słów w odpowiednim czasie, kochającego serca z którym przejdziecie przez życie, aby wszędzie tam gdzie wy, był spokój- Życzę wam miłości, szczęścia, poczucia bezpieczeństwa, wiele dobroci, przez którą człowiek staje się kimś więcej. Życzę wam spotkań z takimi ludźmi, którzy w chwilach trudnych dodadzą odwagi, którzy was pocieszą gdy przyjdzie godzina smutku oraz życzę małych spraw, które ucieszą, życzę jeszcze aby każdy dzień był pełen szczęścia dawkowanego w perfekcyjnych dawkach, które dodadzą poczucia że nowonarodzony uśmiecha się do Was....
reklama
M
Marzena80
Gość
Roxy miło, że wpadłaś w końcu...
a tak w ogóle to W DNIU TWOICH URODZIN WSZYTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ, ZDROWIA SZCZĘŚCIA I ŻEBY WSZYSTKO W TWOIM ŻYCICIU UŁOŻYŁO SIĘ PO TWOJEJ MYŚLI!!! BUZIAKI!!!
a tak w ogóle to W DNIU TWOICH URODZIN WSZYTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ, ZDROWIA SZCZĘŚCIA I ŻEBY WSZYSTKO W TWOIM ŻYCICIU UŁOŻYŁO SIĘ PO TWOJEJ MYŚLI!!! BUZIAKI!!!
mamamatysia
Fanka BB :)
Kochane mamusie:
Z okazji Świat Bożego Narodzenia, życzę Wam :na stole dużo jedzenia,by ryba świetnie smakowała i kapusta pięknie się prezentowała. Choinka ślicznie świeciła i każda bombka się mieniła. Byście znalazły pod choinką prezentów moc, w tę świąteczną noc.
Z okazji Świat Bożego Narodzenia, życzę Wam :na stole dużo jedzenia,by ryba świetnie smakowała i kapusta pięknie się prezentowała. Choinka ślicznie świeciła i każda bombka się mieniła. Byście znalazły pod choinką prezentów moc, w tę świąteczną noc.
ja życzę wam
ciesze się że wpadłyscie wszytskie choć na chwilę. :-) Miło widzieć dawno nie widziane twarze. :-)
Roxy - 100 lat!!!!!
w takim wieku podobno najlepszy sex życia przeżywasz. wpadnij i czasem opowiedz. ;-)
WESOŁYCH WESOŁYCH I JESZCZE RAZ WESOŁYCH ŚWIĄT!
ciesze się że wpadłyscie wszytskie choć na chwilę. :-) Miło widzieć dawno nie widziane twarze. :-)
Roxy - 100 lat!!!!!
w takim wieku podobno najlepszy sex życia przeżywasz. wpadnij i czasem opowiedz. ;-)
Ostatnia edycja:
mama Niki
Ewelina
Witam kochane ażeby tradycji stało się zadość:-)witam się ostatnia.
Majóweczki kochane-
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!
Zdrowych wesołych świąt kochane!!!!
Roxy-ale fajnie że wpadłaśno to czekam cierpliwie aż wpadniesz i napiszesz co uwas no i jak Nadinka!!!
Majóweczki kochane-
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!
Zdrowych wesołych świąt kochane!!!!
Roxy-ale fajnie że wpadłaśno to czekam cierpliwie aż wpadniesz i napiszesz co uwas no i jak Nadinka!!!
monika1977
Fanka BB :)
A gdy już nadejdzie ten wieczór, świecami choinki zdobiony,
Niech biały opłatek jak okład, wsze rany Twej duszy uleczy.
Niech serce Twe radość wypełni, z nadziei co żłobek zwiastuje,
Niech błogiej kolędy śpiewanie, wyciszy Twe troski, zmartwienia.
Niech słowa Twych życzeń serdecznych, jak gwiazda zaświecą bliźniemu.
I gdy to wszystko się spełni, odczujesz Wigilii przesłanie.
Wszystkiego naj dla majówek!!!
Mam nadzieje,ze ten okres da nam do myślenia i po świętach pojawią się tu wszystkie majówki.Myślę,że jest okazja żeby zapomnieć o złych rzeczach i zjednoczyć się ze sobą jak to kiedyś było.Mam nadzieje,że pamiętacie jeszcze nasze wspólne radości i nasze wspólne pocieszania przy kłopotach. Czy warto było to wszystko zepsuć? Chyba nie?
Niech biały opłatek jak okład, wsze rany Twej duszy uleczy.
Niech serce Twe radość wypełni, z nadziei co żłobek zwiastuje,
Niech błogiej kolędy śpiewanie, wyciszy Twe troski, zmartwienia.
Niech słowa Twych życzeń serdecznych, jak gwiazda zaświecą bliźniemu.
I gdy to wszystko się spełni, odczujesz Wigilii przesłanie.
Wszystkiego naj dla majówek!!!
Mam nadzieje,ze ten okres da nam do myślenia i po świętach pojawią się tu wszystkie majówki.Myślę,że jest okazja żeby zapomnieć o złych rzeczach i zjednoczyć się ze sobą jak to kiedyś było.Mam nadzieje,że pamiętacie jeszcze nasze wspólne radości i nasze wspólne pocieszania przy kłopotach. Czy warto było to wszystko zepsuć? Chyba nie?
barmanka79
Deus Dona Me Vi
reklama
właśnie, ile można świętować? Ja też mam już dość, dziś goście się zwijają i zaczyna się codzienność, a jutro do pracy :-)
Co do prezentów, to zgadzam się z Martą, o wiele za dużo! Nawet nie odważę się wymieniać, a najgorsze jest to, że w czwartek przyjeżdża inna część rodziny i też będą mieć jakieś gifty....
A jak u Was minęły święta?
Co do prezentów, to zgadzam się z Martą, o wiele za dużo! Nawet nie odważę się wymieniać, a najgorsze jest to, że w czwartek przyjeżdża inna część rodziny i też będą mieć jakieś gifty....
A jak u Was minęły święta?