reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Życzę Wam pokoju, życzę wam takich rąk, które nie będą się długo zastanawiać czy komuś pomóc..., życzę wam odpowiednich słów w odpowiednim czasie, kochającego serca z którym przejdziecie przez życie, aby wszędzie tam gdzie wy, był spokój- Życzę wam miłości, szczęścia, poczucia bezpieczeństwa, wiele dobroci, przez którą człowiek staje się kimś więcej. Życzę wam spotkań z takimi ludźmi, którzy w chwilach trudnych dodadzą odwagi, którzy was pocieszą gdy przyjdzie godzina smutku oraz życzę małych spraw, które ucieszą, życzę jeszcze aby każdy dzień był pełen szczęścia dawkowanego w perfekcyjnych dawkach, które dodadzą poczucia że nowonarodzony uśmiecha się do Was....

Załączniki

• 0.gif
    0.gif
    11,7 KB · Wyświetleń: 96
  • hh.gif
    hh.gif
    49,7 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Dziewczyny Zdrowych,Pogodnych,Rodzinnych i Szczęśliwych Świąt Bożego Narodenia Wam życzę:biggrin2:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco,odezwę się...buziaki

Roxy miło, że wpadłaś w końcu...
a tak w ogóle to W DNIU TWOICH URODZIN WSZYTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ, ZDROWIA SZCZĘŚCIA I ŻEBY WSZYSTKO W TWOIM ŻYCICIU UŁOŻYŁO SIĘ PO TWOJEJ MYŚLI!!! BUZIAKI!!!

Kochane mamusie:
Z okazji Świat Bożego Narodzenia, życzę Wam :na stole dużo jedzenia,by ryba świetnie smakowała i kapusta pięknie się prezentowała. Choinka ślicznie świeciła i każda bombka się mieniła. Byście znalazły pod choinką prezentów moc, w tę świąteczną noc.

ja życzę wam

WESOŁYCH WESOŁYCH I JESZCZE RAZ WESOŁYCH ŚWIĄT!
:-D :-D :-D :-D :-D :-D

ciesze się że wpadłyscie wszytskie choć na chwilę. :-) Miło widzieć dawno nie widziane twarze. :-)

Roxy - 100 lat!!!!!
w takim wieku podobno najlepszy sex życia przeżywasz. wpadnij i czasem opowiedz. ;-) :-p :-D

Ostatnia edycja:
Witam kochane ażeby tradycji stało się zadość:-)witam się ostatnia.
Majóweczki kochane-
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

Zdrowych wesołych świąt kochane!!!!

Roxy-ale fajnie że wpadłaś:tak:no to czekam cierpliwie aż wpadniesz i napiszesz co uwas no i jak Nadinka!!!

A gdy już nadejdzie ten wieczór, świecami choinki zdobiony,
Niech biały opłatek jak okład, wsze rany Twej duszy uleczy.
Niech serce Twe radość wypełni, z nadziei co żłobek zwiastuje,
Niech błogiej kolędy śpiewanie, wyciszy Twe troski, zmartwienia.
Niech słowa Twych życzeń serdecznych, jak gwiazda zaświecą bliźniemu.
I gdy to wszystko się spełni, odczujesz Wigilii przesłanie.

Wszystkiego naj dla majówek!!!

Mam nadzieje,ze ten okres da nam do myślenia i po świętach pojawią się tu wszystkie majówki.Myślę,że jest okazja żeby zapomnieć o złych rzeczach i zjednoczyć się ze sobą jak to kiedyś było.Mam nadzieje,że pamiętacie jeszcze nasze wspólne radości i nasze wspólne pocieszania przy kłopotach. Czy warto było to wszystko zepsuć? Chyba nie?

W tę magiczną noc, słychać kolęd moc. Idą święta, widać gości - wydłub z karpia wszystkie ości.

Wesołych Świąt życzą barmanka z Marcelkiem

hej hej,
ile można swiętować??!! ;-)

ja już mam dość, chcę żeby już wróciła szara codzienność.

jedno jest pewne - za dużo prezentów dla dzieci! koniecznie trzeba będzie coś w tej kwestii zmienić.

reklama
właśnie, ile można świętować? Ja też mam już dość, dziś goście się zwijają i zaczyna się codzienność, a jutro do pracy :-)

Co do prezentów, to zgadzam się z Martą, o wiele za dużo! Nawet nie odważę się wymieniać, a najgorsze jest to, że w czwartek przyjeżdża inna część rodziny i też będą mieć jakieś gifty....

A jak u Was minęły święta?

Do góry