ej, bo to mnie nie motywuje! jak to czytam to mam ochotę po kebaba biec! a jestem w pracy i jestem głodna! a kebaba mam na przeciw szkoły!!!
Na przeciw szkoły? To idź kochana, idź :-) Ulżyj sobie! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ej, bo to mnie nie motywuje! jak to czytam to mam ochotę po kebaba biec! a jestem w pracy i jestem głodna! a kebaba mam na przeciw szkoły!!!
No to gafciaMamomatysia, Sylwia, aż mnie zatkało, dziękuję Ci bardzo, ale ja z maja jestem... owszem z 16... jesteś przekochana, naprawdę z całego serduszka dziękuję!
haha mam to samoW ogóle to... powiem Wam, że chyba przestanę czytać otwarty - ciągle tylko żarcie i żarcie ... a mi ślina cieknie po kolanach...
to kiedy zaczynacie staranka? :-)Z M podjęliśmy decyzje o drugim dziecku;-)
dorsza bym wszamała Padlina "żyje" bo już mi się przeżarło i kombinuje teraz z obiadkami ;-) na jutro w planach kotlety sojoweBarmanko rybka mi się skończyła!! W przyszłym tygodniu zamawiam 7 kg soli i 7 dorsza A jak Twoja padlinka?
Strongmen'kaDAŁAM RADĘ!!! MAM JUŻ ODBIÓR ZA SOBĄ!!! Jupppi!!!
współczuje przeżyć :--(Przeżyłam dzisiaj z Fiśkiem stresa....
Tylko na chwile.Dzisiaj wiele rzeczy robię po raz ostatni...;-)Sylwia nareszcie się pojawiłaś!!!